Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е разрастването във форума?
Какви са мненията на потребителите във форума?
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е разрастването във форума?
-
Какви са мненията на потребителите във форума?
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат теми като празници, културни различия, лични преживявания, въпроси относно пребиваване в Турция без виза и разрешително за работа и отношения и консултации помежду си. Някои от основните теми включват 8 март, грижа за децата, религиозни спорове, времето, здраве и споделяне на позитивни мисли и пожелания за бързо оздравяване.
-
Кой е Мевлит Кандили?
-
Какво представлява Маулид (Mevlit) на Пророка?

) за осмомартенския празник, но след като прочетх постинга на Диляра съм толкова дълбоко потресена , че ми се струва някак неуместно да говоря за романтика и т.н. Бог да прости маладото момиче и даде покой на душата й
(простете зле съм по-принцип с математиката, а пък и сега ума ми е обременен с турска граматика
) ако този период надвишава упоменатите 90 дни глобата е по 30 евро на ден
. имам обаче един неизяснен въпрос все още дали в началото на всяка календарна година броенето започва от начало т.е. дали започват да текат тези 90 дни от 1 януари или? за по-подробна информация можете да звъннете в консулските отдели в българия.
ееее ми не се сдържах и ще си пусна пожеланията към всички момичета за празника

. А бе win-win situation (печеливша ситуация и в двата случая). 
...Тя май за сега няма PC в БГ ....
Като гледам какви ужасии стават около нас нашите проблеми са бели кахъри. Какви създания сме се чудя все за нещо не сме доволни и щастливи, а то от бетер по-бетер неща има в света. За това осъзнавам, че наистина човек трябва да е благодарен, че е жив и здрав, а останалото е нищо. 
....ИСКАМ ДА Е ЛЯТОООООО .Стига вируси ,сополи и бацили...
Как е адашката?