Мен ме боли глава, не свърших и половината на това, дето бях намислила. Поне да бях дремнала с детето, пък то.....
Приятна вечер и до после!

.Надявам се да се видим скоро, аз също наум ти направих посрещане, да знаеш
.Дано успеете да видите и Майкъл, представям си каква ти е тръпка сега
/той беше любимец и на Све, нали?/.Ще имаш да ни разказваш много.
.
.Я стига си се оправдавала, знаем си те ние, само се фръцкаш по магазините и не знаеш откъде се хваща метлата
.
/ и страхотно разказваш
.Ама какви съвременни постановки правят в тия детски градини,катаджии, рушвети...
.Аз често си схващам врата и съм си мислила на децата дали може да им става така, ужасно е, дано не е от това.Нацелувай много тая малка сладка душичка и ми дай вече ототризация в Скайп, за ти пратя снимките 
.А защо не спите в спалнята, скарани ли сте, милех, че сте се оправили 
.Много ме кефи мъжът ти как си държи на принципите и не отстъпва 
.Браво, че си се навила за изпита, нека ти се махат от главата.Хайде, учи и не надничай по форумите
, имаш ли нещо да ни казваш
.Много са ми веселички постовете ти 

По същия начин есента си купих от една втора употреба едно...пончо, което страшно ми хареса, но и аз най-вероятно никога няма да го сложа.

Лека нощ!
То с толкова много палци, дето събра една пача можеш да спретнеш
Да му опустее и тъпата столица (нашата си)
Как е Боянски? Има ли разстройство или е било еднократно сутринта?
Липсваш ми много сутрин 
А сценката е много модерна 
От утре сме с нова бавачка ще взима Лена от ясла в 17 часа и ще я гледа когато е болна. Дано е читава. Стори ми се много подходяща. Иска майка си и баща си като заплащане, но дано си струва парите. Като сметнах, ако Лена боледува 10 дни, ще ми излезе колкото да наемем жена за цял месец. Но никой не иска несигурни, временни ангажименти. Бая хора ми звъняха да я взимат от ясла, но никой не иска да я гледа като е болна, защото е несигурен доход. Само и тази да не се откаже, че и Алекс не може да си взима безкрайни болнични.
Липсва ми компанията ви денем, но като вляза малко в час с вътрешния ред в офиса се надявам да ви наглеждам по-честичко
Лека и спокойна нощ на всички
от тук нататък голямо четене ще пада на листовките, те хората все това повтарят ама кои да чуе 

целувки за Стелка
то като се замисля май нейните дрехи за основно от там, но чисто новички или малко носени 
нямам идея защо може така да и се схваща вратлето 

голяма радоста е по пекинеза опитва се да му каже името Чочи = Тоти
аз си починах доволно чак ми се хареса мина ми през главата да поостанем още, но знам ли ако се застоим после може пък да не ми се връща 
. Най-новото при Мимо е, че от снощи пие със сламка и от тогава на сам всичко на екс и до дъно

или вече си пробвала това. Най-добре утре сутринта на педи. Дано обаче изкарате леко тази вечер
Цункай Лена 
всъщност тя разбра ли се на кой ще пуска sms-за да ги поства и да сме в течение 

Разкажи как е твоето момченце...
пиши, нуждаем се от подкрепа варненки, че сме много малко
.