Бебочка, честит ви апартамент! Няма как, ще изтърпиш до ремонта...
Как няма да проявява характер, нали е Главнокомандващ и Цар
Добре се ориентира детето 
Добре се ориентира детето 
Да това за АМ-то и аз съм съгласна, мисля че няма проблем да се дава АМ на дете, което е на кърма, няма да се отбие от друго мляко, то не е толкоз лесно. И въобще от какъв зор ще предпочете АМ-то при положение, че то не е толкова вкусно, колкото кърмата, не виждам логиката 
Бели и здрави да са всичките зъбки
Т.Е е почнала да суче след катое била на биба ли?Странно, моето диване само като ми види цицата и почва да пищи неистово сякаш ще го тровя 

) за хора без работа : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284792&pid=11003917 . Жалко, че повечето са със свалени маски и няма общи снимки на групите, те са още по-зрелищни. По-натам ще пусна няколко снимки на Мира със същото фото.....само заради качеството. Много се зарибих да си купя такъв апарат, но засега нямам излишна хилядарка 

Благодаря на всички ви за съветите и окуражителните думи
Някои от нещата пробвах,други ще опитам сега и каквото сабя покаже.Ще цедя,ще предлагам гърди,ще сменям пози,със,без силикон - все решение ще се намери.Няма да се предавам я
Храна поне има
А и на момичетата от кърмаческия ще се обадя.Доста повече надежда и сила имам днес
да го напълните със здраве и любов
Ти от сайта ли я поръча или я намерихте и в магазин? Стабилна ли е? Ако е поръчка, за колко време дойде? А положението, в което е люлката на снимката, най-легналото ли е? Защото ми изглежда, че е последната дупка, а другите правят столчето, по-седнало детето...
Амам и аз как го обяснииих 
Поръчката идва бързо, но на нас бяха записали гршен тел и дойде след 3 дни.Положението е средно, има и по-легнало, това е от по-изправените.И ние смятаме и на вилата да я ползваме, живот и здраве, че до сега в стаята само люлка нямаше 
!
.Всеки сам си решава.
! 
И послеееее мани, мани
Днес сме назад с памперсите, ако ме разбирате кво искам да кажа 
Педиатърката ме караше, щом мисля че не му стига да давам добавки, но да не прескачам кърмене толкова часове, щяла да ми намалее кърмата
Ми не намаля, явно нещата се регулираха на този етап. Мисълта ми беше че едно шише АМ поне при нас не доведе до отбиване. Малкия е лакомийка голяма, яде и АМ с кеф, ама май повече си му харесва кърмата. Като види че вдигам блузата и се нахвърля като освирепял 
Мързи гоооо
Иначе го може, ама не ще! Например като е по корем и го гъделичкам по вратлето (има страхотен гъдел) и се извърта по гръб да се отърве от мен
Благодаря на всички ви за съветите и окуражителните думи
Някои от нещата пробвах,други ще опитам сега и каквото сабя покаже.Ще цедя,ще предлагам гърди,ще сменям пози,със,без силикон - все решение ще се намери.Няма да се предавам я
Храна поне има
А и на момичетата от кърмаческия ще се обадя.Доста повече надежда и сила имам днес
да го напълните със здраве и любов

) чакаме да се отзовем както вчера!
Каката оздравя и днес е първия й ден на градина, а аз гледам да поразчистя и пооправя малко. Мъничето започна да се обръща доста на често и така седи по корем около 5 минути, когато започва да нервничи и аз помагам с обръщането по гръб. Обикновено вечер е голямото въртене. Като се завърнахме в къщи бе голяма радост като си видя нейното легло, но пък тези дни ми е нещо кривичка и ръцете все в устата. Както обяснявах вчера на милото - то не може всичко да е тип-топ - все на един член от семейството трябва нещо да му е криво /обикновено е кака й, ама започнаха да си разменят ролите/.