Отговори
# 135
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ !!!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ТЪРПЕЛИВИ И СИЛНИ МАМИ!!![/size]
Да споделя за моя бебчо,от два дни е голямо напъване и пъшкане,даже от напъването по малко повръща,независимо кога е ял.Давам Инфакол за коликите,но  всяка нощ се повтаря едно и също Shocked,а през деня си спи.Също така от както се е родил като е гушнат се чува едно хъркане на нослето,а като спи  или суче го няма.Проверявам го за засъхнали секрети,но няма.Какво може да е според вас? newsm78

# 136
Честит празник на всички мами   bouquet и на малките мадами  Two Hearts
Geia мерси, ама голям рев му дърпам...  newsm45 много е истинско и болезнено за съжаление.
аlximikа и аз бях така - 20-на дена ревах почти без причина особено вечер, милото в чудо се видя с мене.
Честита принцеска на мама   TiffanyMichelle   bouquet да ви е жива, здрава и много обичана!
Ние ще се стягаме за разходка - тати е решил да си изкара двете мадами да ги почерпи. То ние трябва да го черпим, ама щом така е решил bowuu

# 137
Момичета,от сърце ви поздравявам с тази песен . Една от любимите ми е...

ЧЕСТИТА ВИВИЕН /надявам се да го произнасям правилно/ НА ВЕРОНИКА /мисля че така е истинското име на Тифани Мишел..дано да не бъркам Embarassed/
ДА Е ЗДРАВА,КРАСИВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА И ДА РАДВА МАМА,ТАТЕ И КАКА Mr. Green

# 138
  • Sofia
Здравейте, мамчета! Честит празник!!!
Честита радост на ТифаниМишел! Да е жива и здрава малката госпожица!!!  bouquet

Много набързо ще ви питам нещо, защото при нас май започна 2та криза на растежа и сме през 1,5 часа на папкане...
Моето човече много се извива назад и много пъшка, доста неспокойно спи Sad Преди всичко през нощта, но и през деня вече. Освен това, като суче му се изпотява главичката. Притеснявам се да няма рахит, още повече че четох, че такова голямо наддаване за 1 месец било предразполагало към тази болест. Педито нищо не ни каза, но...
При вас има ли извиване назад? Освен това си ръмжи по много и понякога се "кара" на зърното и се бори с него... newsm78

Алхимика,  и аз ревах ревах...ама ми мина! Около месец беше ужасно и много ме беше срам от милото... Embarassed пръст да ми покажеше и реввах с глас...

лори, това с нослето и при нас е точно същото! Обаче да ти кажа секрети си има, но при нас излезнаха само с тази помпичка http://family-bg.com/prX_2014.htm (още веднъж благодаря на Атмосферчето!)

Пак се размърда човека...Хайде до после!

# 139
  • София
Задравейте мамчета!

Яна какво ще е това:Бебчо снощи и сутринта докато го храних от мен само се дърпаше и скимтеше,после от шишето и само реве,но то какъв рев все едно е гладен и тъжен.Хем му се яде хем реве.Е накрая се успокои и си хапна.Преди също ме дърпаше ,но досега не е ревал толкова много.

Тифани честита принцеса Вивиен!

# 140
Честит празник и от нас момичета !   bouquet
 За много от нас е за първи път истински ден на мама( аз 8-ми март си го имам като маминден  Wink ), за други е за втори или трети , дано да имаме още много празници и да ги празнуваме с любимите същества около нас.
 Честита малка принцеса и на Тифани Мишел да и е жива и здрава и много да ги радва заедно с палавата кака Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Чеситита дъщеричка на TiffanyMichelle. Да й е жива, здрава и много щастлива малката Вивиън!
Честит празник момичета! Да ни са здрави дечицата и ние да сме здрави да си ги гледаме!
Ние сме добре. За сега положението с кърменето се стабилизира. Аз също не се изцеждам, въпреки че и моята докторка препоръча. Храним се на поискване и тъй като моето бебе си е доста ящно след хранене наистина няма какво да цедя.
Поздрави и приятен празничен ден!

# 142
  • У нас
Честит праник на всички мами! smile3525 Сега се осмелявам да се включа в темата и да се отчета: на 24 февруари в 4 и 50 часа. се роди нашия син-Йоан-Христиан с мерки  3,650кг и 52 см.Раждането мина бързо ,без шевове (е ,болките си остават ,но до момента в който видиш малкото ангелче).Нашата кака е родена на 23 февруари и малко остана да празнуваме двоен празник, но господ си знае работата -всяко жабче да си знае гьола.Изписаха ни на 4 ден , сега сме още в процес оправяне на режим,борба с коликите (морим ги с Еспумизан) и т.н.Добре ,че татито си е в къщи 15 дни иначе не знам как бихме се справили.Той влезе в различни роли:пере,готви ,чисти и успешно се справя с приспиването на малкото ангелче.   ylinfant.Това е за сега от нас -красив и слънчев ден Ви пожелавам!

# 143
 Честит празник мами!!!!

Да сте здрави, силни и да ви радват малките човечета  smile3525

# 144
Честит празник и от мен   bouquet

Честито ангелче на Тифани Мишел   ylinfant

Това за реването явно е всеобщо - и аз рева постоянно, сякаш съм в някаква дълбока депресия, но при мен продължва от бременността  Cry Като иприбавим факта, че не съм излизала от както съм родила и че по цял ден съм сама и че детето не спи, иска или да се дундуркаме, или да се храним, а ако стои в шезлонга трябва да съм до него и да ми чува гласа, и няма кой да ме отмени и за 5 мин, така че вече съм  smile3511 Единствено вечер имам малко време за домакинска работа, но предпочитам да се наспя  Peace
Снощи мъникът не спа много, не искаше и да се дундуркаме, както казва Котето - огъва се, плаче, суче, ама дърпа зърното и с отвращение го изплюва, даваме инфакола ама май много не помага поне засега  Sad
Ох, и аз ви се оплаках  Rolling Eyes

# 145
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМЕТА!  bouquet
Наде, радвам се,че се включи най-накрая и че сте по-добре с бебонка Flutter Относно твоите въпроси:
за водата- опитах се да давам заради хълцането, но резултатът е плачевен, не я ще, плюе и много рядко пийва по малко.
за храненето от шише- ние така се храним, защото сме на смесено хранене и аз се цедя и му бъркам коктейлчета, щото той не ще да суче Sad
за бибата- ползваме я усилено Rolling Eyes, после ще му мисля Wink
за вигантола- и аз забравям понякога, споко, мисля,че не е фатално Grinning
за секса- аз още имам ембарго, така че не мога да съм ти полезна по този въпрс, но имаме вече пробвали в нашите редици, така че явно за някои секса вече не е мираж Wink Първите пъти ще ти е  тегаво обаче, поне така споделят опиталите Rolling Eyes
за погачата- прави се преди 40 дни, така че на 48-ия ден ще е късно.
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА ТИФАНИ И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪПРУГА Й, ВСИЧКИ ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ  bouquet
Гея, благодаря за стихчето, прекрасно е, аз си поплаках Rolling Eyes
Коте, и Бобо се извива назад.

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 13:28 от emym

# 146
  • София
за погачата- прави се преди 40 дни, така че на 48-ия ден ще е късно.

Е, значи съм тотално прецакана. Нашата ще бъде на 44-тия ден.

# 147
Честит Осми Март, майчета!   bouquet

Честита дъщеричка на Тифани Мишел  bouquet Дочака рождения ден на татито Grinning
Да е жива и здрава и много щастлива!

Ние с бебка сме горе-долу добре. Казвам горе-долу, защото цяла сутрин мрънка, плачка, не иска да спинка... суче постоянно, повръща след това веднага иска пак... оф, лудница. Синът ми тича насам-натам, прави беля след беля... направо съм луднала ooooh! Tired

# 148
  • София
Добро утро на всички майки и честит 8-ми март!
Тази година имаме още по-голямо основание да празнуваме,не само сме жени,но и майки,което е още повече!!! Simple Smile

Честита дъщеричка на Тифани,да и е жива и здрава!

Яна, много ти благодаря за отговора.Тази нощ сука нормално без да се дърпа и сърди,сутринта пак имахме малко проблеми,но след отговора ти съм по-спокойна и се надявам да преодолеем това!larakroft1  Инче аз имам подобни проблеми и Яна ми е отговорила и моя Никола буквално все е едно се сърди на зърното и грухти,напъва се,проплаква.Но днес съм по-позитивно насторена и дано мине по-бързо този период.

Еми
,все забравям да ти кажа,че твоята дъщеря ти е копие,като под индиго сте,да ти е жива и здрава,много ме радва такава огромна прилика  Simple Smile На мен ми казват,че Никола прилича на майка си,ама не съм много сигурна,като поодрасне малко ще се види прилича ли на някой.

geri_kkoleva няма ли кой да дойде да пази бебо за 2 часа,за да излезеш на разходка?При нас идва майка ми поне2 пъти в седмицата и между кърменията аз се разхождам,кога сама,кога с мъжа ми. А и кога мислиш да излизате на разходка,ние бяхме вече два пъти,това също действа ободряващо,да пак си с бебо,но сте навън и това си е разнообразие.
А събота и неделя таткото не може ли да го запази,ако няма кой друг, и да излезеш нанякъде,аз го оставям на мъжа ми за 2,3 часа и излизам,ако стоим само край бебетата ще се изнервим и те ще се изнервят също и няма да е никак приятно нито за нас,нито за тях.

autumnsphere не се ядосвай и нашата е след 40 ден,не мисля,че е чак толкова фатално,иначе ще си спазим повечето традиции,ако имаш възможност по-важното е да отидете на църква с бебо на 40-я ден да запалиш свещичка за здравето и на двама ви!

# 149
Честит 8 март на всички нас!

Нека бъдем добри майки,съпруги и истински жени!
Честита Вивиен Медисон на Тифани Мишел-много красиво съчетание!
Карбо,добре се завърнала при нас!Добре е,че сте се оправили.
Някой попита за извиването на бебето- при мен Ника винаги се извива така,щом почнат коликите-извива се,маха с ръце и крачета,напъва...И да ви кажа никакви капки и чайчета не помагат... SadПросто трябва да минем през това.
Но и аз съм решила,вместо да давам просто водичка,ще давам по малко чайче на Хипп.
Пък нашата бебочка неще да смуче биберонка...неще да заспива никъде другаде,освен на ръце и това вече сериозно взе да ме притеснява,не ме остаавя да свърша нищо така ,а занапред незнам направо.Дайте съвети моля ви как да я отуча...оставям я в кревтачето,тя почва толкова силно да плаче и да почервенява,че просто няма как да не я взема и така всеки път...
 ooooh!
Ами пожелавам ви момичета един прекрасен празничен ден,изпълнен с любов и нежност!

Общи условия

Активация на акаунт