Отговори
# 285
и някаква примадона.......ти говори и те гледа като втора ръка. #2gunfire
Е, това вече е различно и обяснява нещата.
Иначе е безсмислено да си приказваме кой е по-щастлив и кой не  Wink. Хората имат различна ценностна система. А и всъщност ноктопластиката и скъпите коли, не винаги вървят със сбъркани ценности.
Но, ако си доволен от собствения си живот, не би трябвало да те поддтиска този на околните. Хеле, пък пък за някой за когото съм втора ръка човек, хич не ми и пука  Whistling
Ванилия, браво, браво, само да се ядосвам повече  Crossing Arms Знаех си аз, че трябваше да вземем със светкавицата, ама хайде, да съм по-скромна  Mr. Green Сега сериозно, продавачката ме подведе. Питах я за разликата между вградената и външната и взе да ми обяснява, че и тя имала Канон /дори по-стар модел/, вградената й вършела идеална работа. Външната била, ако снимаш по сватби или други събития, в големи помещения, ала-бала...  Crazy И реших да не се изсилваме. Ще купим вероятно, по-нататък, но ме яд, че тази излизаше доста по-евтино /същата, самостоятелно беше около 400 лв/.  А и като ги даваш наведнъж парите, по не му мислиш - където хиляда и двеста-триста, там и хиляда и петстотин  Joy. А така все ми излизат по-важни разходи от този за една светкавица и ми досвидява  Joy
А на подобни концерти, не е ли забранено да влизаш с фотоапарат?  newsm78 Хайде, някой малък можеш да скриеш, ама това чудо, пък ако помъкнеш и други аксесоари към него, не виждам как ще стане  Crazy
Кате, вероятно всички сме преживявали подобни мигове. Аз дори по Коледа и тук си бях изпуснала нервите /после го изтрих  Blush/ Много е болно, но действително отрезвява. А и зависи от кого точно идва разочарованието - дано утре гледаш по-ведро на нещата.

# 286
Външната била, ако снимаш по сватби или други събития, в големи помещения, ала-бала...  Crazy
Да, друг път, Laughing снимам си вкъщи с нея. За концертите не знам, не съм в час, но гледах снимки на една съфорумка от концерта на Джордж Майкъл, снимала е с огледално-рефлексен, не знам дали тайно и дали е имала аксесоари. Но има логика да е забранено. А тука, познатите, които го счупиха са били на метъл-концерт, там май всичко може. Joy
За светкавицата, успокояващо е, че цените постоянно падат, така че с отлагането само печелиш. Peace Освен тази, логиката на мъжа ми е и че трябва да не се купува всичко наведнъж, а постепенно, за се радваме повече. Wink

# 287
 CrazyОпределено считам, че на онези мадами не им е лесно. Понякого си мисля, че се трудят дори и повече от нас Joy Ние поне мъничко имаме повече от тях право на избор, във всяко едно отношение...  newsm78

КатеFlowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 15:22 от TOTONTO

# 288
Kate/tg в подобен момент всички думи са излишни, защото болката е голяма, колкото огромна скала.
Аз неколкократно получавах удари под кръста от приятели и роднини, ама оправия няма, ей сега пак поредната порцийка, утре вмест с детето да се оправим и да се разхождаме, баба ми иска да си махна всичко, че й пречело, да не ви казвам какво ми бе на устата.
Сега ви оставям, Прегръщам те Кате и просто буди над тези неща и бъди силна!  Heart Eyes

# 289
  • София
Лелееле, мацки, голямо писане  Hug

За храненето - радвам се, че направихте толкова конструктивен спор и всеки изказа спокойно мнението си  Peace Надявам се да не съм провокирала неприятни емоции. Именно затова още в първия пост написах "по-специални" храни, защото според едни са вредни, според други не. Аз обичам да съм деликатна по такива "горещи" теми, защото всеки си знае най-добре  Blush

За фотоапаратите - Ванилия, Скреч, благодаря ви за съветите. Мисля още другата седмица да се сдобия с Никон, с външна светкавица и с портретен обектив. Мъжо бързо се нави. Само малко ме притеснява големината му. Досега бяхме с едно супер мини Сони - папагалче, та не знам как ще се справим с голямата чанта и всичките аксесоари.

Кате, надявам се бързо да преживееш предателството. Това, което не ни убива, ни прави по-силни  Peace

Маруся, и аз доста се дразня от т.нар "държанки" - мацките, за които ти говориш. Но те са свикнали да представят всичко в много пъстри краски, всичко е пракрасно, имат пари, коли и т.н. Но истината в повечето случаи е коренно различна, но те просто нямат смелостта да си признаят. Имаш ли право да се оплакваш, като си си дал Д-то под наем?

За рубриката на Галаксина - не ползваме торбички, нито специален кош за памперси. Просто ги изхвърляме бързо бързо, че иначе къщата се осмърдява  Laughing

До после   bouquet

# 290
Заповядайте в новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379924.new#new

Общи условия

Активация на акаунт