Споделете 98

• 23 746
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
А ти притежаваш харизмата на експерт-счетоводител.

Аз те защитавам а ти ме обиждаш. Така ли? ОК, оставям те на хиените да те оглозгат.

# 91
Споделям, че смятам днес да открия сезона на обувките. Това ще ми е ритуалът за сбогуване със зимата.
 Марадоне, много лошо настъпвам с осем сантиметрови токове. Близо си ми, внимавай!

# 92
Слънцето напече и лудите плъзнаха.
Искам кола. Една баба ни ухажва цяла сутрин. После ухажва половината трамвай. От утре градският транспорт ще се трансформира до неузнаваемост за неопределено време.
Гладна съм. В нашето кафене-кръчме-барче Петък е ден за евакуация. Още в 12.05 всичко свършва. Всичко. И захарта е свършвала даже. Ще кажеш, че тия хора в къщи не се хранят.

пп/ пак писах без емотикони

# 93
Сели, хиените ще останат гладни. Месото ми е оскъдно, дори кокалите ми са грацилни. Оттам нататък няма какво да ми пипнат, спокойно. Професията почти я улучи, но за харизмата грешиш. Много. А токчетата ми са 10 сантиметрови. С всичко това исках да кажа само едно - връщай си настройките, забавляваха ме.

# 94
Обичам жълтото -червено-розово-зелено, сивото ме дразни. Споделих.
Ку ку, ку ку! Да идва пролетта! Mr. Green

# 95
  • София
"Ритуал за сбогуване със зимата" ме грабна като идея. Като начало може да прибера коледната украса и елхата.

Споделям вълшебно-ароматен чай от лайка с лимон. Много ми е "дзен" на сетивата. На съзнанието не ми е дзен, защото съм натоварена със задачата да плащам сметки.

Свраче, мързелът е едно от най-естествените състояния на организма според мен. Имаше някакъв лаф, ама как беше... Нещо от сорта на "Най-голямата наслада не е да нямаш никаква работа, а да имаш МНОГО работа и да не вършиш нищо от нея".

# 96
Ще си издам сборник с мъдрости на татковци,изненадващо оставени да се грижат за пършингите си Mr. Green Тази е от съвсем скоро:"Да Ви кажа,много съм щастлив и благодарен,че повечето и якета са с качулка,да живеят качулките!!! Не ми дава ръка,дзвера му с дзвер!.....Чакай,де,чакай,Оста'и павето де,...не надолу с главата по пързалката!!!" Joy

# 97
Месото ми е оскъдно, дори кокалите ми са грацилни.
Моето не е. Ако има гладни, тъкмо малко да ме заслабнат Mr. Green

Сел, вече ме веселиш с идеята си. Радвам ти се от сърце! Heart Eyes

# 98
Балу, кой тва в подписа ти?

# 99
Не разбирам, защо някои хора се бутат сами между шамарите заради едната суета. Rolling Eyes

# 100
Една видна убавица, която когато и да я гръмнеш, все ще е късно.

Флор, ако човек разбира всичко на този свят, ще остарее бързо! Няма начин да знаеш причината, нали разбираш. Умна жена си.

# 101
  • Варна
И аз не разбирам Флор.

Марадона, нима не знаеш коя е жената в подписа на Балу? Млада майка, интелигентна, с висок морал, с най- добрия стайлинг и невероятни певчески и артистични дарби? Не ти вярвам  Laughing.

Честит празник на Ева на сцена и на Жозиното човече!

# 102
  • До хладилника, който обичам
Бях навън. Ядох фантастичен, истински сладолед. Помирисах пролет.
Имам лентичка, нали казахте, че така трябва, иначе не било вярно.
Много ми е хм, умилителна, та не знам колко ще се задържи в този вид.

# 103
Една видна убавица, която когато и да я гръмнеш, все ще е късно.

Къде мога да я открия? Искам да я изгърмя и аз.

Марадона, нима не знаеш коя е жената в подписа на Балу? Млада майка, интелигентна, с висок морал, с най- добрия стайлинг и невероятни певчески и артистични дарби? Не ти вярвам  Laughing.

Не знам наистина. Кажете де...

# 104
Къде мога да я открия? Искам да я изгърмя и аз.
Ако си прежалиш плазмата, още довечера от 20 часа по БТВ, можеш да я гръмнеш. Ще те черпя с нещо с черен етикет, обещавам.

Общи условия

Активация на акаунт