Осмо-мартенска ПЛЕТАЧЕСКА

• 22 232
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
Аз се чудя - днес по обяд никой не се мяркаше,а вие сте били по конкурси!
Поздравления за всички наградени   bouquet
Поздравления и за всички,които имат смелостта да участват в такива конкурси   bouquet

Палечка много е сладка жилетчицата!Колко прежда ти отиде и за каква възраст си я плела?

# 241
Няма ли да дадат някой репортаж по телевизията - кажете какви медии бяха там?

# 242

Имам страхотен подарък за 8 Март ( които непразнувахме)-книга:
"Плетене for Dummies", мисля да е прочета и ако някое момиче сега започва да плете, да знам дали става за препоръка. Изглежда готина. Писана е от Пам Алън, която пише за "Vogue knitting" и още много др.То и това ми е достатъчно. Vogue ми е любимото Wink

Аз по тази книга се учих да плета, много е полезна.

Момичета, направо страхотни неща сте направили. Много ме вдъхновявате!
Ето какво направих аз на племеничката си за Тодоров ден: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=347052&pid=11055364
Не успях да я снимам облечена с нея да видите каква кукла е Simple Smile.

# 243
Драги ми господине, aко решиш да я плетеш, по мое мнение най добре памук.
За 5 годишна госпожица е плетена, отиде малко по-малко от 300грама, на 2 ката. Игли за ластик 3 и 3.5, тялото на 4, плетена е стегнато. Друго... ще помагам с каквото мога.

И... благодаря Embarassed Crazy!

Щастие, ето тук ми се струва, че е 4/3/2/1...

didi_ss, много е красива жилетката!

# 244
venividivince, искам да питам за тази красота тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186001&pid=5268985 , за да се извие така горната част, как и къде се свива - на един ред при оформянето на деколтето или равномерно след извивката под мишницата?...  Аз много харесвам този модел роклички, но понеже не знам как става си оставам само с харесването Simple Smile.

# 245
Поздравления за шампионките!
Браво, момичета! Hug Hug Hug

# 246
Свивала съм само на две места - десет реда над ръба на ръкава някъде и горе преди редовете за деколтето.

# 247
Благодаря Палечка!

Честито на спечелилите и от мен Simple Smile

# 248
# 249
  • Пловдив
  bouquet Hug на всички участнички и наградени на конкурса! Нямам търпение да покажете снимки.Много красоти сте сътворили пак момичета.
Палечка, жилетчето е супер! Би ли споделила, моля, как направи това майсторско бие на предничките.

# 250
http://www.steisi.snimka.bg/album.php?album_id=352882
 Тук можете да видите снимките, направени от мен и моята приятелка. Извинете за качеството, но не сме професионалисти, а и техниката не е кой знае каква. А и акцентът е върху нашето "гардже".
Медии нямаше.

Аниал, радвам се, че се запознахме, уважила съм те специално с няколко снимки.
zoo, как можа да си мълчиш! Ние не сме те виждали, но ти ни знаеш. И по този случай не си документирана. Жалко!

Zoo, също отнесе награда в една категория май за "Най-красива връхна дреха".
В края на албума ще видите преждите, които получих аз.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 22:05 от Steisi

# 251
Гаржето е много шък! И го разбира малкото, браво!

# 252
Радвайте се докато не стане тийнеджър! Аз имам опит.

# 253
Mariankova, не разбрах съвсем въпроса ама да си кажа Mr. Green. Питаш за горната част ли, цяла платка е.
Жилетчето е плетено от долу нагоре, машинно набиране+английски ластик, след присъединяването на ръкавите няколко лицеви реда+регланни свивки във всеки 2ри ред, плохички, следва ръбче, след него започва платката  по схемата на всеки 4ти ред две бримки заедно в "опаковите" секции, следва английски ластик и завършване. Ами това е Grinning.

# 254
Steisi , не знам колко са качествени снимките, но са успели да уловят духа на събитието. Аз много си харесах това http://www.steisi.snimka.bg/album.php?album_id=352882&pid=11057527, нямам идея на някой от форума ли е, но и в сайта гласувах за него, много е идейно.

Общи условия

Активация на акаунт