Осмомартенска тема на турските мами - 19'та комшийска

• 41 097
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
bz, не взимай толкова навътре нещата, бе мила.  Tired Пази си нервите за свеки.  Hug

Desert Princess, според мен ти си виновна, че не си метнала едно http://www.cicekci.com/Images/Extras/nazarlik.jpg на първа страница!
Моля те, поправи си грешката  Heart Eyes Hug

Това е шегичка нали се сещаш  Wink[/size]

Оправих емотиконите ...сега май се разбира по-добре ...а моuте нерви са само за свеки, of course, да не съм луда да се тровя за световния мир  Mr. Green Whistling

A,бе шега шега , но на гол  *** , всички знаем какво е , нали  newsm78 Whistling Crazy hahaha Mr. Green Joy

Heart Eyes Hug

ps: Я плюйте три пъти , да не са ни урочсали ... ето аз оплювам първа компютAрOт ПУ ПУ ПУ  Whistling

# 76
  • до вятърните мелници
леле големи страсти, голямо чудо! споко бе народ, всички сме хора, всички от едно и също място сме дошли и на едно и също място отиваме Mr. Green
тоя женски месец нещо ви е подпалил май.

момичета, не се косете, поне се пораздвижи темата  Joy (мама ме е възпитала винаги да гледам от хубавата страна на нещата)

бз, днес докато се разхождахме с тео видях една Гьонюл Ев (да не се бърка с Генел Ев, моля Mr. Green!!!)та се сетих за теб Hug

някой може ли да ми даде мобилния на Дризе в БГ, искам да я чуя как са с момичетата.

# 77
леле големи страсти, голямо чудо! споко бе народ, всички сме хора, всички от едно и също място сме дошли и на едно и също място отиваме Mr. Green
тоя женски месец нещо ви е подпалил май.

момичета, не се косете, поне се пораздвижи темата  Joy (мама ме е възпитала винаги да гледам от хубавата страна на нещата)

бз, днес докато се разхождахме с тео видях една Гьонюл Ев (да не се бърка с Генел Ев, моля Mr. Green!!!)та се сетих за теб Hug

някой може ли да ми даде мобилния на Дризе в БГ, искам да я чуя как са с момичетата.

Е браво бе , кака, оставаше и с генел ев да сме свързваш  ooooh! Crazy Mr. Green hahaha Joy..тогава верно щях да се подпаля ... Mr. Green Laughing hahaha (то след емоциите от последните няколко дена , нищо не се знае, ама все пак   Mr. Green...)

Тел-а  na Дризеви ша ти пратя на лични Hug Peace

# 78
Девойки, информирала съм модератор, който ще нагледа темата за спазване на правилата!

Аз тая вечер бях на лаф-мохабет със скъпи дружки и май червеното вино, дето го пих, ми е в повече, затова ще замълча. Само ще каж, че гостите трябва да знаят не само как да дойдат, амо и как да се държат, за да са добре дошли. И кога да си тръгнат по живо, по здраво.

БЗ, мистик -  Heart Eyes

# 79
  • Истанбул
Принцеске!  Shocked bouquet

Ето това е правилната поговорка:Прекален светец и богу не е драг!

# 80
Дойде и моят час да съм сама пред компютъра  Simple Smile Гледам страстите се укротяват. Предлагам да подминаваме постове, които не заслужват нашето внимание без да отговаряме (аз затова си мълча). Ще пишат, ще пишат и ще се откажат. имах един съсед, който беше крив в червата. НЯмаше ден , в който да не се скара с някой. Беше му като хоби. Но най го беше яд на мен. Аз го подминавах все едно е дърво. Еййй, подлудяваше от яд. Все се опитваше да се заяде или да ме обиди, а аз вечно усмихната, минавам покрай него и заминавам. НАкрая спря да ми говори, дори се опита и няколко пъти да ме поздрави. Та така и "гостите" ще се откажат да ни "поучават"....
Момичета имаме още 6 дни, докато изтече карантинния период на Иво за шарката. Ако до 17-16-ти март не се разболее-ще ни се размине. Знам, че е добре по-малък да я изкара, но не ми се иска точно на рождения си ден да е с температура и пъпки Sad
Джорди май и ти си имаш Бам-БАМ  Laughing
А за Дризето , да знаете как ме зарадва-прати ми смс за 8-ми март Hug
Но , който иска да я чуе да побърза, че няма дълго да е в БГ, но тя ще каже.
Целувки на всички и много гушки на бебчовци и големи каки и батковци!

# 81
Добро утро момичета Heart Eyes

Ние сме вкъщи днес, детето е с болно коремче...май се пречиставме -- пролет, нов живот, чист организъм... Whistling

Адаш - ко става , бе , колко време сте болни вече ?? Какво му даваш да пие? На аНТибиотик ли е Атти? Много  Hug от нас

Сладка - добре си направила(за подаването на сигнала). Как сте дОма... Прати една курабийка да се кефим де  Mr. Green Crazy

Дезарт – ти беше питала, дали DD(dear daughter) ходи на нещо – ходи ходи, даже танцува – на балет ходи вече 2 години. Ходеше и на уроци по плуване, ама това Germany и в БГ, сега вече знае да плува, като жаба е , не риба, а бе някакв вид водно животно  Mr. Green и лятото не можем да я изкараме от басейна. (за разлика от майка си, която бяга от него като дявол от тамян hahaha Joy...не мога да плувам ..срам Embarassed)

Дилара – а т9 си се кичи сама, сини очета, бяло-червени мартеници... Ще трябва да се наyчи да се справя и със симпатиите и с негативната енергия...Ти как си ??  Hug HugКакво ново по случая ? Слушам новини по BTV ...не знам какво да коментирам  Confused...Миналата година в нашия кавртал, бяха откраднали едно 2 годишно момченце в парка ...няма го все още ...Преди месец или два пак в нашия квартал, баща убива сина си и съпругата си ...от богато семейство са...нищо не чувам по този случай вече ....НародO по света се изроди ...както каза ХАКСЕВ, как може елементарни ценности да не се зачитат вече  Confused

Мистик – учителко любима, добър ден  Heart Eyes Mr. Green... По-kъcHo ще споделя нещо дето прочетох вчера от Time Out Истанбул, поправяй фактологически грешки, ако има, да не се срамувам тук... Crazy

Джорди – нося ,аз, нося, мятай торбата със шегите насам  hahaha Mr. Green...А за Тео – както бебета се раждат, когато са готови, така им излизат зъбчета когато са готови, обръщат се когато сами си решат, прохождат, проговарят , пак когато им скимне ,,тъй че ...всяко дете си е собствен господар и не винаги се съобразява със таблиците за растеж/наддаване/пълзене/обръшане ....Като почне да ходи, ще има да тичаш ли тичаш след него и да си спомняш със умиление и тъгa дните, в който не е бил толкова мобилен Mr. Green Whistling .... Тyй и за Снежка важи ... Mr. Green Laughing

Хаксев – много хубави мисли .... Аз не съм филантроп бе, .... аз съм ЛЪВ   grrrrr   Mr. Green Joy

Ghosn - како си , що си ... Hug Peace

Каиги -  та викаш за времето, ха  Mr. Green Whistling...ми то време като на Jerome Jerome от разказа....В трафик сме, и аз я питам :
АЗ:Мамо, я виж вали дъжд и грее слънце..
Тя: Да...да...(отегченo Mr. Green) , значи мечка се жени,... ама мамо нали знаеш ,че това е само на шега, не се жени мечка наистина
Та така за времето по нашите земи... hahaha Mr. Green Joy

Цвете – много  Hug на Иво !!! нЕма ‘а се плашиш  Mr. Green , нали има едн такъв лаф ....а когато мойто злато беше на 3, точно на рождения си ден направи алергия към антибиотик и беше покPита БУКВАЛНО от главата до петите с огромни червени пъпки/петна  Crazy #Crazy ooooh!...имаме си снимки,....нищо, пак имахме party, и торта и гости Party .

Suha, Miramila, Karla, Steffi, Hilinili и останалите  Heart Eyes Hug Peace

Hug bowuu  chef  bouquet
http://www.kucukciftlikcafe.com/images/gozleme.jpg
http://bunnikins.cocolog-nifty.com/blog/images/gozleme_1.JPG

# 82
Личи ,че съм си вкъщи днес , нали  hahaha Mr. Green Joy Party Whistling...Та мойта малка дъщеря , ла ла лала ла ..... от преди 1 минута :

Какво правиииш(питам аз )
ЧистаM, чистаM ( hahaha)
Какво чистиш !?!? ( #Crazy Mr. Green Thinking)
Каквото е важно ... ( Wink)

Отивам в кухнята..., божеeeeeй...детето (достатъчно висока кобилkа е за да стигне чешмата и мивката  hahaha Mr. Green Joy) и мие чашите и чиниите от закускта си , с насапунисана гъба и сапун   bowuu  ooooh! Heart Eyes ....Ейц, пофалих си българо-тyрчето,по рождение хамерикан4e, бе ...малко позитивизъм  Mr. Green Hug Party

ps: и ги забърсала с кърпа "Мамо, не искам ти да ги миеш, за да не ти се измоPяват ръцете"...за мен това е по-важно, не НАЙ-важното, детето ми, оттам нататъка МАЙНАТА МУ на тероризAмAт, както и комунизAмAт  Mr. Green Hug Peace

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:52 от bz

# 83
Бз афферим на Дилярка. Възпитано дете.  Heart Eyes Hug

Не го казах , за да се хваля, не беше и нужно даже да го споделям дори, но ме разсмя, и реших малко да вкарам усмивки и тук  Heart Eyes Mr. Green ...и да се види ,че дете от "гяурка" и "терорист" е едно нормално чисто същество, което обича мама , както всичкки др. деца от всички др. националности/раси/етности/религии...Понякога има толкова мнoго мъдрост в децата ни....не са ни нужно нито цитати, нито книги ...те са като енциклопедии.. Heart Eyes Hug Peace.

# 84
Здравейте момичета  Hug
 bz много се смях на малката ти чистница Joy като се сетя как и мойта щерка ми чинии веднъж Joy
Времето и тук е шантаво, но аз си бях избрала вчерашния ден / нали знаете, че на 1 март всяка жена си избира ден и какъвто е денят такъв е характера на жената/ - Е, вчера беше слънчево - мила и добра съм аз да знаете Sunglasses
Сега една молба - Преинсталираха ми компа и съм загубила потребителското име и паролата за нашето албумче в мултито - ще помоля, който има време да ми ги прати на лични, че отдавна не съм разглеждала.

Хайде аз отивам да прибирам детето от училище и после пак ще ви чета Grinning / надявам се само позитивни постинги/
Целувки от мен

# 85
  • Sofia
Достатъчно!
Апелирам към разумните от вас да спрете религиозните спорове, верските обяснения нападки, проповеди, определения и квалификации. Мисля, че предназначението на темата ви е съвсем друго.
Реакционизъм и верски дискусии с цялата възможна цветистост има по други, нарочени за целта форуми.
Абсолютно никакво значение няма кой от коя страна е.
Знам, че всеки има какво да каже (кого да обори, с кого да се скара и кого да обвини) по темата за религиите, екстремизъм, тероризим и пр. Не омаловажавам ничии виждания и ничие мнение. Просто не тук му е мястото.
Извинявам се предварително на всички, чиито мнения, частично или цялостно изтривам.
Моля, нека спазваме добрия тон.

# 86
Достатъчно!
.
.
.
Моля, нека спазваме добрия тон.

БЛАГОДAРЯ , ТАТТИ!  Peace

# 87
Ха, добър ден  bowuu

Ей, активни сте, жалко е, че е защото е с повече заяждане, та и аз да се включа, как така без мен.

Анди и Селямляр, добре дошли, разкажете нещо за себе си, моля. Възпитаните хора, като влезнат на ново място, се представят, защото това смъква напрежението, че новия човек е човек, който идва с нови идеи, мисли, нагласи (които като нови се определят като лоши, въпреки че всъщност може да носят много неща от които можем да учим, а като видим че имаме общи неща, може да почне и позитивен диалог.   bouquet

Бз, взимам дъщеря ти за снаха, за неродения ми син  hahaha hahaha hahaha, а ако го каже един ден това на свекърва си "аз ще измия чините, да не си изморяваш ти ръцете", просто златно дете си родила   bouquet  bowuu.
А за стомаха и корема, аз изкарах миналаат седмица един вирус, с всички симптоми на стомашен вирус.

Елена, то и при теб не е останало с бременеенето. Целувки и на твоето момиченце   bouquet, която е вече малка домакиня.

Джорди, много ми стана мило, като четох за Тео  baby_neutral, браво на детето, а и другите работи ще ги научи - както вече бяха писали, ще ги научи като му дойде времето и е готов.Пък детето, виж как хубаво си чете книжка, че е и правилно обърната, че и се усмихва, пу-пу-пу

Принцеске, зюмбюла на снимката е страхотен. Направо имам чуството, че страничката ухае на хубаво от него.

Бенмари, оздравявайте бързо, че идва топлото време   bouquet  Hug много позитивни мисли от мен, и дано скоро сте във вихъра си.

Диляра и Принцеска, много съжалявам за приятелката ви. Нелеп случай. Трагедия. Момиче в разцвета си. Дано почива в мир.

Мистик, чета чета, и като дойде твой пост, и като внесеш баланса, и направо ми става драго   bouquet, ама си личи кой дава личен пример, и кой има опит в решаване на спорове и несъгласия.

Поздрави и на всички останали,   bouquet Hug, и на всички позитивен ден.

# 88
  • Истанбул
Здравейте, тайфа!  bouquet
Желая хубав ден, макар и да е мрачен засега Hug Вижда се кой пази къщата днес! hahaha
Най-хубавото в случилото се е, че не се изпокарахме помежду си (недай си, боже), а външни хора внесоха смут в нашата идилия Twisted Evil Това е най-похвалното нещо в едно семейство--да запази добрия тон и отношениие, а в същото време да е сплотено към злите сили!  Grinning  Не успяха да ни разединят (nifak sokamadılar)!
Колкото до запознанството с нови хора, мисля, че всеки трябва да спази първо добрия тон на представянето и на искането на разрешение за писане в нашата тема: така правят всички! (имаше такава постановка на времето newsm78)  A моето лично мнение е, че "вълкът кожата си сменя, но...! bowuu

# 89
  • Истанбул
Hahahahahaa!
Сега по новините даваха част от концерта на Хора на Червената армия в Анталия! Нямате си на представа как пеят турските песни:Yaylalar, yalalar, diloy, diloy, yaylalar! Ако знаете песента, ще умрете от смях, ако не я знаете, питайте съпрузите си, те със сигурност я знаят, войнишка е ! Хахахаха!  hahahaJoy hahaha Joy
За момичетата от България: това е една турска песен, която е войнишка, но има напев като турска народна песен! Joy, излиза много смешно!

Общи условия

Активация на акаунт