Отговори
# 105
Ооооох как си мечтая и на мене някой да ми сготви... Tired Понякога имам чувството, че само това правя по цял ден. Мъжът ми може да готви, но след това трябва да чистя след него 3 дни Rolling Eyes

Иначе и моята кола е малка, с две врати при това, ама само такава намерихме с автоматик (щото със скорости не мога да карам Embarassed) и докато кача децата, след това, докато ги сваля Rolling Eyes докато натоваря и количката в малкия багажник (аз съм с двойна) и направо издъхвам Crazy а да не говорим, че понякога синът ми заспива, ние сме в къща, но трябва да мина през 10 стъпала, за да вляза и докато го извадя от стола за кола и докато го замъкна, пък и внимавам да не го събудя, а той е сааааамо 14 кила ooooh! после се връщам да взема щерката, нея я мъкна с все кошницата за кола, щото винаги е заспала в нея... и това ако не е фитнес. А като съм ходила на пазар мъкна и торби Party

Качих снимки в албумчето и на моята госпожица Grinning

# 106
Мамчета , да ви попитам ,кога спират лохиите .  newsm78
На мен първият път ми спряха около двадесетият ден , а сега много се проточи .

# 107
Мерси PIS74f че се е сетила за нас  Hug
и на всички други разбира се
чувствайте се почерпени защото не мога да качвам снимки  Embarassed
скоро ще кача снимки в албумчето да видите шишко
нямах много време да пиша до сега но за напред ще се постарая
мерси на Фокси за темичката
Ние сме с колики вече но пък си хапваме добре
Чао за сега и лека вечер!

# 108
Мамчета , да ви попитам ,кога спират лохиите .  newsm78
На мен първият път ми спряха около двадесетият ден , а сега много се проточи .

И аз си задавам същия въпрос, но и нямам спомен каква е била ситуацията първия път обаче вече ми писна да тека отвред  #Crazy подплънки в сутиена превръзка в гащите направо уджас

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 22:19 от k.penkova

# 109
Аз пак се включвам, но имам въпрос към Яна или някоя мама която е наясно... имах среща с Педито и тя ми каза задължително след всяко хранене да се изцеждам... та се чудя това правилно ли  е и вие как процедирате? Ние се нахранваме само от едната гърда.. даже и остава в нея, но до сега не съм се цедила след кърмене

# 110
vivi_mm, аз не се доизцеждам след кърмене. Правих го няколко пъти в началото, докато ми се регулира лактацията. Ако се цедиш ще предизвикваш допълнителна лактация и все ще са ти силно напрегнати гърдите.

# 111
И аз така знам Червеношийке, че това може да предизвика хиперлактация и се изумих,  че получих такъв съвет от доктор, при положение, че си имам кърма и то в повече  newsm78

# 112
Добр вечер.

Ние се върнахме от консултация. Резултатът е - 3 660 сме, което направо е благодат за мен, че нали до 26 февруари нищо не наддавахме, но от тогава до сега - 350 гр. Иначе сме пораснали с 4 см за 1 месец.

Сега набързо за аеробните упражнения. Давам напътствия къде да влезете и какво да направите. Значи набирате arena.bg, влизате вътре и се регистрирате. След което отивате на бутона КАТАЛОГ, от там отдолу излиза една бяла лента, на която са изброени какво има в каталога. Натискате ФИЛМИ. После избирате - С ДУБЛАЖ. И отивате някъде на 15 -16 стр. Малко се разместват. Ще ги видите те са 2 файла  с различни упражнения. Щракате на иконката и DOWNLOAD. Има една програмка МОР, която може да се наложи да я инсталирате, но тя е мн малка и става за отрицателно време. Чрез нея пък ще може да гледате он- лайн всичко, само за 5 лв на месец. Междудругото има страхотни детски приказки и всякакви филмчета за малчуганите ни.

Ако някой иска допълнителни разяснения - насреща съм. Сега аз да питам
МОят технически мозък не можа да разбере как да кача снимки в албумчето. Гледам там има различни подалбумчета с имената на малчуганите, аз не знам нов албум ли трябва да създам или направо да натискам бутона КАЧИ СНИМКИ. Плийз хееелп -  newsm78

Айде чао за сега. До посред нощ, когаго само аз се  подвизавам из форума, но докато кърмя си ви препрочитам.

# 113
Bibi натисни ... Създай албум и тогава качи снимчиците Simple Smile

# 114
Здравейте! Чета ви с голям интерес! Понякога сте много забавни, друг път сте интересни, поучителни! И много интересно от всички ви лъха толкова много позитивизъм и положителна енергия, че чак малко се изумявам - имайки предвид с какво сме обградени. Предполагам, че майчинството така действа!
Много се забавлявах като четох за свекървите ви - на мен ми е забавно, на вас не чак толкова предполагам, но сте го написали някак позитивно - хем се оплаквате, хем пак някак не оставам с неприятно чувство след прочита.  Аз проблеми с роднинското обкръжение нямам, но пък за сметка на това се появи бившата на съпруга ми. Та тя  след няколко години изкарани  в чужбина се прибра и сега му се обажда да се видят. Лошо няма, но тя прекалява! Постоянно се обажда с повод и без повод. Предполагам и е скучно в България след толкова време и няма на кого да се обади и донякъде я разбирам, но въпреки това усещам, че в мен напира тъмната половина и ужасно много се ядосвам. Съпругът ми е много добричък и не би направил нищо зад гърба ми. Казва ми всичко и е поставил границата, но някак ми идва в повече. Хубавото е че скоро пак ще пътува и ще спре, но близките 10-на дни ми скъси живота.

# 115
Кате, това ми прозвуча доста болно. Аз съм доста ревнива и нямаше толкова философски да приема нещата  Embarassed Ако девойката обаче не си замине скоро, свиркай да се справим с нея  Wink Ще размятаме по една цица и ще я контузим качествено  Grinning

Виж какви работи ми хрумват, докато си чакам помпичката да се събуди  ooooh!

# 116
Hetera, това, което описваш е често срещано поведение на бебетата. И те са малки човечета, не машини, та няма еднозначно обяснение. Една от възможните причини е изхождането-кърмата и сукането стимулират перисталтиката, бебето започва д пръцка и ака, нервира се, пуска гърдата. Напъна минава, бебето засуква пак... и т.н. Обикновено вечер бебоците са превъзбудени, тогава пък използват гърдата за успокоение-"разказват" и колко са нервни, пък и заради честото сукане вечер, както и заради умората, която майката е натрупала кърмата може да е по-малко вечер... Възможно е и да са колики.... Важното е да не се шашкаш, подходи с повече спокойствие и търпение. Опитай да носиш бебето на рамо или в слинг, да кърмиш легнала, така че дългото сукане да не те изморява, и когато се умориш-нека все така таткото да те отменя за кратка почивка. Ти сама най-добре ще намериш правилното обяснение за причината и правилния подход за решаване на проблема!
Моето собствено бебе също ми прави такива номера понякога-например току що заспа след маратон от 2 часа сукане, дърпане от гърдата, ръмжене и извиване, пак сукане....

Биби, цеденето е абсолютно ненужно! За съжаление лекарите много малко учат за кърмене в университета и не винаги дават правилни съвети (конкретно за кърменето говоря). Затова по света докторите, когато става дума за кърмене се въздържат да дават съвет, а насочват майката към консултант по кърмене...

# 117
# 118
  • Стара Загора
Честит 8 март мили мамчета!

# 119
Добро утро от мен!

Общи условия

Активация на акаунт