Споделете 98

• 23 762
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
  • До хладилника, който обичам
Много сте тривиални значи, луковици, пръст, спанак... Искате ли да ви разкажа една случка, която няма нищо общо с градинарството, макар главният герой да държи мотика?
Дааааааааааа Grinning

# 136
Калина, сигурно повечето пъти съм неразбрана, но аз самата разбирам от веднъж. Разбира се, че ще огранича виртуозния си талант до изчистеното "Споделете 100".
Саксийни растения отглеждам. В началото по принуда /подаряваха ми ги/, а вече с желание. Това се случи след като по погрешка засадих един плевел. И той не само че цъфна, ами и плод даде. Още не съм го пробвала.

# 137
  • Страната на чудесата
споделям възмущение Twisted Evil
Бивш колега намина да почерпи съдружниците във фирмата, че се е оженил. Обаче докато текат срещите, човечеца остави бутилка уиски и бонбони на бара. Междувременно колегите-алкохолета те от другия етаж наминаха и "присвоиха" част от почерпката(бутилка уиски) и оставиха едни голи бонбони  Mr. Green
Дали няма да се чувства доста тъпо горкия черпещ като излезе от срещата и няма с какво да почерпи Mr. Green

# 138
Много искам да разкажа случка, пълна със секс, насилие, смърт и каскади, обаче е съвсем прозаично... Овен това уточнявам, че въпреки противообществената проява, същата има давност, така че не подлежа на санкция.

Първата кола, която ми подариха, беше трабантче. Комби, седалката му падаше назад и ставаше като голяма спалня  Laughing  Та понеже не съм от най-силните пиячи, изобщо не хабя алкохола, да си го пият другите. Лошото е , че ме ползваха като такси, да разнасям пиячите наляво надясно. И една вечер, отиваме на купон в една къща в Меден Рудник (това е извън Бургас Laughing) обаче като никога пих. И се наковах като пенсиониран адмирал, до степен да не не мога да намеря ключовете на трабанта. Пукнато такси няма(случката е в зората на демокрацията, мобилни телефони и тасита на повикване- нъц), пък моите родители бяха много строги- за закуска ме искаха в къщи! И кавалера ми решава, че ще ползваме нечия кола да се приберем. Избира ми той един фолксваген костенурка,  връща се в къщата и от двора довлича някаква мотика. Съвсем по каубойски чупи с мотиката стъклото на шофьора, отваря костенурката, аз се натътрузвам на задната седалка, чинно си седя и чакам той да върже жичките под таблото за да тръгнем... А той, чопли там квото чопли, накрая се ядоса и седна на бордюра да запали цигара. И изведнъж се разхилва, ама се сгъва от смях. И сума време не може да обясни защо... Дръпна ме навън и ми сочи нещо по колата и що да видя -фолксвагенчето е качено на четири тухли четворки... Така и не се прибрах онази нощ.

# 139
В тортената не ми удобриха тортата.

# 140
  • Пловдив
 Sick  Хлъц! Баси ти и тортата. С лучайно четях тортената..............

# 141
Е кво и е на тортата?! Еклерова много вкусна торта...

# 142
  • София
Аз си извлякох поука от историята на ellyst. Като крадеш кола, първо проверявай има ли гуми. Mr. Green

Това го споделям без коментар: http://dnevnik.bg/razvlechenie/2009/03/06/685448_cvetni_pilenca_ … kitaiskiia_pazar/ Отдолу има и видео.

# 143
Аз досега бях в градинката. Потикнали са лалета, зюмбюли и нарциси. Още не са цъфнали. Имаше и други съседи и съседки. Прехвърчаха реплики-дуплики над оградите. Дадох на съседката Жълт зимен цар, тя ми даде Къдролиста маруля.
Получи се петъчна наживо.

# 144
Не е истина каква трагедия може да произлезе от едно нищо и никакво заглавие.
Така и не разбрах  кой е нагъл,но да споделя,че няколко "стари кучета" ми казаха лично колко ги е подразнило драматизирането на заглавието с коледните играчки.Това,че не го казват,защото са прекалено миролюбиви не означава,че не ги дразни нечий разпоредителски тон.

# 145
Пращам ви много поздрави от моя младеж. Имаме и снимки с тортата от детската градина.
Аз съм на лекарства до козирката, дам, така е то, утре трябва да съм във форма.

П.С. Свалям шапка на детските учителки. Не ме питайте защо.

# 146
Катюнгелчева, този път ти прочетох цялото мнение. Правиш ли разлика между разпоредителски тон и споделяне? За да ме разбереш, ще ти дам пример - инфантилните емотикони в профила ти не ме дразнят, стига да не кичиш с тях общите помещения.

# 147
Предлагам да се махне това 16 от заглавието.

И аз.

# 148
Благодаря на сетилите се за моя ден-ден!  Simple Smile  Хубавото на часовата разлика е, че той сега започва .. отново.  Laughing
Понякога наминавам, но гледам да не вдигам шум и стъпвам на пръсти, че спите..

# 149
Седя си аз, начи и кротко чакам клиент да си вземе нещо и да почерпи.
Обаче клиентът сякаш е забравил, че го чакам.
Ибасиначи.

Честито на Люси.

Общи условия

Активация на акаунт