Споделете 98

• 23 702
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
Имам нужда от отпуска. Rolling Eyes

# 61
  • Варна
Имам нужда от боксови ръкавици и съответно круша.

# 62
Денят започва с прекрасно слънце и без кафе. А вчера чух чудесна новина, просто чудесна. Сигурно заради това пече толкова хубаво днес.

# 63
Защото всички се поамериканчиха! Хелоуин, Свети Валентин, Джулай морнинг... Още малко и 4-ти юли ще почнат да празнуват Close

Позволявам си да се намеся, защото държа на точността (аз съм мноо точен пич, който ме познава - знае). Джулая сме го измислили тук, в България.

# 64
Джулая сме го измислили тук, в България.

Да, така е.

Добър ден!
Времето е прекрасно, настроението ми също.

Grinning

# 65
  • Варна
Много е хубаво навън. От тук натам все по-хубаво ще става.
Има стоматологична клиника тук, където докторите се назначават по красота. Изпитано!

# 66
  • София
Споделям - слънце. Много добре ми действа - от сутринта е огряло цялата стая, помага ми за доброто настроение.
Вчера си пеех с радиото, а колегите казаха, че съм единствената жизнерадостна нотка в офиса.

Опитвам се да преборя умората - успявам като просто зарязах вкъщи всичко на вили и могили - реших, че е по-важно да почивам.

# 67
Споделям, че не знам какво е джолан морнинг.
Да не е нещо като шкембе чорба в неделя сутрин?

# 68
  • о`майна лунна нощ е
Сутринта една изтрещяла лелка се опита да ми държи тон. Не позна обаче на кого ще прави неуместни забележки. Установих, че се справям прекрасно с няколко неща едновременно - говорене по телефона -  обяснявах процедури в АД, ходене и кратко, но съдържателно скръцване със зъби в отговор на лелката.

Добро утро!
Днес ще се забавлявам.

# 69
Знам какво е джолан. Като се приготви добре, бива.
За амнайсти път съжалявам, че не съм станал мамолог.
Язе съм грозничък, но все ще се намери някоя заблудена овца да сбърка вратите.

# 70
Споделям, че се чуствам прекрасно.
Това слънце и на мен ми влияе много добре. Hug

# 71
За амнайсти път съжалявам, че не съм станал мамолог.
Нали не мислиш, че всички жени са на 18?

# 72
Явно слънцето всички ни зарежда с добро настроение и усмивка, въпреки, че съм спала 2,5 часа и в момента съм на работа. Grinning Имаме хубави новини у дома, с тенденция към прекрасни!

Марадона, днес съм напълно съгласна с теб, каквото и да кажеш, щото ми е готино! Ако кажеш, че сме измислили и Америка, пак ще се съглася. давай, сега ти е паднало! Wink

# 73
Добро утро.
Предлагам някой вожд да публикува най-после списък на упълномощените да пускат новите броеве на "Споделете". Много сте дребнави и докачливи в това отношение, уж широкоскроени и интелигенти хора списват тук.
Мартениците ги обожавам. Предпочитам ги във вариант гривни, за да мога да ги нося заедно и дълго. Традиционалист съм в това отношение. Дори всяка година ги нанизвам на ръцете на малката и Горд още през нощта, както правеше с нас майка ми. Тази година първата се въртя като шиш, а вторият беше подпъхнал ръката си дълбоко под възглавницата. Осуетиха ме, но не ме отчаяха.
По темата за докторите. Работила съм два месеца в зъболекарски кабинет с трима доктори. Бяха в три различни категории за привлекателност и атмосферата почти през цялото време беше "ако обичаш не се хили, а се зъби".
Прекрасно слънчево настроение желая на всички! В Добрич е мрачно и ветровито.

# 74
Аз към всичики жени под 55 се обръщам с "девойко". Нали не мислиш, че съм на 19?
Ако бях станал мамолог, пациентките ми щяха да са малко, но нямаше да чакат на опашка,
щяха да получават много внимание и обстоен преглед.

Общи условия

Активация на акаунт