Да споделя за моя бебчо,от два дни е голямо напъване и пъшкане,даже от напъването по малко повръща,независимо кога е ял.Давам Инфакол за коликите,но всяка нощ се повтаря едно и също
и на малките мадами 
много е истинско и болезнено за съжаление.
да ви е жива, здрава и много обичана!

Преди всичко през нощта, но и през деня вече. Освен това, като суче му се изпотява главичката. Притеснявам се да няма рахит, още повече че четох, че такова голямо наддаване за 1 месец било предразполагало към тази болест. Педито нищо не ни каза, но...

), за други е за втори или трети , дано да имаме още много празници и да ги празнуваме с любимите същества около нас.
Сега се осмелявам да се включа в темата и да се отчета: на 24 февруари в 4 и 50 часа. се роди нашия син-Йоан-Христиан с мерки 3,650кг и 52 см.Раждането мина бързо ,без шевове (е ,болките си остават ,но до момента в който видиш малкото ангелче).Нашата кака е родена на 23 февруари и малко остана да празнуваме двоен празник, но господ си знае работата -всяко жабче да си знае гьола.Изписаха ни на 4 ден , сега сме още в процес оправяне на режим,борба с коликите (морим ги с Еспумизан) и т.н.Добре ,че татито си е в къщи 15 дни иначе не знам как бихме се справили.Той влезе в различни роли:пере,готви ,чисти и успешно се справя с приспиването на малкото ангелче.
.Това е за сега от нас -красив и слънчев ден Ви пожелавам! 

Като иприбавим факта, че не съм излизала от както съм родила и че по цял ден съм сама и че детето не спи, иска или да се дундуркаме, или да се храним, а ако стои в шезлонга трябва да съм до него и да ми чува гласа, и няма кой да ме отмени и за 5 мин, така че вече съм
Единствено вечер имам малко време за домакинска работа, но предпочитам да се наспя

Относно твоите въпроси:

Първите пъти ще ти е тегаво обаче, поне така споделят опиталите 

Дочака рождения ден на татито

На мен ми казват,че Никола прилича на майка си,ама не съм много сигурна,като поодрасне малко ще се види прилича ли на някой.
Просто трябва да минем през това.
Препоръчани теми