Отговори
# 270
Аз също знам,че риба с мляко е опасна комбинация,но знаех за яйцата newsm78 Но риба с яйца и мляко ли не може,или яйца с мляко Shocked
Риба с яйца и мляко не може, според мита. Но вече се яде както панирана с яйце риба, така и риба с млечно-майонезен сос, а унгарците направо и двете. Сега като се сетя и аз съм яла неосъзнато панирана риба с майонезен сос.  Laughing
Преди се е смятало, че белтъците от трите продукта не се съчетават добре.
Яйца и мляко са си основна комбинация, няма проблем.  Simple Smile

# 271
Ванилия, а мога ли да взема външна светкавица за нашия фотоапарат Sony DSC-H9 ? Те универсални ли са или са за определен вид фотоапарати само? Как ще се закрепят към фотоапарата или не е нужно? Каква би ми препоръчала?
Благодаря ти предварителлно!

# 272
  • някъде там
http://www.pampers.bg/profile/14330

мами подрепете с едно гласче  Peace

# 273
Диди, намерих това инфо / http://www.digicam.bg/models-Sony-DSC-H9.html / за вашия фотоапарат и пише, че няма възможност за външна светкавица. Външните светкавици са за огледално-рефлексните апарати, там има много възможности за екстри и затова често се продава само тяло /без обектив/. В горната част има място за външна светкавица, трябва да е прикрепена, но като че ли съм мяркала и неприкрепени, но определено не за вашия тип фотоапарат. Вероятно мъжът ти се е насочил към огледално-рефлексен Никон?

# 274
привет.девойки.аз на бързо че тъкмо заспа малкия и искам да измия прозорците и да изгладя и да хапна.добре сме.малко е кисел ама сега ще се оправи.а и мен са ме хванали лудите.видях едни съученички които не съм виждала от 3-4 години.станали едни натокани,с нови коли,при4еските му,ноктопластика,на ток4ета.яко ме сдухаха.а до преди и за кафе нямаха пари.как се променя живота.не са си изкарали с труд парите за новите бмвта нали се сещате.яко се сдухах.като се върнем от консултация ще ви пиша.

# 275
marusj, не обръщай внимание на такива.... HugВеднага си представих една моя приятелка, която ми беше много близка в техникума. Нейната цел в живота беше да намери някой "дърт" и богат, да му роди едно дете за да я издържа цял живот. Това и направи, уверявам те, не е никак щастлива, въпреки скъпите коли. Това за мен е извратено Crazy

За рубриката: не ползвам такива торби. Апартамента ни е ремонтиран наполовина и в тази половина не се включва банята, а мъжът ми не дава и един лев за нещо временно( като хубав кош за отпадъци), докато не се ремонтира цялостно... Crossing ArmsТа така...вече 4 години Mr. Green

# 276
Ехо!

Много приятна дискусия за храненето се е заформила. Не мисля, че трябва да има обидени или засегнати, според мен всички сме чудесни майки и всяка от нас е най-добрата за своето детенце! Hug 

Днес акито ни е чудесно. Grinning Дано е било моментно неразположение. А имаме и пробило зъбче, след кучешкия, горе в дясно, това кътник ли идва?? newsm78 Според мен навътре из устата има поне още 3 набили, но говед не дава да проверя. Heart Eyes Все пак днес е на картофки и морковче, ще продължа и с лечебната Хумана. Само дето не мога да я овардя да не яде плодове. Tired И й дадох банан. Нали може?

Момичета, а я кажете какво мислите за това:http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat … nal#slides-pane-1

Гале, тези торбички ми вършат идеална работа за малката кофичка на мивката в кухнята. Mr. Green За пампитата са ми малки. Embarassed

Маруска, не се скапвай за подобни щуротии. Бъди сигурна, че за да имат това тези жени са жертвали нещо друго. Аз съм голям пън в това отношение. Ни коли, ни ноктопластики ме блазнят. Whistling Дай ми концерти, пътуване,  па и с корсичката 90ти набор ми е добре. Mr. Green

Днес вече ще изляза на кафе. Спокоен ден!  bouquet

# 277
  • София
Ditta Радвам се, че сте добре! Банана не съм чувала да е разхлабващ, но изобщо не съм експерт по въпроса.

marusj Защо се сдухваш от такива работи? Всеки си има приоритети, а и не си права- те са ги изкарали парите ама по друг начин  Wink Тая работа също е до време и е доста рисковано, защото кандидатките за нея са все по- млади и е много лесно титулярките да бъдат изместени. А и колите, обикновено, им ги дават да ги покарат без да им ги подаряват. На мен са ми смешни подобни мадами /ако говорим за едно и също/ и съм се нагледала на невероятно комични ситуации и излагации. Веднъж на един обяд присъстваше жената на един такъв, която още преди да се запознаем седна срещу мен и каза "Здравей. Аз съм на антидепресанти." Shocked Пратила 6 годишния си син да живее целогодишно в пансион в Швейцария и сега и е мъчно, но било за негово добро. Да плачеш ли, да се смееш ли...

# 278
  • София
Телевизора ми е развален и изпуснах Мюзик Айдъл,На Кафе(един колега кандидатства за готвач там   chef ), новините  Crossing Arms Не знаех, че съм толкова зависима  ooooh!

Роси, ако говориш за http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170993.0 тази брошура, вярно хубави неща пише, ама и страшни глупости. Например, че децата трябвало да ядат обезмаслено мляко и маргарин, а не масло  ooooh! Свинско съм давала и домашно, и дивечово. Не знам защо е забранено и давам.
 Днес ще се сдобия с този Псилобалсам, че Митко е целия опъпчен.
Биси, не само, че не се опитвам да го опазя от нашата храна, а го насърчавам да яде от нея. Всъщност Митко не е захранен с купешки пюрета, а с моите манджи, които приготвям така, че стават за хлапета. Коце си ги доувкосява, а аз ги ям така. Когато нагъвам дюнер, гледам да не е пред него, а като си поиска му чупвам от хлебчето. Веднъж изядох една вафла пред него и понеже си поиска му дадох. За това занапред няма да ям пред него забранени неща, а не да му забранявам това, което той вижда, че ям.
Рубриката: не ползвам торбички за памперси.
За рибата и млякото, това което знам аз е, че става въпрос само за риба, която не минала топлинна обработка и за прясно мляко, обаче една от известните закуски например е пушена риба Тон  на препечена филийка с чаша студено прясно мляко  Rolling Eyes
Маруся, аз се опаричих като се ожених  Mr. Green . Преди това сменях два чифта панталони и закусвах банички, но сега Коце може да ходи с едни дънки, но на мен не ми отказва, като искам да си купя нещо. Но което имам го имам и от напълнели братовчедки или богати лели. Нямам претенции да нося дрехи първа употреба  Simple Smile . Бе не ги гледай, че са като чалгаджорки, те сигурно грам багаж нямат  главата. Не мисли, че са по-щастливи от теб. Ти си обичана по-истински и мисля, живееш по-смислен живот от тях. Аз нали съм ти набор, та и мен ме мислят за захлупена заради семейството и детето, ама да ти кажа не ми пука.
Дитта, щом се целите високо, няма да пропусна да си похваля апаратчето Никон Д80. Има такива чудни обективи, че плакати на Мадонка ще си правиш. Но аз смятам, че магията е от обектива, дори и с нисък клас фотоапарат.

# 279
Катя, евалЯ, евалЯ! Щом ти вика "скъпа", евалЯ!
Скреч, ние така си се обръщаме един към друг от както сме заедно, така че не нещо необичайно. Wink

Мами, аз няма да се изказвам по въпроса с храненето, защото ние имаме апетит като за 10  Laughing и аз самата вече съм изпуснала краят.

А вие моля ви нали не сте пренебрегнали фактът, че днес все пак е  smile3558 13-ти

Не знам дали това е причината или просто съвпадение (по принцип не съм суеверна, ама хич!) но в нашето семейство настъпи някакъв тотален крах, срив не знам как точно да се изразя  Confused Но няма да ви обременявам! Само искам да ви кажа да внимавате, защото в днешно време не знаеш "приятелят" до теб какво ти е надробил и дали всъщност наистина ти е приятел! Много съм разочарована и не мога да си намеря място днес  Sad . Но явно това е един от уроците през, които трябва да преминем  Peace ( това  го казвам, защото все пак трябва да мислим позитивно  Laughing) ... както обичам да казвам, здраве да е  Wink Е ми сори, че ни ви казвам всичко в прав текст, въпреки че ми се ще, но предпочитам да не го правя тук Wink

Това е за днес.  Wink Обичам ви и се пазете!  Hug

Арабелка, благодаря за кафето   bouquet

# 280
Спицялно за рубриката на Галаксина, включване от Пловдив:
Ами в памперсите на Данката си има найлонови пликчета за по-изцапаните (да се изразя с евфемизъм  Crazy ) такива. Топва брои ли се? Не са ароматизирани и са само за по един брой памп.

Аз не пиша, защото компа е в стаята на чичо им, а демоните опустошават тонколоните при всеки удобен случай. Излизаме на разходки, изписаха ми противозачатъчни, изкарахме супер рожден ден на Младен без него, само със свекъртие и брат му, Данката днес ни изненада, като почна да вика на баба си "ела, ела" и да свива пръстите на ръката си, както когато привикваш някого  Laughing

Ни съм ви чела и нищо не знам  Blush Но какви  са тези риби с яйца и мляко? Мама веднъж само дето не ме наби, че ям маринована цаца с гъби  Blush 

# 281
Дита, как се спряхте на Олимпус? Офертата е добра, поотделно само обективите струват толкова. Но снимки с Олимпус не се харесват на професоналното ми око Laughing - може да не съм корифей в снимането, но разбирам от хубави снимки, покрай работата ми. Crazy Канон и Никон са друга бира, както казва Сладурка. Wink Не мога да ти препоръчам БГ сайт, но потърси някакъв в гугъл, където можеш да видиш тест-снимки с избраните фотоапарати. Така убедих мъжа ми за Никон, но не такава e целта ми при теб. Laughing
Както казва Скреч, обективите са по-важни от тялото, но за начало не е нужно да се харчите за скъпи обективи. Първо вижте дали ще ви хареса, че хамалогията е голяма. Освен това, както казва пък Диди /голямо цитиране стана Laughing/, най-важен е операторът. Кумът kи /добре, че няма шанс да чете тук Flutter/ има 1 тон обективи, но ние правим по-хубави снимки от него.  Mr. Green Това бях минутите за реклама. Joy
Скреч, за плакати на Мадонка, ще й трябва външна светкавица /скъсах се да ги рекламирам Crazy/ с какъвто и фотоапарат да е. Освен ако не я издебне в гримьорната, за което няма да се учудя. Joy Или пък е на първия ред. Ох, покрай това се сетих - Дита, ако ще скачаш много и е блъсканица, зарежи тоя фотоапарат. Да не те плаша, но едни познати така си го потрошиха.
Бананът е подходящ в момента, запичащ е.  Wink

Кате, дано само днес да ти изглеждат толкова трагични нещата. Ние живеем в 13-ти апартамент, свекърите ни също,  и числото не ме плаши.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 14:35 от Ванилия Канелска

# 282
Дес, нашата педиатърка ни посъветва да държим ваксината на вратата на хладилника, където Т не се влияе толкова от продуктите в хладилника. До колкото си спомням и ти я държеше там, така че не мисля, че има проблем  Peace
Хубаво е, че пак си сред нас  Hug
Мда,и даже веднага снощи си поговорих с мед.сестрата на нашто педи (тя е майка на еда моя ученичка) и тя ми каза че няма проблем при нас.Аз знам че Т е важна,противното не съм го твърдяла.
Мъжа ми я пренесе от София в едно такова термоизолиращо нещо,дето се държат бебешките шишета за да стоят топли (или пък студени ако са такива преди да се поставят вътре).

Аз по въпроса за здравословното хранене ще замълча.Защото от чутото и видяно в последно време по медиите,едва ли някой може да ме убеди че еди кой си се храни 100% здравословно.
А и да ви кажа честно,много често във форума съм попадала на теми с подобен характер.Е как пък една не си призна че не винаги можем да опазим децата от вредности(говоря за др теми из форумите).Смешно изнервящи са ми подобни тупания по гърдите и.....те така Mr. Green
Тук още не съм схванала стълкновението,но едва ли има такова Peace

Катенце,преживявала съм подобен удар.Боли ужасно,обаче пък колко отрезвява.Дано се отърсиш бързо (при мен беше дълго и мъчително Confused) и продължиш напред без никакви спънки Hug

Дита,браво че Симонка е добре.Банана е по скоро към запичащите доколкото знам.

# 283
моми4ета аз не мисля 4е тези с ноктопластиката са по-щастливи от мен.ама сещате ли се колко ми стана кофти като се сетих че аз работя от 15 годишна(не защото родителите ми не са имали пари,а защото съм оценявала колко трудно се изкарват)и някаква примадона дето няма 1 ден трудов стаж  ти говори и те гледа като втора ръка. #2gunfire

какво стана с пица с елица?

за яденето митко е много капризен.цяло ядене няма изядено.

кате
и аз съм преживяла нож в гърба.ама от такива неща само си взимаме поука.горе главата.

# 284
...и някаква примадона дето няма 1 ден трудов стаж  ти говори и те гледа като втора ръка. #2gunfire
Я и ти я гледай като втора ръка и да видим кой кого. Laughing Много мразя такива примадони, но за щастие не познавам подобни. Само по улиците се дразня от надменните им погледи - сякаш са над целия свят. Joy

Общи условия

Активация на акаунт