градинската люлка има ли упътване, т.е. за до колко кг дете е? Седалката само едно положение ли има? Сенникът може ли да се маха по желание?
Малко в повече идват къдрите и ресните и не е невероятно изпълнение, но става за тея парички

То май е неизбежно заразяването и на малките с тази шарка, била единствената, към която нямали имунитет до 6 месеца...
Викам й: "Тогава трябва да го спреш от детска, за да не зарази другите деца", а тя вика "А, ще го спирам! Знаеш ли как добре ще им дойде на майките да си постоят вкъщи. Преработили са се..."
Сега само липсва и от дребна шарка да пламне детската и сме я втасали...

Ти от сайта ли я поръча или я намерихте и в магазин? Стабилна ли е? Ако е поръчка, за колко време дойде? А положението, в което е люлката на снимката, най-легналото ли е? Защото ми изглежда, че е последната дупка, а другите правят столчето, по-седнало детето...
Амам и аз как го обяснииих 
Писах и ЛС (че й нямам тел.), но не отоговори
Цвети и тя не е писала скоро
И още много мами
Дано всичко е ок и просто да нямат време за нас 

По повод майката-патица със шарката- ако някоя майка не ваксинира децата си, защото така е решила не излага ли също другите на риск...но къде ти толкова мисъл.
Трябва да се прави ремонт, който аз нямам търпение да захвана, ако можех щях да се нанеса там и без ремонт на гол апартамент, но не става 
Сигурно някой от вас ще ме анатемосат, но да ми проявява характер отсега, няма да стане
Опитвам се да го откажа от биберона, което допълнително нажежава обстановката 
Да не забравиш да купош нещо бяло на детето, да са му здрави и бели зъбките.

Ниищо не ме учудва вече 

А за ходенето.... аз ходих мнооого и в нас (докато контракциите не станаха на 2 мин., явно от ходенето зачестиха, после докато отида до болницата и се разредиха малко), отидох с едва 3-4 см разкритие, а в родилното също почти не седнах, ама много трудно получих разкритие...
Да ви кажа благородно завиждам на всички жени, които раждат лесно 

може би и помпата ти е хубава
А за нещата, които Софко и Параходката са писали... според мен не са казали, че са общовалидни и меродавни... става дума, че при голям процент от жените нещата седят по този начин
Винаги има изключения и винаги си зависи от човека
така до към средата на 4-ти месец, когато явно се появи проблем и малката започна да суче на 3 часа
сега явно си регулира кърмата и пак започна да прави по-големи паузи...
А и все пак при намаляваща кърма, слагането по-често на гърда (по-често цедене) е един от начините да увеличиш кърмата
Много се радвам за вааас... ама нали и до борисовата ще отскачате, а и ние до южния, а и в заимов
... ще сме на разменни начала