Мами чули сърчице,чакат ОКТОМВРИйското дете!

• 12 331
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте сладурки,
Ндежд съжалявам миличка....гушкам те!
Плами,къде си на ФМ,че и на мен ми трябва инфо къде да се записвам и колко парички е?Видях че в Св. София е 80лв.,давайте инфо Wink
Аз също сънувам много и различни сънища и ги помня след това,което в повечето случаи не ми е приятно,че са били кошмари Confused
А за дерихте и на мен не ми харесват,аз също ще наблегна лятото на роклички и туники Wink

# 166
Момичета,някоя от вас да е ползвала памучни пелени или да има намерение да полава занапред?Много искам да не използваме памперси с това бебе,но още не съм се ориентирала в избора на памучни пелени.

# 167
  • Sofia
Мегчо,домъчня ми за теб  Hug  bouquet Аз съм във "Фемина" при доктор Врагалева.Записах си час още края на януари,защото до колкото знам са доста натоварени  newsm78 За Св.София не знам,но за "Фемина съм чувала много добри отзиви.Ти как си  Grinning Расте ли беборанчо?Как е малкия сладурко.Надявам се всичко с него да е наред и ти вече да си по-спокойничка  Hug Praynig Praynig Praynig Силни гушки от мен!  Hug

# 168
Надеждсъжалявам миличка! Cry

# 169
  • гр.София,кв.Овча купел
Здравейте и от мен Hug  bouquet
Nadej,стана ми много мъчно,просто нямам думи.Прегръщам те и ти желая,  скоро да се завърнеш с хубави новини!
Вчера бях спешно на лекар ,защото и на мен ми се появи кафеникаво течение,слава Богу,всичко е наред.
Говорих с доки за ФМ и БХС и сестрата едва ли не ми се накара, че още било рано,че нямало докторката да ме пропусне и в крайна сметка ми казаха да ходя началото на май /тогава ще съм 16 г.с./ за бхс и края на юни за фм/25г.с./
Тук като чета повечето сте на тези прегледи от 11 до 13 седмица и с чудя дали да не отида на друго място newsm78?
Вие какво ще кажете?Сори,ама ми е първа бременност и не съм наясно Embarassed
Колкото до сънищата и кошмарите и аз съм така ,а от време на време не мога изобщо да спя:(
За дрехите сте абсолютно прави,незнам кой ги измисля хем грозни,хем неоправдано скъпи Sick,аз вече се снабдих с един панталон за "дебели" както обичам да се шегувам...,друг е въпроса,че и аз като повечето от вас се надявам да кача максимално малко кг.
Хубав ден ви желая!!!

# 170
дани_пух,това се правеше преди толкова късно ФМ и БХС.Сега се правят между 11-13 седмица.Вече има съвременна технология,която е много по-добра и открива аномалии в тези ранни седмици.Аз ще ходя в 14 поликлиника в 12-та седмица.Там има център по ранна диагностика на бременнопстта>
Център за диагностика на ранната бременност „София-2006” - 14 ДКЦ
тел. 089 5770717

Информация за ФМ и БХС

Ти къде ходиш на консултация?

# 171
Nadej, къса ми се сърцето винаги когат опрочета такива тъжни неща. Прегръщам  те силно и пожелава мв най-скоро време да гушкаш своето бебче.  HugДано ви дадат малък срок за пазене и стане бързо Praynig

dani-puh , моята лекарка още миналата седмица настояваше да си запиша час за феталне скрининг за началото на април/т.е. 12-13 седмица/ аз даже се притеснявам да не е късно Rolling Eyes
Аз съм в 14 поликлиника при д-р Янкова/специализирала е в Англия при д-р Николидис май беше и са и дали софтуера за България. Вкъщи са ми координатите, но довечера мога да ти намиша телефона на нейната акушерка Hug
Гушки на всички момичета от мен! Hug

# 172
Jeny,вече написах координатите.Ти при Ковачева ли си?някъде май бях чела ,че си писала.

# 173
Деси, благодаря Мила/не съм видяла/ Embarassed Да при д-р Ковачева съм. Тя си ме следи отначало и при предишната ми бременност. Много си я обичам и не бих се доверилан  друг Heart Eyes

# 174
И аз в четвъртък съм при Ковачева пак, много кефи тази жена.
А вие в частният ли кабинет ходите или в Тина Киркова.
Защото искам да и занеса изследванията ми, ама не зна докито по ЗК дали ще ми ги даде?

# 175
  • гр.София,кв.Овча купел
Благодаря,ви момичета Hug,а къде се намира 14 поликлиника?
Аз съм при д-р Стивасарска,която е в 10 поликлиника и също така работи и в Шейново.

# 176
dani-puh , 14 поликлиника София, ул. Д-р Ст.Сарафов 7 телефон: 02 9523775.До Южния парк се намира.
joya, ходила съм и в частния кабинет и в болницата. Миналата седмица си платих абонамент и ми е по-удобно в болницата да ходя Hug

# 177
  • гр.София,кв.Овча купел
Много благодаря,Jeny Hug

# 178
  • София
Момичета да ви питам за БХС, лекарите които ви наблюдават ли ви изпращат или сами ходите на изследването?

# 179
Аз си платих абонамент за Женска Консултация в Тоина Киркова при Рени Ковачева и там си ходя.
Момичета да ви питам за БХС, лекарите които ви наблюдават ли ви изпращат или сами ходите на изследването?
Сама отиваш,но за целта е нужно да имаш ехографска снимка/или от феталната морфология/ от предния ден,за да може да ти станат изследванията в Майчин дом.Мисля,че и там на място може да ти направят ехография.
Jeni,аз едно само не разбрах,в 14-та освен феталната и кръв ли взимат или пак трябва да се ходи в Майчин дом.И ако взимат къде я обработват,там или в Майчин дом.Трябва да питам Рени,но ще забравя със сигурност.Имаш ли идея?

Общи условия

Активация на акаунт