Споделете 98

• 23 766
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Ох, мамка му, чувствам се като в предпенсионна възраст. Възможно ли е вече да се състаряваме-умишено не казах "остаряваме"-доста по-рано, заедно с всичките му 'екстри"? Tired

# 496
Пиши ми на лични, Жозефина, кой набор си, за да мога да ти отговоря. Състаряваме се. С мазила с краткотраен ефект, но нейзяснен дълготраен. С лекарства с един лечебен ефект, но двадесет странични. С храни с неясен произход и минимум пет Е-та. С климатици, при които през лятото като влезеш в стаята, преживяваш половин инфаркт. С облъчване от кинескопи и мобилни. С високо ниво на шума, с високо съдържание на вредни газове, с тревожни новини всяка вечер. С обездвижване. С мръсна вода, с хлор в мръсната вода.

# 497
Вълчо, кви ти тук лични, когато след 10 дена ще си лъсне кой съм набор? Mr. Green
На почти 38 съм. Но все си мислех, че такива схващания и болежки са за доста по-възрастните от нас.

# 498
Мама е на 79, но е по-чевръста от мен. Има си магаре, коза, 8 кокошки, куче и котка.
Живее сама от 1979-та до сега, преди това половината от 1967 до 1979-та.

# 499
  • София
Като говорите за преждевременно състаряване, нека ви разкрия част от тайната на младостта, като ви припомня едно дебилно стихотворенийце. Mr. Green

Марули, марули, марули -
голямо зелено поле.
А по средата седи и се пули
едно възхитено теле.

Хапни си, теленце, хапни си,
марули със прясна роса.
Как искам до тебе да седна
и заедно с теб да паса!

# 500
Жозефина изкушавам се да дам съвет, но ще се получи чат...
На 38 животът все още започва.

# 501
Жозефина изкушавам се да дам съвет, но ще се получи чат...
На 38 животът все още започва.
Бабилия, проблемът иде от болежките ми. Вече досадна станах, ама....адски се изнервям от такива проблеми.

# 502
От вчера ми е малко ревливо, лични драми, кво да правиш.
Ако се бяхте доизбили щеше да ми е много мъчно.

# 503
  • тъгата в мен
Много се извинявам,дето се вика,ама колко е 1 инч широко и 2 фута дълго?
Предположения?

# 504
Един инч е 2,5 см. Един фут-около 30 см, я умножи? Че ме мързи?

# 505
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дуцка, прегръщам те. Тежко е когато си отиват хора, на които държиш.

# 506
  • тъгата в мен
Не тази вечер, Жозефина,наистина ми помогна много.Благодарско.Ти си третия човек от темата,който досега имам да го черпавам.

# 507
Благодаря ти, Деси Heart Eyes

# 508
76.2 см. Инчът е 2.54 см

# 509
След цялата драма някой ще каже ли наздраве? Ако няма кой, ще се престраша, нищо че не се вписвам с уиски с кола.

Вълчо, гледа ли новините? Големи катаклизми се очертават у наше и ваше село. Успокоявам се, че винаги са на крачка от истината и са преувеличили.

Общи условия

Активация на акаунт