Мами чули сърчице,чакат ОКТОМВРИйското дете!

• 12 337
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
Пробвай, изглежда странно, но резултата е добър.
Ще пробвам обезателно.Добре звучи,а и лесно.Сега схванах технологията. Wink

# 121
Благодаря ви за поздравите!

Лелеееееее само като си представя домашен кашкавал.....  Crazy

Аз нямам откъде да взема мляко, та да правя кашкавал Sad Ама като бях в Пампорово от там си купих 2кг. РОДОПЕЯ. Страхотен е!

Дрехи за бременни и аз трябва да си изкарам от старите. Дънките ще стават, но имам 3 зимни панталона и 4 пуловера за бременни Sad Няма да успея да ги износя, а са доста скъпи. Ще трябва да ги продам и да си купя нови  newsm44 Вижте www.noppies.com имат хубави неща и имат магазин в България.

Между другото аз съм вече +3к.  Confused

bouquet

# 122
Мерси Елли1! Дано да си вече добре!

# 123
Вижте www.noppies.com имат хубави неща и имат магазин в България.

Между другото аз съм вече +3к.  Confused

Къде имат магазин?
Аз съм -2 кг.,ама то е ясно защо.

# 124
Здравейте и от мен!Колко сте бързи,докато се усетя и сте изписали 4-5 страници. Видях,че говорите за заквасено мляко в дом.условия. Мен въобще ме няма в тези неща,но от известно време в къщи ни донесоха една тибетска гъба,която заквасва кисело мляко.Сипваш й прясно и след 1-2 дни вече имаш кисело.Разрових се в интернет и прочетох че е адски полезно това кисело мляко , в Русия използват същата гъба в промишлени количества и тяхното мляко, т.нар.кефир се заквасва по този начин. Понеже гъбата расте доста,ако някой иска мога да му дам да си прави с нея такова кисело мляко Hug
Момичета, да ви се оплача- чувствам се ужасно от това гадене, по цял ден, една се насилвам да хапвам и сега като четох за всичките храни,за които говорите, и пак ми се повдига..Явно ще е така ...
Иначе за дрехите за бременни- за мен е още рано, все още ми стават старите дрехи, а и ми се иска да си купувам чак за пролетта и лятото някакви роклички и туники, които стават за бременни...
Хубав ден на всички Hug

# 125
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
Жалко,че аз няма откъде да се снабдявам с истинско краве мляко и съм принудена да си купувам нещата от магазина Rolling Eyes
Дрехи за бременни мисля изобщо да не си купувам.Имам един -два панталона от миналия път евентуално бих ги използвала.Ние ще сме бременни лятото,така че съвсем спокойно можем да си купуваме рокли ,поли,туники,клинове и т.н ,които не са специално за бременни.Аз  съм много разочарована от дрехите за бременни,защото са много зле скроени и нестига че тогава самочувствието ти пада под нулата от качените килограми,ами само ти остава да носиш дрехи,в които изглеждаш още повече на ходещ балон или конус Naughty.Моето коремче вече си личи малко,но все още мога да си нося старите дрехи.Предният път чак в 5-6 месец ми пролича,ще видим сега колко голям ще стане Flutter,нали казват,че при втора бременност бил по-голям корема ooooh!

# 126
Здравейте,момичета!
Жалко,че аз няма откъде да се снабдявам с истинско краве мляко и съм принудена да си купувам нещата от магазина Rolling Eyes
Дрехи за бременни мисля изобщо да не си купувам.Имам един -два панталона от миналия път евентуално бих ги използвала.Ние ще сме бременни лятото,така че съвсем спокойно можем да си купуваме рокли ,поли,туники,клинове и т.н ,които не са специално за бременни.Аз  съм много разочарована от дрехите за бременни,защото са много зле скроени и нестига че тогава самочувствието ти пада под нулата от качените килограми,ами само ти остава да носиш дрехи,в които изглеждаш още повече на ходещ балон или конус Naughty.Моето коремче вече си личи малко,но все още мога да си нося старите дрехи.Предният път чак в 5-6 месец ми пролича,ще видим сега колко голям ще стане Flutter,нали казват,че при втора бременност бил по-голям корема ooooh!

и аз съм на същото мнение за дрехите за бременни. Досега мнг рядко ми е харесвала някоя дреха, не мога да си обясня защо ги правят грозни...все едно бременните жени не трябва да изглеждат добре..

# 127

и аз съм на същото мнение за дрехите за бременни. Досега мнг рядко ми е харесвала някоя дреха, не мога да си обясня защо ги правят грозни...все едно бременните жени не трябва да изглеждат добре..
Моите дрешки за бременни са супер,страшно им се кефех,но няма да ги позлвам дълго,защото са зимни.Но пък от друга страна за лятото могат да се купят много подходящи за състояноето ни дрехи,без да са специално за бременни.Аз ще карам с моите до късна пролет,после ще започна да купувам други,тъкмо ще видя накъде вървя с килограмите и размерите.

# 128
Миркам и аз като теб мисля да заложа на рокличките.Имам 5-6 за лятото. Моята лекарка само ми говори за колограмите, не по-вече от 1-2 на месец, максимум 13. За сега не съм качила, но както спрях да тренирам изведнъж сигурно ще напълнея ooooh!

# 129
Деси, радвам се че си намерила хубави дрешки, аз не съм и търсила досега, но по улижата мнг често се заглеждам с какво са облечени бременните жени и досега рядко ме е впечатлявало нещо. Не знам и аз колко ще напълнея, затова няма да бързам да си купувам все още нищо,чак когато започнат сегашните ми дрехи да не ми стават...А и честно казано, не мога да си представя ,че ще напълнея мнг килограми, все ми се иска да са максимум 12, ама то си е ген това донякъде..

# 130
styllisima  откъде си взе този модел панталон?Много ми хареса .Аз  все още нямам нужда от дрехи за бременни ,  но бих си го купила  ,т.к. модела  ми се вижда хем секси  Wink-хем удобен.

# 131
Да се включа за днес Grinning
Млеко - аз съм страшен фен на домашното. С малкия бях поръчала да ми носят по 2л. през ден и си квасех и сирене съм си правила - кашкавал не съм (мерси за рецептата сега  Hug)
За дрешки аз вече си накупих черно и бяло клинче и блузони и роклички с висока талия. Те са късички и летни, сега ги нося върху боди, като се затопли без него  Laughing
Много са сладурски. За дрехите за бременни и аз смятам, че не бих облякла по-голямата част от това което виждам. Има и попадения, но са рядкост. Мисля да си преправя 2-3 по-стари панталона. Отпред се маха частта със ципа и се слага еластичен плат. Пробвах с едни и резултата много ми хареса. Трябва да намеря време и за другите които съм отделила.
За гаденето - при мен такова няма, само ми се спи.
Леко бременеене от мен  Hug

# 132
  • благоевград
Да споделя и аз за тоалетите аз определено не харесвам дрехите за бременни но не заради вида им има такива които ми харесват а заради цената  #Cussing out
Онзи ден в такъв магазин една обикновенна полупрозра4на лятна туника бе 40лв Shocked
Дънките над 90лв  #Crazy Сори ама толкова пари нямам  Naughty
Поради факта 4е и без туй съм си едричка летните ми поли са на ластик и блузките широки та смятам да си ги нося без проблем . Поръ4ала съм на една приятелка да ми ушие един сукман за лятото и смятам да си купя 2 панталона и да приклю4а с пазара а и все пак нека видим накъде ще ни отведат килограмите hahaha
Иначе за сега съм -2кг заради гаденето и липсата на апетит /признавам си хи4 не страдам за това Laughing/

# 133
Момичета, да ви питам нещо- от няколко дни усещам една тежест и лека тъпа болка ниско долу по средата, там където според мен е матката..Та се чудя дали е нормално и има ли за какво да се тревожа . Не ме боли като пред цикъл, по -скоро е само като тежест, нямам зацапване .Лекарката ми каза ,че било нормално да има придърпвания и пробождания ниско долу, но аз не знам до каква стапен това е нормално?!

# 134
И аз имам болки доста често,я в кръста,я в корема.Онзи ден даже извиках от рязка,пронизваща болка отляво на корема.Когато усетя ,че ме наболява,лягам да почина малко и да се отпусна.

Общи условия

Активация на акаунт