Отговори
# 15
  • София
Цвете,  bouquet
Олимпия, много е красиво! Heart Eyes
Диди, как си, как мина?
Ането, весело изкарване!

# 16
Ането,за Редута ли говориш?А какви са цените....
За кухнята ли? Имат сайт http://yanbibiyan.net/, аз взимам сегашната от Слатина, на същото място е и тази. Виж в сайта раздавателните пунктове. Иначе в Редута има кухня до парка в магазинчето, май са Джуниър Меню, но не съм 100% сигурна. Аз на Джуниъра плащам по 40 лв. на месц, а тези са 68 и не пише грамаж (сигурно е 200 де) и дали има опция без десерт  newsm78 Ще разпитам.

Andjela, ще докладвам, ако остана доволна, но много ми ги похвалиха Wink

Мерси, Наде Simple Smile

# 17
  • BG
Дианче хайде разпиши се,чакаме новини. Heart Eyes

Ането весело изкарване на утрешния дългоочакван ден. HugА и снимки ще чакаме от теб.

# 18
здравейте!
Зори теми4ката е много хубава   bouquet,, Олимпия-благодаря ти че ми припомни това много хубаво стихотворение....
аз тази вечер бях на тържеството..децата се справиха чудесно и бе6е голям купон...преразкаха модерен вариант на приказката "Дядо и  ряпа"- голям смях беше ..
а ето го моето гардже как си казва стиховорениетоhttp://vbox7.com/play:9d66040c - дано му разберете....аз го разбирам ама..(на който му се гледа) Blush
Дианче -хайде мини да ни кажешш ..всички стискаме палци и чакаме новини....

лека вечер ви пожелавам   bouquet

# 19
  • София, Борово
Добро утро на всички и много благодарности за стиснатите палци Hug
Имам плоден сак и след 10 дни се надяваме да видим пулс.
Снощи се върнах много късно и за това не писах веднага.
Док. сподели, че тази година много мами са бременни спонтанно след ин витро, дори имало една мама с която чака еднояйчни близнаци Heart Eyes
Зори, много мило заглавие, благодаря за темата Embarassed
Олимпия, така ме развълнува това стихотворение - Благодаря ти! Hug
Ането, весел празник и се нареждам за снимки Hug
дивна, Виктор не спи така, ще пусна по-късно снимка да видиш аз как го навличам, но онзи ден беше много топло и той се съблече сам, иначе не можа да заспи.
Наде, щом си се замислила за трето детенце, значи няма да ти дойде в повече - пожелавам ти го от сърце Hug
Цвете, сухо мляко има почти на всякъде - седи при подправките. Аз внаги имам в къщи по 1 опаковка, че ако Ангел си пие кафето с мляко и аз съм забравила д акупя прясно мляко импровизирам със сухо.
Ради, твоето момче, май си е харесало тази малка дама, много интересно я гледа Hug
Хубав ден на всички и много усмивки Flowers Sunflower

# 20
  • Бургас
Мами,здравейте,още не са ни резнали.Казаха,че ще е тези дни,но явно човека го помързява малко,ако ще.Ако изведнъж изчезна от хоризонта,да знаете,че нямаме Нет.Не му се занимава в този вятър,не знам.100% е сигурно де,че няма да имаме.
Диди,много се радвам,че са видели плоден сак,дай Боже след няколко дни и да се чуе сърчицето.
Чудото е станало,когато си се успокоила,че вече си имате един сладурчо Виктор.
Олимпия,и аз си поплаках като четох стихотворението.
Ради,твоето момче се справи добре,а и малка лейди стиска за ръката и леко се срамува.но добре го прикрива пред нея. Heart Eyes
Ането,честит първи рожден ден на бонбонче Али!НЕКА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА И ВЕЧНО ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА!
Деситка,и аз видях Маги и в списанието,и сте спечелили и някакви награди от играта на surcare,нали знаеш?
Марги,стискам палци бързо да се възстановите всичкии да не се зарази Дея.
Мари я снощи имаше температура-37.1 и цял ден беше яла само половин купичка бисквити.Днес и нослето й е запушено.Дано да не се разболее по-сериозно.
Мами,а аз какво чудо преживях:запшочна да ми набира нокът на единия крак /ноктите ми са врязани в кожата от малка/,поду се,имало гъбички,зачерви се,абе за 2 дни се влоши.И записах час за педикюр,изчистиха ме,махнаха ми половиния нокът,който всъщност беше унищожен и се лющеше и сега капя едни капки и ще трябва да купувам нещо,което струва около 30 лева,а аз няма и 3.Чакам си майчинството,та да го взема.След това ми правих аи хим.пилинг,оф,аз за такова нещо ли бях...Все едно падах от Марс LaughingМи като не съм ходила друг път,откъде да знам какво се прави.
Хайде,лек ден от мен!
Ако имаме Интернет утре,пак ще пиша.
Целувки!

# 21
Шоколадово Бонбонче, тъкмо си мислих вчера, че вече ни липсвате с Мария и гледам - ти си се включила Grinning
Дано ти се оправи проблема. А на педикюр и аз не съм ходила Laughing Хич не обичам да ходя по салони.
Диди, чакаме с нетърпение да чуете сърчицето Hug

хайде аз да се залавям за работа. Ще ви хвърлям по едно око Wink

# 22
  • BG
           Честит рожден ден на голямата Али!Да расте здрава и весела!

Ането весело изкарване на празника!Това а е за теб Ани

Дианче радвам се,че всичко е наред за сега.И безпроблемна докрая!

Честито и на всички именници днес!Да им е живо и здраво името!

# 23
  • София, Борово
Честит имен ден на всички именици!
Специални поздрави на мама Станкова и нейният син Тошко!
Ането, хубав празник ви желая Hug

# 24
  • София
добро утро! Hug

Честит имен ден на Тошето на Станкова и Теди на Славундерчета и на всички именници! Heart Eyes

Диди,много се радвам,сега ще стискаме палци за сърчице! Hug Praynig

Олимпия,страхотно стихотворение! Hug

Шоколадово бонбонче ,раздвам се,че още сте тук. HugМимето бързо да се оправя!

Ради,браво на баткото ,много хубаво си го казва и всичко разбрах аз!

Весел и слънчев ден!

# 25
  • София...........
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ , КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

А за Тошко на мама Станкова много  Hug Heart Eyes , невероятен сладур е на снимките...

# 26
  • София...........
radi^, много сладко си го кава детенцето Heart Eyes, много е готин  Simple Smile

Диди, много добре изглеждаше вчера Peace Hug Браво за хубавите новини и чакаме все по-хубави и евентуално розови Wink

# 27
Само да се запиша, че предната май я пропуснах Embarassed
Диди - всичко ще е ОК, и ще бъде розово Sunglasses Hug
Ането Честито пораснала госпожица ,да ти е жива и здрава и много да слуша  bouquet
Днес мисля да правя прощъпулник ( не се излиза на една глава с родата  #Cussing out) ама ще сме си само ние тримата Sunglasses (а да каже някой че не съм правила Mr. Green) Въпроса ми е колко трябва да са предметите?

Мерсиииии Hug

# 28
  • хасково
Добро утро!
Честит рожден ден на Александър,Алина,Кристиян и Кристин!Да са живи,здрави и много щастливи!
bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит имен ден на всички именници!Да са живи и здрави!
Момичета,благодаря ви за пожеланията за моето Тоше! HugЧерпя ви виртуално за нашия имен ден!
Диди,радвам се за хубавите новини при теб!Сигурна съм че след 10 дни ще чуете тоновете на сърчицето!И ще имаш най-прекрасната бременност на света! Hug Hug Hug
Савина,мисля че ти беше ми казала едни хомеопатични хапченца за "спокоен сън",ако може пак да ми ги напишеш и да ми кажеш дозировката,че положението при нас е нетърпимо.
Момичета на нас ни определиха дата за операцията 25.03 и около 8 дни ще сме в София,живот и здраве всичко да е нормално.Искам да ви попитам за тази кухня Ози и ЯН бибиян,трябва ли предварително записване и някакви бурканчета,защото ние ще сме или на хотел този който е срещу пирогов или в апартамент и виждам че има доставка до дома,та да се възползвам,предпочитам готвеното пред пюретата.Педиатърката каза,че само 1-2 ден имало режим и после можело кухня,пак ще видя какво ще кажат лекарите де,вече съм тотално издухала само за какво мисля... Embarassed Embarassed Embarassed
Лек ден от нас и много целувки Heart Eyes

# 29
  • Sf
Добро утро! Честито на всички малки и големи рожденици и именници!

stankova, ние отскоро сме с Ози. Не се искат бурканчета, храната е в чашки от полистирол. Обаждаш се предния ден по телефона и казваш адреса, за колко дни ще искаш кухня. Плаща се при получаване.

Общи условия

Активация на акаунт