Но риба с яйца и мляко ли не може,или яйца с мляко Преди се е смятало, че белтъците от трите продукта не се съчетават добре.
Яйца и мляко са си основна комбинация, няма проблем.
Но риба с яйца и мляко ли не може,или яйца с мляко
Веднага си представих една моя приятелка, която ми беше много близка в техникума. Нейната цел в живота беше да намери някой "дърт" и богат, да му роди едно дете за да я издържа цял живот. Това и направи, уверявам те, не е никак щастлива, въпреки скъпите коли. Това за мен е извратено 
Та така...вече 4 години
Дано е било моментно неразположение. А имаме и пробило зъбче, след кучешкия, горе в дясно, това кътник ли идва??
Според мен навътре из устата има поне още 3 набили, но говед не дава да проверя.
Все пак днес е на картофки и морковче, ще продължа и с лечебната Хумана. Само дето не мога да я овардя да не яде плодове.
И й дадох банан. Нали може?
Дай ми концерти, пътуване, па и с корсичката 90ти набор ми е добре.
Тая работа също е до време и е доста рисковано, защото кандидатките за нея са все по- млади и е много лесно титулярките да бъдат изместени. А и колите, обикновено, им ги дават да ги покарат без да им ги подаряват. На мен са ми смешни подобни мадами /ако говорим за едно и също/ и съм се нагледала на невероятно комични ситуации и излагации. Веднъж на един обяд присъстваше жената на един такъв, която още преди да се запознаем седна срещу мен и каза "Здравей. Аз съм на антидепресанти."
), новините
Не знаех, че съм толкова зависима 
Свинско съм давала и домашно, и дивечово. Не знам защо е забранено и давам.
. Бе не ги гледай, че са като чалгаджорки, те сигурно грам багаж нямат главата. Не мисли, че са по-щастливи от теб. Ти си обичана по-истински и мисля, живееш по-смислен живот от тях. Аз нали съм ти набор, та и мен ме мислят за захлупена заради семейството и детето, ама да ти кажа не ми пука.
13-ти
. Но явно това е един от уроците през, които трябва да преминем
( това го казвам, защото все пак трябва да мислим позитивно
Е ми сори, че ни ви казвам всичко в прав текст, въпреки че ми се ще, но предпочитам да не го правя тук
Обичам ви и се пазете! 
) такива. Топва брои ли се? Не са ароматизирани и са само за по един брой памп.
Но какви са тези риби с яйца и мляко? Мама веднъж само дето не ме наби, че ям маринована цаца с гъби
Канон и Никон са друга бира, както казва Сладурка.
Не мога да ти препоръчам БГ сайт, но потърси някакъв в гугъл, където можеш да видиш тест-снимки с избраните фотоапарати. Така убедих мъжа ми за Никон, но не такава e целта ми при теб.
/ има 1 тон обективи, но ние правим по-хубави снимки от него.
/ с какъвто и фотоапарат да е. Освен ако не я издебне в гримьорната, за което няма да се учудя.
Или пък е на първия ред. Ох, покрай това се сетих - Дита, ако ще скачаш много и е блъсканица, зарежи тоя фотоапарат. Да не те плаша, но едни познати така си го потрошиха.