Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-10

• 46 280
  • 456
  •   1
Отговори
# 435
оптимистче,   повече от навита съм, но от 11-ти до 21-ви април и аз не съм в БГ, за това.  Hug

# 436
Бре имали сме рожденици, почерпки, а , аз нищо не знам...
На всички рожденици, да са здрави (умишлено не споменавам имена, защото мога някого да пропусна)...
и много целувки...
Аби, синът ти е колкото моята госпожица, но ние ще навършим 5 год, август...

отивам да се почерпя... И нали знаете как трудно се удържам на сладкото... Mr. Green Mr. Green

Маги, мила... Hug Hug Hug Hug
За килата, уф, както много пъти съм се "оплаквала", ми много са ми...Преди химиите и операцията бях 55 кг. (тамън отслабнах след раждането и бременността). След това от раз качих 20-25...  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed и си стоя закотвена на тях... Диета... започнах Дюкан, но честно казано... не мога...

Аз на 19/04 също ще съм в България. Проблемът, е, че не знам дали ще съм в София. Ако времето е хубаво, почти 100% ще съм на вилата...

love001  love001  love001  love001

# 437
  • София
                              Сисе, честит празник

bdbaloni бъди здрава и щастлива.

# 438
   Еееееее Кана благодаря ти ,че ми помогна за почерпката Heart EyesБлагодаря ви за пожеланията, момичета!!!

# 439
Здравейте момичета,
не ми се иска да ви развалям честитките, но не знам в коя тема всъщност да пиша. Вчера четох много от вашия форум и реших да се регистрирам. Диагнозата ми е рак на гърдата минала съм през всичко (химио, опрация, химио, лъче) до преди месец ми приключи лъчетерапията. През втория курс на химиотерапия косата ми не падна а само оредя (не драстично) и то само отгоре и отстрани и аз реших да не я бръсна, защото много се радвах че вече я има и ми се искаше по-скоро да си ходя с нея. Като мина малко време леко подстригах това което имах. Та проблема ми сега е , че очаквам хубавата коса за която всички говореха. Тъй като, преди всичко да се случи косата ми не беше кой знае какво. Сега обаче расте, наистина се посгъсти, но отсрани пак ми е слаба и не толкова гъста. Не знам дали трябва още време да мине за да израстне, тъй като химиото ми  беше до края на януари, не знам дали и лъчето нещо не е повлияло.
Пиша ви за мнения, защото много ми се иска да имам хубава коса и да се успокоя (много мисля за това) ! Дали и трябва още време, защото не я обръснах или още е твърде късичка за да съдя каква ще стане......не знам.

# 440
  • София
Здравей Моли  Peace
Пишеш точно в темата, в която ще ти бъде отговорено  Grinning
Според мен е трябвало да я обръснеш, но не е беда и че не си го направила.
Не бързай толкова, ще ти порастне. Но трябва да я подстрижеш няколко пъти.

# 441
моли,   Hug

Моята коса започна да пада много и я обръснах още преди втората вливка. Оттогава ми се наложи да я подстригвам (с машинката, без приставка) и да я бръсна още няколко пъти. По време на лъчето, а и преди това, беше започнала да ми расте, но само отсрани, като на плешив мъж  Joy , отгоре беше само мъхче. След лъчето пак се подстригах нула номер и сега имам гъста косичка, дълга ок. 0,5 см. Може би трябва да я обръснеш, за да я засилиш или да чакаш меката косичка да порастне и да се подстрижеш няколко пъти. Wink А за гъстота - ще се сгъсти, не се вманиачавай.  Hug

# 442
Благодаря ви за отговорите.
Ще я подстригвам няколко пъти и ще чакам да си израстне. Rolling Eyes

# 443
Пак рожденичка   bouquet
Много, много, здраве, късмет, усмивки ти желая, Сисе!!! newsm51
Моли, не се тревожи за косата. И аз се бях обръснала. Последната ми химия беше на 1 декември. Последно ми окапа в края на декември. И от новата година вече само расте. В момента имам около 4см коса. Ходих при фризьорката ми да ми я пооправи, защото и аз като Кана покрай ушите и отзад имах по-дълга и мъхеста коса. Сега вече е равномерна, здрава и чуплива. И нямам нито един бял косъм /след като се боядисах де/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Малко повече търпение и всичко ще е ОК.

# 444
Сиси, честит рожден ден! newsm59
Освен здраве и дълъг живот, пожелавам ти и много приятели, но истински!  newsm51

# 445
  • София
Мила Сисе от сърце ти желая много здраве, дълго семейно щастие и мноооо......оооого късмет в живота  newsm59 Two Hearts
Моли добре дошла при нас! Това е точното място където отговорите на всички въпроси които имаш ще бъдат дадени от собствения опит на всяка една от нас! Нали знаеш има една хубава поговорка - не питай старило, а питай патило Naughty
Момиченца, привет и на всички вас  с много целувки Hug
Много почерпка ни се събра, което е прекрасно! Желая ви един хубав, тих и спокоен следобед!!! Joy

# 446
Честит Рожден Ден, Сисе!!!

Бъди жива и здрава! Много усмивки и любов край теб да има!

# 447
           mrstraetz  mrstraetz  mrstraetz

# 448
  • София
 Здравейте приятелчета!!!  bouquet
Благодаря ви за добрите, УМНИ думи.Ще се постарая да приключа с ядовете. То и няма вече къде да си навредя,нали си скапах щитов.жлеза и ще си пия хормончето и ето това е ,кой каквото си направи,никой не може да ми направи......Само не знам с някаква алтер.медицина дали не се сваля това ТСХ.Ще трябва да се разровя из нета.
  А днес сме си имали празник..... Сиса,честит рожден ден, мила!!!! Желая ти много,много здраве! Само хубави неща да ти се случват!!! И все така да си ценена,уважавана,желана!!!! newsm51 newsm51

# 449
  • Бургас
Честит рожден ден Сисе, много здраве,много усмивки и много весели мигове ти пожелавам.

Извинявам се че така нахлувам във темата но имам питане:
Имам много близък който е опериран вече( единия бъбрек и далака) та въпроса ми е: как получавате лекарствата? има ли право пациента да си избира с кое лекарство да го лекуват?
Регистриран е в онкодиспансера, назначават му лечение с лекарство и трябва да си го получи от аптеката която работи с онкото, но доктора който го оперира не е съгласен с това лекарство , препоръчва друго и така в един кръг, единия казва едно лекарство но в онкото дават протокол за друго което по думите на доктора отдавна е отхвърлено.
Моля ви кажете как да постъпим ,лекарството е Сутен което се препоръчва от доктора.

Общи условия

Активация на акаунт