Споделете 98

• 23 763
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
И аз. Но явно се гони стилистиката на спамо-чата. Лошо няма. Най-после спокойно могат да се слеят двете теми.  Grinning
Предлагам да се махне това 16 от заглавието.

И аз.
И аз. Но явно се гони стилистиката на спамо-чата. Лошо няма. Най-после спокойно могат да се слеят двете теми.  
Мен не ме мислете. Аз имам приятелки в спама.Grinning

# 151
И аз.
днес май не говоря много  Mr. Green

Еве, Честито ти Рождение!      bouquet

# 152
Кой-какво е драматизирал, нищо не ви разбирам, ей...

# 153
Разболявам се не, поболявам се, толкова е грозно навън.

# 154
Споделям, че за общото форумско благо сливанено на двете теми не хич добра идея.
Закриването им пък съвсем. Laughing

# 155
Бианко, ма колко забавно ще е. Mr. Green

# 156
Много.

# 157
Кой-какво е драматизирал, нищо не ви разбирам, ей...
И аз не разбирам, Антонио, затова викам -я земете и се почерпете.

моля, тука се спрете и томахавките заровете

# 158
Странно съвпадение ли има, че като намина се случва да сливате спамочатовете и да делите Споделете .. или просто все за това си говорите?  Laughing

# 159
Ева, наздраве, пия за теб. И аз не разбирам нищо, кротичко си пия само.

# 160
Така са си екстра темите, че иначе ще заживеем в интересни времена.Ама много интересни.
Флор, подстрекателко. Mr. Green

Честит Рожден ден, Ева!  bouquet
Честит празник и на Станислав Жозефинов!  bouquet

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 19:02 от Бианkа

# 161
Катюнгелчева, този път ти прочетох цялото мнение. Правиш ли разлика между разпоредителски тон и споделяне? За да ме разбереш, ще ти дам пример - инфантилните емотикони в профила ти не ме дразнят, стига да не кичиш с тях общите помещения.
Kalin@,изобщо не ми дреме какво те дразни.Ако беше забранено използването им нямаше да стоят в полето отляво.И ако ги намираш за инфантилни,обърни се към тези,които са участвали в подбирането им,и там нямам участие.Колкото до  разпоредителския тон,това че се припознаваш без да те посочат е показателно.Ще кича каквото и когато си поискам,пък ти продължавай да  размахваш пръст,стига да не е на хора,на които не си нито началник,нито настойник за да си го позволяваш.Никой тук не е използвал обидни думи за поведението и писанията ти за да си позволяваш ти да го правиш.  
Ева,Честито и тук!  bouquet Желая ти много сбъднати мечти,здраве и усмивки!
Жозефина,Честито ти порастнало момченце! Безброй усмивки и безгрижни дни му желая!

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 18:58 от Катюнгелчева

# 162
Жозефини, наздраве!
Жив и здрав Станислав!  Heart Eyes

# 163
Ева,Честит рожден ден!!
Жози,Честит празник
жив и здрав да е малкия сладур!!!

няма да има много оцелели ,ако се слеят темите Mr. Green

# 164
Честито, Жозе! Жив и здрав да е младежът.
Честито и на Ева.
Помня, че във времето, когато се опитвах да чета тук, заглавията бях в този отчетническо-спамърски стил. НЕ следях редовно, та се чудя пак ли имало подобни "драми'. Вълк, ще сменяш, или ще отстояваш? Joy

Общи условия

Активация на акаунт