Споделете 98

• 23 763
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Новините научавам от тук. Вълчето е нежелателно да гледа такива неща.
Гледаме супер 7 и GTV, съвсем малко. Комиците също и толкова. Обмислям вяриант да цъкна кабеларката и да подаря Самсунга на тъщата.

# 511
  • София
Щеше ми се да ми се пишеше повече тук  и на част хората, заради които се намърдах в Споделете - също.
Не ме интересува кой ме мисли за отгечена интелектуалка, самовлюбена, наднормена лелка или скандалджийка самопокачена на пиадестал. Колкото и в живия живот толкова и тук ми пука. Просто обстановката не ме предразполага да напиша нещо, което да искам да бъде прочетено.
А колкото до храносмилателната система и нейните видими резултати, ясно е, че всики ходим до едното място, така че споделянето на този факт не носи ценна информация и душевно удоволствие. Ако страдате от запек - отидете на лекар.
Споделих.

# 512
  • Кацнала на едно дърво.
А така, Имелдо! Много хубава реч, бравос.  Heart Eyes
П.П. Ей, сега не смея да споделя, че малкото тролче си било хапнало гипс. Хем прясно забъркан (не отлежал). Дали го е покарало пак с "Мистър Пропър", не разбрах. Мъжка им работа - отървеш ги за малко и те да изядат гипса. Хем мусака съм им сготвила, да не речете, че е нямало какво.
П.П.П. Когато човек яде гипс, какво ли хм, извинете, ака на другия ден? Whistling
Добре де, шегувам се. Няма повече.

# 513
Ох, невероятни сте- скандалджийки, интелектуалки и пиедесталки!
Жозе, предлагам ти и друга схема на лечение, но да не спамим тук.

П.П. Ако ме затрият, отписвам се и аз Crossing Arms

# 514
Ох, Дренка секна веселбата. Къде е Мишон?  Simple Smile

# 515
Трито е, жалко, а Маркрит беше написала най-смешното нещо днес.
Дано, обаче, да не е затрито "НВ ТС", което не е смешно, приемам го с нужната сериозност и респект, направете и вие така.
Айде наздраве, няма време, до следващия скандал почти не остана.

# 516
Еййй, Тони, айде де, откога я чакаме тази наздравица? "НВ ТС" какво ще рече; дали е това, което си мисля  newsm78 Познати са ми и двете абревиатури, но дали ги свързвам правилно...

# 517
  • Варна
Споделям, че никак не съм в тон с темата...
От събота живея в свекърва ми(не ми съчувствайте- добре ми е), а собственият ми апаратамент е разбит до неподозирани дупки. Ще го оправят.
Наздраве за най- хубавият капитан, който е рожденик днес!

п.с.Детето е болно, а тук няма нет. Сучайно хванах накакво незащитето wi-fi.

# 518
  • под дъгата
Имах чуден ден!
Да ти е жив и здрав капитанът, Катюша!
Наздраве и се стягайте!

# 519
Милото ми Теле пак тръгна командировка, аман, искам си мъжа, ама няма. Варнаааааа, да земете окончателно да го приютите на квартира. И парички от командировъчни ще плаща, дам. Само че сутрин изисква закуска. Mr. Green

# 520
За здравето на Катюшиния капитан, наздраве! /с шоколад с мляко/
Жозефина, да не го приюти някоя варненка, после ще те цитирам какво си си пожелала.
Време е за действие, денят е чудесен, уредите ми заредени и кубинките сухи.

Естер, чадъра. При вас вали ситен дъждец, няма намерение да спира.

# 521
Доволна съм, че проспах седянката  Grinning

Катюша, честито за рождения ден на капитана!   bouquet

# 522
Катюша,честит рожденик днес!!
Мокро е в София днес
и сняг има и киша ...

# 523
  • Майничка
Катюша, честит рожденик!

Как можа баш днес да сипне дъжд, как!
№1 от вчера е с униформа, вечерта си приготви плисираната поличка и чорапогащник, а сутринта й секнахме ентусиазма, независимо от воплите й за "другите деца". Да, ама другите деца ги карат с кола до двора на училището, а ние сме на 5 мин. пеша, през което време всички локви и локвички по трасето, даже и в сухо време, драпат да ги приласкае. И тя, добрата душа, като не може да отказва... Laughing.

# 524
Студено, бррррр! И мокро, и снежно. Не ми се излиза, ама грам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт