Мами чули сърчице,чакат ОКТОМВРИйското дете!

• 12 334
  • 320
  •   1
Отговори
# 150
Мили дами имате ли представа каква големина трябва да е сакчето в 6 г.с-или е индивидуално при всеки?!

На моето изследване /трансвагинална ехография/ пише:
... плоден сак с диаметър 20мм и един жив ембрион с CRL 7мм - отговарят на бременност от 6 г.с. при същата аменорея.

# 151
Добро утро момичета.
Желая Ви един прекрасен ден, въпреки капризите на женския месец.
Кафето е от мен.  Hug

# 152
Добро утро,
nadej много съжалявам, следващият път, всичко ще е ок.
edira, мерси за кафето Simple Smile И аз си пийвам.
Днес трябваше да ходя на изследвания, но в това време ме домързя.
Събудих се гладна като крокодил и ядох, а то трябва да е на гладно, така че остава за четвъртък.
Лек ден ви пожелавам, дано да грейне слънчице и днес!

# 153
Nadej, съжалявам за случилото ти се! Но след като е станало един път, ще стане пак. Дано да си добре!

Относно големината в 6 гс явно е относително. 20мм е голямо бебе, ха! Браво. Моето в 7 гс го измериха 9мм и ми казаха, че е нормално. също ми обясниха, че за тези седмици се проверява само за сърдечен ритъм, който може да се долови и по-късно. Мен лекарят, който ме гледаше на видео даже първоначално не искаше да ме гледа, защото каза, че трудно ще се улови, но все пак да опита, защото съм много слаба и по-лесно се вижда. Е, веднага го видя. Но по-принцип тук в Дубай искат да гледат за сърце доста по-късно - след 10 гс. Кво да се прави, различни школи.

Относно дрехите за бременни и аз ще наблегна на роклите, защото така или иначе тук лятото нося почти само рокли, поради жестоката жега (50 градуса). Аз самата правя рокли и други дрехи, така че сега ще си направя още една модна линия Simple Smile.

# 154
Добро утро момичета!
edira, благодаря за кафенцето! Имах нужда  Hug

# 155
Добро утро и от мен!  bouquet
За големината в 6 г.с. не мога да говоря, тъй като съм била на лекар в 5 г.с. и след това в 7 г.с. - в 7 г.с. бебока беше 10.3 мм, та 20 мм за плодния сак ми се вижда добре!
Момичета, вие как сте със съня? Мен са ме замъчили едни сънища, от време на време и кошмари Sad - никога не съм сънувала толкова.

# 156
˙·٠ pretty٠·˙ и аз съм така. Непрекъснато сънувам и дори си спомням сънищата. Рядко са кошмари, но всяка вечер сънувам по нещо.

# 157
Добро утро и от мен!
Моята лекарка пък не си спомням да ми каза някакви размери на бебето,само каза че отговарят на седмицата , в която съм. За мен беше важно да видя сърчицето и може и да съм пропуснала да чуя размерите.
На мен ми става все по-трудно да издържам на работа, много ми се спи,особено по обяд....
Колкото до сънищата- и аз сънувам напоследък много и доста често кошмари....
Пожелавам хубав ден на всички.... Hug

# 158
  • София
Добро утро и от мен  bouquet
Pretty,  и при мен е така цели филми направо и се събуждам на 2-3 часа . 

Много съжалявам nadej, дано имате късмет следващия път! Hug

Вчера бях на ФМ и от списъка за деня не дойдоха две жени, те си знаят защо не са дошли ,но ми стана гадно- ако се случило нещо лошо с бебчетата им Praynig дано всичко им е наред.
Видяхме за малко бебчо, оказа се че прекалено ранен час са ми дали и ни трябват още минимум 4мм за да ни прегледат и измерят както трябва. Първо ми бяха дали час за 30-ти март ,но беше късно тогава и ми се обадиха да ми го сменят с по-ранен на 9-ти ,казах им в коя седмица ще съм ,според тях беше точно навреме,но  се оказва че е раничко- поне още 10дни каза Марков. между другото е доста мил ,измести ми часа ,не ми взе пари за несполучливия преглед ,ама не каза нищо и на жената дето записва часовете ,за това че толкова ранен ми е дала. Както и да е пак ще ходя на 18-ти,поне видяхме сладурчето че е живо и си лежи на топличко Hug

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 09:35 от iskrichka

# 159
  • Sofia
Аз днес ходих да давам за кръвна захар пак кръв Praynig Имам 7.5 при 6.2 макс и докито се притесни  Cry Дано всичко да е наред днес  Praynig Praynig Praynig
Аз миналата седмица ходих на преглед и бях в 9г.с. и бяхме големички 26мм  Praynig Засега си вървим добре и дано и за в бъдеще да е така  Praynig А за ФМ съм на 18 март.Тогава живот и здраве ще съм в 11г.с. и не знам дали няма да е раничко  newsm78 Вие как мислите? Hug  bouquet

# 160
Аз съм на 19-ти,около 12-та седмица.

# 161
  • София
Вчера бях съвсем малко след 11 седмица ,бебчо беше 3,7см и е малко трябва да е поне 4,1см за да може да се измери както трабва.

# 162
nadej, много съжалявам! Confused

Pretty, и аз сънувам кошмари, щом стигнах до там да сънувам кошмар със свекървата... Mr. Green
От вчера след прегледа съм по-добре. Не съм сънувала, но пък ме гони безсъние.

Всичко с бебо е наред, видяхме сърчицето. Записах си час за фетална морфология(тук се прави задължително!), и после ми източиха 6 колбички(не знам така ли се казват) кръв.

joya, аз вчера бях яла и пила и много се очудих като ми казаха, че няма проблем за изследванията. Това винаги ми е било като обица на ухото, защото в Бг все гладна, жадна съм ходила. Но навсякъде различно процедират.

Герчо, къде изчезна?!

Вчера записах и Ема на градина. От днес започва адаптацията й, много съм доволна. Дано й хареса и свикне бързо. Хайде аз изчезвам, че ще закъснеем.

# 163
  • благоевград
Moми4ета какви цени ви казаха за феталната и биохимичния скрининг newsm78

# 164
  • София
ФМ за две места знам цените 65 на едното-14та поликлиника, при Марков май по ценоразписа на стената ще е 60лв.

Общи условия

Активация на акаунт