Осмомартенска тема на турските мами - 19'та комшийска

• 41 067
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Misti (без К Mr. Green)- Това май съм го гледала, от миналта година е , нали  newsm78 ..Турският хор пее на Руски (Калин-какалин-какалинка мoя  Mr. Green Party), а рускияT на Tr...нали миналата 2008 година беше годинаTa на Турския език u култура в Русия ,,,наистина е много забавно.... Mr. Green Laughing Party Crazy

2008 - the Year of Turkish Culture in Russia
http://www.todayszaman.com/tz-web/detaylar.do?load=detay&link=131633
http://www.thy.com/en-INT/corporate/skylife/article.aspx?mkl=731
http://www.todayszaman.com/tz-web/detaylar.do?load=detay&link=156525

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 13:40 от bz

# 91
А аз този хор на Руската армия го гледах в БГ, пяха не помня дали беше "Хубава си моя, горо" или някаква друга такава емблематична песен, но беше много сполучливо. Да се похваля, че когато бяха в БГ, моя тогавъшен работодател спонсорираше предствлението, и аз се занимавах с цялата организация от наша страна, та ми беше много приятно.

# 92
здравейте
колко мноого сте пИсалИ,
вИжте какво прочетох днес
Несполучливият брак провокира у жените затлъстяване и сърдечни заболявания
Жените с неуспешен брак страдат по-често от останалите от повишено кръвно налягане и болести на сърдечно-съдовата система, съобщават изследователи от университета на щата Юта.

Учените са изследвали повече от 300 двойки на средна и напреднала възраст, които живеят в брак повече от 20 години. Всяка двойка е попълвала анкета за своите семейни отношения, за душевното здраве и е била подложена на редица лабораторни тестове.
какво ще кажете?

# 93
здравейте
колко мноого сте пИсалИ,
вИжте какво прочетох днес
Несполучливият брак провокира у жените затлъстяване и сърдечни заболявания
Жените с неуспешен брак страдат по-често от останалите от повишено кръвно налягане и болести на сърдечно-съдовата система, съобщават изследователи от университета на щата Юта.

Учените са изследвали повече от 300 двойки на средна и напреднала възраст, които живеят в брак повече от 20 години. Всяка двойка е попълвала анкета за своите семейни отношения, за душевното здраве и е била подложена на редица лабораторни тестове.
какво ще кажете?

А ние сме извън всякакви категории, ние сме прилични форумки (СCФ - средно-статистическа форумка), щастливи и радостни винаги и до безобразие  hahaha Mr. Green Joy Whistling Crazy

Как е малкияT юHак ..на детска ходи ли ...Ти как си  Heart Eyes Hug Peace

# 94
  • Истанбул
Бз, кака, те всяка година са тук, но тази година са включили и тази песен в репертоара си! Joy

Ерсет, ами нищо чудно, нали от стрес някои  хора напълняват! newsm78

Ей, момичета, една мисъл на Айнщайн:Само две неща са безкрайни: космосът и глупостта. В първото не съм съвсем сигурен! Shocked ooooh! Joy

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 13:48 от mistik

# 95
Много сте ранобудни днес, момичета. Мелис напоследък се събужда в едни такива странни часове като 4,5...  Дано влезе в релси, че не знам как ще я караме.

Аз се чудя защо ми горчи нещо кафето тези дни, чак тази сутрин му се оправи вкуса.  newsm78  Хубаво е че Тати е наминал да помете тази сутрин.  smile3501

Миситик, хора на Червената армия не идваха ли преди 2-3 години в ИСтанбул  или аз се лъжа!? Като знам руснаците какъв акцент правят на турски и  Joy newsm78 А тази мисъл на Айнщайн ми е любима. Да не си болна нещо?

бз, с този Джеръм К. Джеръм ме върна години назад. Тогава най-големия проблем ни беше как да избягаме от час по Химия. Имахме една госпожа дето изпитваше на поразия.  ooooh!  Grinning еххххх   И гечмиш олсун!

Ghosn, ти къде се загуби напоследък!?

Елена, име измислихте ли вече? Гледам, че не останало  Hug

Много  Heart Eyes Hug на всички бебета, дечица и мами

# 96
Кайги, моето отсъствие като с твоето кафе, плюс това са ме налегнали разни проблеми и разни задачки, и честно казано, достатъчно са ми мислите в главата, и без да си ги разбърквам още повече.

# 97
  • Казанлък of all places
Момичета, здравейте! Няколко пъти съм молила за помощ в тази тема и винаги сте ми помагали със съвети, та малко по малко започнах да я следя  редовно, четох и старите ви теми и индиректно още повече ми помагате. Grinning Чувствам се неудобно да надничам и да присъствам така ( особено последните няколко дни се чудех как да реагирам!) ,та ви моля: ако разрешите, може ли да се присъединя към вас? Азс съм на 37 години, имам двама сина, живея в Казанлък и работя във фирма, чийто собственик е турчин (страхотен шеф!) . Ако ме приемете в "редиците си" , ще се радвам и ще ви разкажа още за себе си и за връзката си с Турция.

# 98
Момичета, здравейте! Няколко пъти съм молила за помощ в тази тема и винаги сте ми помагали със съвети, та малко по малко започнах да я следя  редовно, четох и старите ви теми и индиректно още повече ми помагате. Grinning Чувствам се неудобно да надничам и да присъствам така ( особено последните няколко дни се чудех как да реагирам!) ,та ви моля: ако разрешите, може ли да се присъединя към вас? Азс съм на 37 години, имам двама сина, живея в Казанлък и работя във фирма, чийто собственик е турчин (страхотен шеф!) . Ако ме приемете в "редиците си" , ще се радвам и ще ви разкажа още за себе си и за връзката си с Турция.

Разбира се, Angelina - ДОБРЕ ДОШЛА  Heart Eyes! Хошгелдин! Разказвай  Mr. Green
http://www.ramerpromosyon.com.tr/resimler/1226911328kolonya.jpg
http://www.salihunver.com/wp-content/lokum.jpg

ps: Тyй за гостенката , останaлите не пипайте  Mr. Green Laughing, ще ви пусна после нехсто ...за вечеря примерно  hahaha Joy Hug Peace

# 99
  • Истанбул
Момичета, здравейте! Няколко пъти съм молила за помощ в тази тема и винаги сте ми помагали със съвети, та малко по малко започнах да я следя  редовно, четох и старите ви теми и индиректно още повече ми помагате. Grinning Чувствам се неудобно да надничам и да присъствам така ( особено последните няколко дни се чудех как да реагирам!) ,та ви моля: ако разрешите, може ли да се присъединя към вас? Азс съм на 37 години, имам двама сина, живея в Казанлък и работя във фирма, чийто собственик е турчин (страхотен шеф!) . Ако ме приемете в "редиците си" , ще се радвам и ще ви разкажа още за себе си и за връзката си с Турция.

Angelina,  bouquet Hug

добре си дошла! И аз съм те мярвала май в "1001 нощ", нали?
С тоя мил тон може да питаш и разказваш каквото ти душа иска Joy

Kaigi, защо  да съм болна бе, скъпа?! Shocked Allah korusun! ooooh! Praynig

# 100
Здравейте и от мен.

Благодаря на сладка хапка и разбира се на татти,за приноса към мира и разбирателството в нашата темичка...

Тъй като съм на тема вируси и бацили-нали всички сме болни, на "гостенките" да им пусна малко виртуален АБ...

Уф,психически се изтормозих този път с тези болести... Sad Ати не се разболява за пръв път,но сега ми се стори се  много дълго и сложно...Искам АЗ да съм болна,не детето ми  Sad Cry .
Иначе,се радвам ,че поне има апетит...две вечери подред преди да си легне иска кекче милото-в 23.00 часа  Rolling Eyes

Помните ли ,че  веднъж обсъждахме сбирките по женски-алтън гюню...  Вчера щях да се включа  Simple Smile.
Е ,няма да е точно алтън-златна паричка ,а по 20 лири...и то в нашето сити,по комшийски...но детенце е болно и не отидох...Другият
път ще ви разказвам как е минало  Grinning И преди правехме и беше хубаво,понеже  в групата бйхме все  млади  Wink и готини  Grinning
Сега обещават ,че ще има и танци...   адаш веднага се сетих за форумките сбирки у вас  Wink Laughing

ангелина,добре дошла и от мен!  bouquet

бз -адаш,записвай ги тези случки с Диляра,с времето се забравят ,а са много мили и ценни...Иначе,БРАВО!!! и от мен на детето и пу-пу-пу...

призмо,ще ти се обадя,а за проходилката няма проблем,ще им е нужна след 2 месеца...

цвете,целувки и от мен на теб и Ивчо...

Адашката почерпи гостенката,за останалите нещо сладко от мен,http://images.atillabey.multiply.com/image/1/photos/11/400x400/9 … amp;nmid=69505661  една торта,която правих скоро.

Нали тук има такава поговорка-Да хапнем сладко ,та да ни е сладка приказката!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 15:47 от benmary 2

# 101
  • до вятърните мелници
ехооо, пак полъхна свеж ветрец из тъдява  newsm18

много  Hug и   bouquet  за всички ви, момичета  cow! както и благодарско на татти за  newsm75 Peace

Госн, и на мен ми е много приятно когато ти и останалите коментирате хлапето  Blush. да ви кажа днес се поуспокоих, а и той сякаш нарочно е по-поспалив, вместо по половин, спи по един час като го приспя.

БЗeat чакаме и за нас нещо подобаващо да пратиш  Mr. Green , а малката на колко години е всъщност?

Бенмари, дано скоро се отървете от тия болести, че се затъжихме и ние за вас Flowers Four Leaf Clover

Ангелинкеwelcome (всъщност с "г" или с "дж"?) никога не съм ходила до Казанлък, обаче все се надявам да можем да го посетим, когато правим обиколката на България (дай боже да е скоро Praynig)

между другото, мацета, събирам инфо за интересни маршрути и места за отсядане в тази връзка. ако имате предложения ще съм много благодарна и ще се радвам да ги разгледам!!!

Мистик, и аз така предположих понеже нали каза че не си на работа днес newsm78

Ели, реши ли къде ще раждаш вече? планувано или естествено ще е?

Ерсет, аз пък мернах нещо също любопитно, даже ви бях писала, преди да го видя това, че март ни влияе не много благоприятно  Mr. Greenhttp://health.actualno.com/news_226235.html

все се каня да напиша нещо и за трагедията във Варна, но все ме заливат едни много силни емоции и немога ... Cry съболезнования за близките и бог да ги прости  Praynig
хубавото е че се говори и че обществеността откликва по някакъв начин. тук подобни неща са станали почти ежедневие и никой дори не се стряска. само по новините от време на време дават обширни  драматизирани репортажи, но  за съжаление голяма полза няма...

# 102
  • Казанлък of all places
Тешекюр едерим на всички ви ! ( Не знам как е на турски еквивалента на "добре заварила"Simple Smile) Аз сега съм на работа, но довечера като седна и си събера главата ( като си легнат момчетата) ще ви разкажа повече.
За сега информацията е както следва: работя като преводач на свободна практика и търговски и маркетинг директор на пълен работен ден. Момчетата ми се казват Христо и Герасим , големият е на 11 години, а малкия ще стане на 7 на 31.03. Джорди , с Г е, само на Запад ме Анджелин-осват  Joy, пък тук нали съм си у дома. Аз съм запален читател, слушател на музика, киноман и пътешественик. Искате ли да погледате малко снимки от живота ми? Ето тук са : http://picasaweb.google.com/home
Това е от мен засега, на всички болни бебета и не-бебета - бързо оздравяване, на майките им - спокойно, всичко минава!
bz, mistik,benmary 2 - благодаря ви за гостоприемството !
(честно ,последните няколко дни буквално съм си седяла на ръцете, защото се чувствах все едно в къща, в която никой не ме вижда и съм неканена да гледам как се отнасят зле с домакините ...просто не знаеш какво да правиш! )

# 103
Тешекюр едерим на всички ви ! ( Не знам как е на турски еквивалента на "добре заварила"Simple Smile)

Казва се -Хош булдук  Simple Smile

# 104
Ангелина, на мен не ми се отваря албумчето. Но съм любопитна  Wink

Джорди, пускам тук линкове към няколко теми за мои пътувания (от друг форум са и може би не сте ги виждали):
Пещерата "Утробата" и скалните гъби край Бяло поле
Родопите - непознатата планина
Бегликташ - Българският Стоунхендж
Вратата на Богинята
Из Кърджалийския край
Старосел

За този уикенд също съм запланувала едно пътуване, ама да сме живи и здрави, като се върнем, ще пусна още снимки.

Общи условия

Активация на акаунт