Мами чули сърчице,чакат ОКТОМВРИйското дете!

• 12 347
  • 320
  •   1
Отговори
# 135
Мен ме болеше така миналата седмица, но освен всичко друго болката беше все едно, че всеки момент ще ми дойде. Лекарката ми каза, че било нормално, защото матката се разширявала.

# 136
  • Пловдив
А мен ме боли близо до шева ми от апендектомията - предполагам е поради факта, че започват да се разпъват и кожата и вътрешните слоеве.

# 137
Момичета, благодаря ви за отговорите, явно са нормални тези болки, ще взема да се поуспокоя и да гледам по-ведро на нещата Hug

# 138
styllisima  откъде си взе този модел панталон?Много ми хареса .Аз  все още нямам нужда от дрехи за бременни ,  но бих си го купила  ,т.к. модела  ми се вижда хем секси  Wink-хем удобен.

На мен ми хареса защото не е точно като за бременни и ластика се подгъва и ще мога да си нося панталона и после, плата е много мек и хубав и струва 50 лв.  Peace А аз си го купих от един магазин в Благоевград, там имаше и тип потури пак така с ластик те всъшност не са за бременни, но пак стават. И аз не искам да изглеждам като сумо борец а да съм приятна гледка и си накупих дрешки които според мен не са отчайващи а дори много секси  Flutter Абе сега имаме късмет с тази мода на вдигнатите талий, та ще намажем хем модно, хем удобно  Peace а и друго предпочитам естествени материй  Wink

# 139
момичета и аз ви напускам...... бебчо няма сърдечна дейност  Cry Cry Cry

# 140
момичета и аз ви напускам...... бебчо няма сърдечна дейност  Cry Cry Cry
O,Мила,нямам думи ,които да ти кажа в този случай. SadБъди силна,кураж и дано скоро имаш повод за радост отново.Пази се. Hug

# 141
съжалявам много, nadej, не знам какво да кажа Cry
Знам,че ще ти е тежко, но не се отчайвай и вярвай,че нещата ще се наредят! Hug

# 142

nadej  Sad Много съжалявам и силно те прегръщам  Hug Надявам се следващия път всичко ще е наред, мисли си само, че всяко зло е за добро  Peace

# 143
nadej много ми стана мъчно Sad Sad Sad прегръщам те  и ти пожелавам много сили да превъзмогнеш мъката  Hug

# 144
Огромна прегръдка и от мен , мила. Бъди силна и  се пази !

# 145
  • Пловдив
Много съжалявам,надеж!Кураж, миличка Hug

# 146
 Hug Hug Hug  много ви благодаря, милички
а на вас успешна бременност   bouquet

# 147
Мили дами имате ли представа каква големина трябва да е сакчето в 6 г.с-или е индивидуално при всеки?!

# 148
Имам едни материали в които е посочено 1,5мм-2мм в началото на 6г.с.,  а в края на седмицата 5мм. Но незнам доколко е така, а и не съм сигурна дали може да варира този размер. Не го мисли колко е голямо, защото е много рано  Wink

# 149
Това пише за 6та седмица.
Когато говорим за размера на развиващото се  бебе, най-основния показател е  дължината от главата до хълбоците. Тъй като краката на бебето са завити навътре е трудно да се измерят. До шестата седмица от бременността, развитието на бебето ви е достигнало от 2 до 4 mm дължина.До този момент е нормално както да сте качили 1-2 кг. така и да сте свалили толкова.
Вие действително сте били бременни за цял месец досега! Повече от вероятно, сте забелязали някои промени в тялото си и може да забележите, че дрехите ви леко ви стягат около талията.  Някои жени в този период имат и тежест в краката и гърдите. Не е рядко явление да имате и киселини или запек.  Симптомите обикновено  не  са тежки. вече се наблюдават и промени в матката. Въпреки, че няма да можете да чуете  пулс още, можете да го видите на ултразвук.

От 6 седмица до 10 седмица на бременността ви, ще  бъдете в ембрионален период. Това е един много важен път на развитие за вашето бебе. Въпреки, че ембриона е все още много малък, той се разраства и развива бързо. Вашето бебе е в процес на развитие на мозъка и очите.  Ще се появят пъпки които ще са бъдещите ръце и крака на бебето.

Нормално е в този период да е първият ви преглед. Като цяло, първата среща е най-дълга и вашият лекар ще събере здравна история за вас бащата и семейството.
Лицевите характеристики са видими, включително устата и езика.  Очите имат ретина и леща.
Храносмилателната система започва да се оформя, като се започва с първоте клетки на стомаха и червата.

Сори за грубият превод... Embarassed

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 21:47 от edira

Общи условия

Активация на акаунт