Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 22

• 51 779
  • 440
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте и от мен! Hug
Продължавам да съм стриктна! Днес съм на айран и киви ,като изключим ,че от време на време не спазвам часовете другото е ок! Simple Smile
radipt ,ако включиш и спорт за месец и малко ще забравиш за излишните килограми! Успех!
lideto70 браво за минуса! Hug ,а от  тази снимка дето си я сложила така ми замириса на морееее...
Innocent ,привет и тук,мисля сме се засичали при въглехидратките! Успех ти желая!
Прекрасен ден на всички! Hug

# 361
Добър ден момичета  Hug
Издържах вчера ама глад, глад  Laughing
Днес за обед хапнах саладка с пилашко и съм по-добре  Peace
Докато свикна с режима първите няколко дни ще ми е гладно.
ubolina_17 сигурно пробвах и нея преди време.Вече съм специалист по-диетите само дето киограмите си стоят. Mr. Green Липсваше ми млякото обаче.
radipt Добре дошла  Hug И на мен Дюкан ми действаше задръстващо  Sad и мисля, че е немного здравословен с тези подсладители и меса.
lideto70 зеленчука един ли трябва да е за деня? В смисъл целия ден само домати или краставици не може и двете да се смесват  newsm78
StaM   Hug как си днес?
Хубав ден на всички.

# 362
Благодаря ви за топлия прием Innocent и bubolina_17 ! Ще видим как ще потръгнат нещата. А спорта си е направо задължителен, макар че освен за 1/2 час на ден велоергометър за друго не ми остава време.

# 363
  • София
Хелоуууу, в този слънчев ден, мили Страхотни! Hug Wink

Алимели, мерси! Ти как се справяш? Hug

Изключително се радвам, че темата се оживява и има нови попълнения.
Добре дошли на Aya_Cuervo и radipt! Peace

Innocent , благодаря , идеално.  Grinning Hug

Днес менюто никак не ми е по страхотната, но аз нали ви казах, че взаимствам по-скоро.

Закуска - мляко.
Обяд сирене с домат.
Следобедна закуска - от варените яйца само белтъците.
Към 17,00ч ще хапна нещо забранено....няма да го споменавам  Wink Sunglasses , но се налага / за кръвното /, защото отивам на СПОРТ. Party  Тралалааа, вече 3 седмици ходя по 3 пъти седмично.
Има резултат, повярвайте и спортувайте.  Peace

Зеленчука или плода за деня е един и същ.

bubolina_17 , на мен специално, само първите 3 дни са ми трудни. Свиква се. Както казва Лидето  Heart Eyes , научих се да ям под час и режимно, да внимавам с храните. Което е супер!

Калааа, къде си?

Хубав уикенд, мили мои! Grinning

ПП - забравих да спомена /понеже видях ,че Лидето споменава питиета разни/ , че вечер пия бяло вино с лед и лимон. Blush Но за виното вече сме говорили - разрешено е умерено консумиране.

# 364
  • Свищов
Днес съм на кисело мляко за сега....по-късно ще видим ще добавям ли нещо. Иначе си задържам вече 20-тина дни без особени ограничения. 1 път седмично правя разтоварване и това е! Другите дни ям ВСИЧКО!

# 365
  • София
Днес съм на кисело мляко за сега....по-късно ще видим ще добавям ли нещо. Иначе си задържам вече 20-тина дни без особени ограничения. 1 път седмично правя разтоварване и това е! Другите дни ям ВСИЧКО!

Млада си Кремче, младаааа  Grinning Hug , затова е така , но внимавай.... Peace

На 25 г тежах 54 кг / след 1-во раждане/ и обядвах супа, второто -шницел и картофи + десерт ....пиех по 4- 5 кафета на ден...И след няколко години да не ти казвам как се депресирах от кантара....
Не казвам, че ти се храниш така , просто правя съпоставка на метаболизма ... Peace  bouquet

# 366
  • Свищов
Моят метаболизъм заспа преди 11-12 години...пълнея само от миризмата на нещо. Снощи ядох пица. От 2 месеца й се канех. Взех най-малката около 200 грама и си я хапнах с кеф! Повече от 200 грама каквато и да е храна на ядене не мога да поема-гади ми се много и ми е адски тежко.

# 367
I'll be back soon  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 368
  • София
Нережимна два дни Crazy и депресирана, кг не знам  Rolling Eyes

# 369
Аз пък съм настинала...имам извинителна бележка  Mr. Green

Много ми е гадно бррррррррр дано ми мине скоро, а времето е студено отново и вали...каква новинка само  Twisted Evil ,то идва и при вас след 2 дни  Crazy

# 370
Добро утро момичета.
Аз устисквам фронта, но да си призная ми е трудно.
Диетата на пръв поглед е лесна, но в действителност е доста трудна и малко порционна Laughing
Аз преди това ядях значително по-големи количества и сега ми е доста гладно Rolling Eyes
Но ми харесва че има момент на пречистване на организма . Peace
Ще изкарам 2 седмици така и така съм се хванала на хорото после ще реша как да продължа.
Може и да ми стане по-лесно по нататък.
Хубав ден на всички.   bouquet

# 371
  • София

Добро утро, Страхотни момичета! Hug

Страхотен ден и успешна диетично-минусова седмица!  newsm51

# 372
Привет,Красавици!
 HugСлабеете ли?
Аз регистрирах една седмица на страхотна и резултата е минус 1,500кг.Не е много ,но все пак е нещо. А и не съм спортувала!

# 373
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

bubolina_17 , браво! Peace
Лиде , Кала  Hug

Innocent, нормално е ...при мен беше по същия начин. Ще се справиш. Peace

Момичета, вчера се поиздъних, но пък бях на спорт, което смятам, че е компенсирало апетита ми.  Blush Пред мц съм и трябва доста да внимавам....

Закуска само сирене + чай.
Обяд пилешко + домати.
16,00- чай+ грейпфрут.
Вечерята ще бъде  пилешко + домат.

Хубав ден от мен!  bouquet

# 374
  • Свищов
Innocent, ти ограничение откъм количество почти нямаш. 2 кг КМ са 5 кофички-по 1 на ядене. 1 кг плод или зеленчук също си е доста нещо. Глад изпитвах само първите дни и ми беше леко лошо. направи и 3-те диети. повярвай ми-има защо. никога толкова време след диета не съм задържала кг. да не говорим, че ям по супер малко. За това си позволявам всичко. Като знам, че на 3-тата хапка ще ми е тежко....не се тревожа много за храната. Чувствам се страхотно. Колежките ми(учителка съм и знаете леко закръглената учителска общност) са впечатлени. Не помня колко пъти принтирах диетата. лошото е, че колежките само на думи ще слабеят, ама не се хващат на хорото. Този месец почнах и противозачатъчните. на тях според мен дължа лекото вталяване на см. На мен ми действат.......отслабващо, колкото и да е странно това. за спорт нямам време, а и трудно ще намирам от сега нататък. Включена съм в 100 комисии и след 6-ти няма сигурно да се прибирам така като гледам Grinning. Ще си правя млечни дни редовно и това е.

Общи условия

Активация на акаунт