Споделете 98

• 23 761
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
Разочаровате ме с тоя сняг. На мен ми е така пролетно и приповдигнато, че всеки момент ще си сменя ботушите от аватара. А знаете колко трудно го правя.
Честито на капитана и от мен!
Хубав ден на всички!

# 526
Гал, скоро си мислех за твоите ботуши. Щях да ти търся сандали  Grinning

# 527
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро!

С дъжда в Пловдив дойде и вятъра. Хич не ми се изпълзява от кантората, но се налага да го направя най-късно до обяд.

Гюлфия - копнах си стихотворението за телето. Довечера започваме да го учим с малкото. Голям майтап ще падне като тръгне да го рецитира някъде.  Joy

# 528
  • София
  Направо не повярвах на очите си сутринта, като погледнах през прозореца - натрупало сняг, вали, вее. А аз се надявах, че вече сме запролетили - след вчерашния хубав ден...

Катюша да ти е жив и здрав рожденика!

# 529
Анджи, нали знаеш, че лятото ходя боса. Трябва ми нещо междинно.

# 530
Добро утро.
В Добрич е изключително приятно и слънчево днес. Пращам ви!

Снощи разбрах, че градът ни е с едни от най-жестоките местни налози. Данъкът за колата, която си харесах, е в пъти по-голям от този за двустаен апартамент. Парите никога не са били причина да съм или да не съм с обекта на чувствата си. Да видим този път.

Искам да споделя, че истината се ражда в спора. Ето защо обичам да споря. След спор незначителните неща избледняват, а истинските започват да блестят по-ярко. Ето защо обичам и скандалите във връзките си - защото след тях винаги следва нещо още по-хубаво. И със сигурност още по-истинско. Това по повод дефинициите и изхвърлянията.

# 531
Оставих детето на училище с мокри крака. Ботушите (2-ри за сезона) се скъсали. По-правилно подметките са се отлепили.
Мисля си за това, че крачетата са й мокри и се чувства неконфорттно. А аз бързам за работа. Дали не трябваше да закъснея с 1 час и да намеря отворен магазин и да купя чорапи. Чувствам се лоша майка. А, понеже все пак закъснях, се чувствам и лош работник.
Тъпа равносметка.
Дано не вдигне температура довечера.
Ама, ако вдигне, утре ще я заведа на лекар, няма да ходя на работа и ще си правим хубави неща в къщи.

# 532
Тази сутрин беше голяма веселба по улиците.
Хора и коли плуваха в нещо като разтопен шоколадов сладолед.

# 533
Марадона, държиш ли на авторските права върху второто си изречение? Веднага ми се прииска да го вмъкна в някой стих.

# 534
Вмъквай. Една бира на изречение.

# 535
Споделям, че ситният дъждец, за който Вълка предупреди стана доста по-едър дъжд...но пък аз му се кефя. Поне в момента ми се струва пролетен и освежаващ, е снега си го задръжте там дето е, него не го искам.
Споделям, че направих пробно ноктопластика в домашни условия с френски маникюр само на един от ноктите и въпреки, че пръстът става страхотно издължен и фин, имам чувството, че това не е мойта ръка. Т.е. изводът е, че ноктопластиката не е за мен, но пък гледката ме мотивира да спра с онзи ужасен навик...

А, току що по БГ радио пуснаха - Карай, Джони, карай, всичко тече...леле, как ми напомня детството тази песен, точно в дъждовни утрини по радио Хоризонт...потапяне в миналото...

П.П. Като публикувах и си прочетох поста, видях, че съм раменила пълния и краткия член поне на половината места  Embarassed

# 536
Хора и коли плуваха в нещо като разтопен шоколадов сладолед.
Пак почвате с вчерашните простотии.  Joy
В планината сладоледа беше сметанов и неразтопен. Шокото беше надолу.

# 537
А тук е слънчево и пролетно,
Бай, отиваме на разходка, вие си ближете сладоледа  :изплезен емотикон:  Grinning

# 538
Анджи не ги дразни, че ще ни завидят и ще си пратят шоколада насам.

# 539
  • тъгата в мен
От много отдавна съм си заплюла мрачното и дъждовно време.Обичам го.Не ме подтиска,ама хич!Естествено ,не да си навън-а под одеалце,книжка и ако е въжможно никой да не те притеснява когато влизаш или излизаш от полудремещото си състояние.
Циганското лято е другия ми любим период,ама доста ще почакам да се изтърколи годинката...
п.п.
Не ми казвайте,че не помните песента "Молитва за дъжд" на Диана Експрес..

Общи условия

Активация на акаунт