Мами чули сърчице,чакат ОКТОМВРИйското дете!

• 12 332
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
Хриска ЧЕСТИТО!  Hug

Аз станах леля, на най-сладката малка принцеска! Симона се казва, роди се 2,300кг.

Черпя ви всички по едно парче вкусна торта! Кой каквато си избере!

Hug

# 106
Ани,да ви е жива и здрава малката бебка.Честито1

# 107
Ани и от мен честито бебче Simple Smile
хриска честито сърчице.

Домашен кашкавал, най-елементарна рецепта:
4 лтр мляко завира (заради детето), пресича се с 1 пакетче лимонтози, бърка се и се сваля от огъня, слага се 1 л сол.
Изцежда се през тензух, и след това се затиска с една по-тежка чиния. Да се изцеди хубаво. На другият ден може да се яде, като пресен кашкавал, а ако преседи една седмица пожълтява, и става по-твърд.
Много е вкусно, и детето го лапаше като невидяло.

# 108
JOYA,много интересно.А колко се бърка,до сгъстяване ли или млякото се прецежда веднага,след като се сложи лимонтозуто?
А в какъв съд го слагаш да се изцеди?

# 109
Благодаря ви момичета  Hug
Ани, да ви е жива и здрава малката принцеса

# 110
За някои може да се стори твърде рано ,но аз се замислям вече за дрехи за бременни?
Разгледах няколко сайта ...има доста интересни нещица.Вие как мислите!? Party newsm78

# 111
За някои може да се стори твърде рано ,но аз се замислям вече за дрехи за бременни?
Разгледах няколко сайта ...има доста интересни нещица.Вие как мислите!? Party newsm78
От десет дни нося дрехите си от първата бременност.Моите дънки ми стават,но много ми стягат на корема.И с първото дете и сега,корема ми веднага се подува и заобля доста и не търпя да ме стяга.

# 112
Момичета, само за домашнио вкусотийки говорите и м исе дояде, аз още не съм хапнала. Мисля си за една "Лятна салата" ,че много работа при нас. Кой ли ще го оцени Crossing Arms
сгодена , все още не съм разглеждала сайтове за дрешки. Просто се въздържам от покупка на панталони и дънки,блузки си купувам. Имам и доста рокли, като за малко коремче ми се виждам удобни. Хем елегантни до коляното, хем удобни.  Hug

# 113
Изобщо не е рано аз си купих едни италиански джинси онзи ден и съм много доволна  Peace Мислех си че е още рано, но ми отесняха панталоните и то точно на корема и вече съм с ето такива, но черни  Peace

# 114
  • Пловдив
Аз имам дрехи от периода, в който бях с 10-тина кила отгоре и сега започнаха да ми пасват идеално в корема. Надолу в краката ми седят като чували, но в кръста са ми добре. Та за момента номера минава, но сигурно ще е до другия месец.

# 115
Аз също съм на мнение, че не е рано за бременилски дрехи - от една седмица вече си подносвам нещата от първата бременност, тъй като и мен ме стягат вече дънките Wink
Онтосно храните, от доста време млечни продукти (сирене, кашкавал и извара) купуваме от една малка мандра в Брезник, собствениците са приятели на баща ми и нещата там са наистина качествени - жалко, че малките и съвестни предприемачи не могат да пробият на пазара.
Ани, честито бебече - да е жива и здрава малката кукла!  bouquet
Хриска,честито сърчице   Hug

# 116
  • Пловдив
в коя част на България е Брезник?

# 117
в коя част на България е Брезник?
западна
след Перник Peace

# 118
  • Пловдив
е, далече сте ми, иначе щях и аз да дотичам до мандрата

# 119
Деси, като словиш лимонтозуто, млякото се пресича и става на парцали, разбъркваш го хубаво и цедиш. Ние го правихме, през тензух, а тензуха, върху една голяма цедка, един държи цедката друг изсипа. Излиза около 700-800 гр кашкавал. Акато се изцеди хубаво на цедката около 10-тина минути заедно с тензуха го слагаш в една чиния или тавичка, отгоре затискаш, и то за една нощ си пуска излишната вода и се стяга. Вадиш и си готова. Пробвай, изглежда странно, но резултата е добър.

Общи условия

Активация на акаунт