Иначе е безсмислено да си приказваме кой е по-щастлив и кой не
. Хората имат различна ценностна система. А и всъщност ноктопластиката и скъпите коли, не винаги вървят със сбъркани ценности. Но, ако си доволен от собствения си живот, не би трябвало да те поддтиска този на околните. Хеле, пък пък за някой за когото съм втора ръка човек, хич не ми и пука

Ванилия, браво, браво, само да се ядосвам повече
Знаех си аз, че трябваше да вземем със светкавицата, ама хайде, да съм по-скромна
И реших да не се изсилваме. Ще купим вероятно, по-нататък, но ме яд, че тази излизаше доста по-евтино /същата, самостоятелно беше около 400 лв/. А и като ги даваш наведнъж парите, по не му мислиш - където хиляда и двеста-триста, там и хиляда и петстотин
. А така все ми излизат по-важни разходи от този за една светкавица и ми досвидява 
А на подобни концерти, не е ли забранено да влизаш с фотоапарат?
Хайде, някой малък можеш да скриеш, ама това чудо, пък ако помъкнеш и други аксесоари към него, не виждам как ще стане 
Кате, вероятно всички сме преживявали подобни мигове. Аз дори по Коледа и тук си бях изпуснала нервите /после го изтрих
/ Много е болно, но действително отрезвява. А и зависи от кого точно идва разочарованието - дано утре гледаш по-ведро на нещата.
Освен тази, логиката на мъжа ми е и че трябва да не се купува всичко наведнъж, а постепенно, за се радваме повече.