Майки АВГУСТ 2009-Тема №21!

• 16 956
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА БЪДЕТЕ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ И НАЙ-ОБИЧАНИТЕ МАМИ!

# 76
# 77

Имам една питанка към мамите от Варна, понеже ще ми е трудно да изчета отново назад всичко, ще съм благодарна ако споделите и ме улесните.
От кой специалист във Варна по Фетална морфология сте доволни?

При нас в Бургас нещата стоят зле с тея специалисти, пък да не кажа, че даже липсват, та може и да отскочим до Варна.
Аз лично съм най-доволна от доц. Балев, той преглежда в клиниката на проф. Темелков, но записването е само в петък сутринта и то на място, по телефона май вече не става. Други които правят ФМ са д-р Яков в Майчин дом - Варна и Давидков в неговият си кабинет. В форума има доста теми за всеки един от тях потърси и сама реши към кой да се насочиш.

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 11:04 от Krasuna

# 78
Честит 8 ми Март милички!
Да сме живи и здрави и август да получим най хубавите си подаръци!

Аз днешният си подарък ще го получа утре на 4Д-то Heart Eyes

# 79

Тази сутрин моят мъж се прибра от нощна смяна и ме събуди с огромен букет червени рози! Толкова мило ми стана...
За съжаление довечера пак е нощна,а през деня ще спи,но ще го отпразнуваме утре.
същата картинка сме-снощи на работа,довечера пак...

# 80
  • На плажа
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ,пожелавам ви да сте много щастливи,обичани и уважавани жени.

# 81
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МИЛИ ДАМИ, БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ

# 82
Честит празник!
Все така прекрасни и обаятелни!

# 83
Krasuna, благодаря !

За Балев зная, че е добър, но разбрах, че и часовете са много трудни за вземане и затова се отказах, но ще проуча другите, които си ми споменала.

# 84
Честит осми март и от мен на всички.
Да сте много обичани, желани, щастливи и усмихнати жени.
И да имате до себе си мъже, които да се грижат за вас и да ви оценяват

# 85
Здравейте мами и честит празник  newsm51

Вчера на прегледа ми казаха, че имам ниска плацента и ще чакаме сама да се вдигне още 1-2 седмица... надявам се всичко да се оправи. Малко ми стана притеснено, но пък днес съм много щастлива - от вчера вече усещам бебчо да мърда из корема ми, а днес изобщо не се кротна Simple Smile Невероятно е Simple Smile

Деси според мен не си права, много лекари не пускат цитонамазка по време на бременност. Има противоре4иви изказвания за това. Аз самата също не желая да го правя  Peace едно е да те гледат с вагинален трансдюсер, а друга да ти вземат материал от шийката. Като си спомня едно време какви цитонамзки ми взимаха, винаги чак до кръв  Confused

И на мен на ЖК не ми пуснаха микробиология и цитонамазка и аз си ги пуснах при лекъря ми в Токуда. Обясни ми, че цитонамазка по време на бременност се взема много внимателно и само с тампон (прилича на клечки за уши), а не както по принцип с четчица, която предизвиква кървене. Не ми се стори опасно, а микробиологията смятам, че не трябва да се пропуска  Peace

no4ko25 какви са тия 60 лв за кръвни изследвания? Вчера си пуснах всички кръвни за бременни + токсоплазмоза (само тя струва 17 лв.) и урина в Токуда и ми взеха 40 лв всичко. Да не са те метнали нещо?

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 16:19 от bubulina

# 86
bubulina а ти имаш ли някакви болки или по различни усещания следствие на нико разположената плацента?

# 87
Честит празник, мили сегашни и бъдещи мамчета!

Бъдете обичани и желани, да ви слушкат мъжете и да гушкате едни сладки бебчета август месец Hug

Бож777 и сестра ми е раждала в света София.

Галка и Деси ще отпразнуват на патерица празника.
Нашия тати също е в командировка.

Цецифло, добре дошла при нас! Да ти е хубавичко!

Джули в Нои страницата изобщо не работят справките, току що пробвах. Друг път пак ще опитам.

Денди - леглото, за което си говорихме наистина ми се стори тясно, снощи на РД го видях направено за юношеско. Може дападне като нищо.

Буболина и аз имах с първата бременност плацента превия, долу ниско, но с напредването на бременността ще се вдигне, спокойно Hug

Да ви похваля моето дете. Снощи на РД се държа мъжки и всички възрастни казваха, че е послушен и добър. Дивяха, скачаха, гониха се, но се държа по-мъжки от едно дете на 6год., което беше много, ама много невъзпитано. Даниел помага да събираме играчките с още едно момиченце, а другите деца, докато се усетят, че трябва да ги събират, те свършиха конструкторчетата. Легнахме си в 11 часа, което е късно за него, но това, разбира се не му попречи да стане сутринта преди 7ч.

Днес идваха племенничките и систъра. Много се обичат децата и много си играят, но да ви кажа честно, има значение когато са две и когато е едно дете. Като си поиграха заедно започнаха да си дават игачките и да се гонят, това е чат от програмата.

Хубав празник на всички!

# 88
Честит празник и от мен! Бъдете най-красивите и щастливи майки и жени!

# 89
  • На плажа
Бубулина ,на мен за всички изследвания ми взеха 77 лв.Нямам представа какво включват,защото още не съм си ги взела,за да ги разгледам.Знам ,че ми направиха и изследване за токсоплазмоза,което беше около20лв.,взеха ми доста кръв.Напълниха четири епроветчици и едно влагалищно изследване.В сряда,като отида на преглед,ще попитам какво са ми изследвали.
Момичета,смятате ли,че ще опасно,ако изпия една чаша бяло вино довечера.Заформи се един купон по женски и от сега се чудя какво да си поръчам за пиене.

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 18:30 от tina1801

Общи условия

Активация на акаунт