Клуб "Парфюмен ценител"-5

• 24 665
  • 338
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
mle4ko - пробвай Хипнотик пойзън и Адикт на Диор.

# 181
ох, ще ме уморите с тия сравнения... Joy Созополски баби с бурканчета сладко от смокини, сега пък болници и операции.. Laughing

Няма ли някой да ми каже парфюм с аромат на горчив бадем  newsm78
Млечко влез във Фрагрантика, избери си от нотките горчив бадем и виж какви аромати ще ти излязат като предложения.
Сега погледнах - от предложенията във Фрагрантика и тествани от мен аромати Cartier Le baiser du dragon и Burberry brit. И двата са бадемови определено, целувката има и нотки на амарето, което си е с екстракт на горчив бадем. Но целувката е костелив орех, пробвай задължително. Много изненадващ, променя се и се развива и то повече от 12 часа поне на моята кожа. Връхните нотки нямат нищо общо с базата. Като го тествах в БЗ първоначално се запитах "Това парфюм ли е?". Харесвам го много, но още нямам сили да го нося.

За Хипнотик Пойзън - 100 % подкрепям Карен, и аз усещам бадем но и мноого сладост. Накъртваща чак, а ако търсим горчив бадем май не това е фокуса  newsm78

За мен Синема е много топъл и гушлив аромат. Цитруси и мед. Нищо болнично и операционно. Обичам го.
Майка ми обаче също много го хареса и аз в пристъп на обич и го подарих на 8 март. Сега ще си го купувам пак.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 14:51 от Анонимен

# 182
densi е ти направо ме разби с тези болници. )))) не спирам да се учудвам колко различни и коренно противоположни асоциации прави всеки различен човек за даден аромат. ))
За мен парфюма е страхотен, навява ми на мисълта за рижа котка припичаща се на слънце....и мекичката и, гореща кожа....мъркаща с притворени очи. )))

# 183
  • в ябълковата градина
Пробвах го няколко пъти Хипноза. Не ми допадна. Сладък, но само това. Не се промени и не се разви. Стои ми обикновен и елементарен.

Еинджъла - не ми харесваше преди години. Сега ми харесва.

# 184
Що се отнася до Ейнжъл...Не мисля,че може да бъде мразен,толкова е уникален.

Оооо, може, може, за мен е кошмарен направо, така жестоко ме бие в главата...

Айлиан обаче е друго нещо. Тежък е, но на мен не ми тежи  Flutter

# 185
eta - изненадваш ме с този магданоз, но пък на мен все още ми предстои да открия описания на някой от любимите ми парфюми, които да съвпадат с моите усещания  Rolling Eyes  Струва ми се, че на твоята кожа ще стои добре смокинята, от това, което чета, че носиш, теб те харесват парфюми с характер, така че смело  Grinning
iskra72 - не точно повече, но по различен начин ги усещам, дори понякога още докато си намокря косата и се понася ухание. Някъде имаше писано, че овлажнител на местата за пръсване помага да е дълготраен парфюмът, аз пък - обратно, мислех, че сухата кожа по друг начин носи и по-добре излъчва. Има спрейчета - овлажнители (от медицинската козметика), които могат лесно да предизвикат този "душ-ефект" и на улицата  Hug
venush - така е, голям омайник, а сравнението ти със Созопол ми напълни душата! Точно преди да родя бях там по смокинено време, страхотни спомени bouquet  При мен обаче се бори с Yohji, а дилемата спрямо Орхидеята не стои, нея я харесах много отдавна, но по-умерено, от една моя приятелка, тя пътува много и вечно търси нови аромати, та я донесе като поредната новост с уговорката, че си е купила парфюма заради флакона (дизайнер e) и се зарадвала, че съдържанието "горе-долу" пасва на шишенцето.  Посмяхме се заедно, но тя започна да си го носи и си го хареса.  На нея й стои по-остро някак, тя е тъмнокоса с по-мазна кожа, аз съм кестенява, светла и смесена към суха / чувствителна кожа. Първоначално не ме грабваше на нея, впоследствие обаче пръснах на китка и така - вече втори флакон, лек флирт прерастващ в тиха обич, без суперлативи.
mims - Госпожицата е своенравна, но - като всяка девойка - много държи да бъде харесвана, дори и заобичана, дай й шанс при по-меко време напролет, вероятно тогава ще е по-сговорчива.  
mle4ko - за Хипнотичната отрова не мога да кажа, не ги приемам въобще отровите, по описание Orazuli на S.T.Dupont е горчив бадем, но пък връхна нотка  newsm78 Иначе - http://www.goreydetails.net/show.php?alpha=7045 - зловещо Laughing

# 186
# 187
Днес получих "Уикенд" на Бърбъри. Ухае на липа. Траен. Харесва ми.

# 188
  • Бургас
ооо, "Уикенд" е страхотен. Беше ми любим, но след 3 флакона вече ми омръзна. Иначе е много, много траен и свеж  Peace

# 189
mle4ko, не знам доколко другите ще се съгласят с мен,а и то по-скоро е въпрос на усещане, но за мен точно горчив бадем е Angel Innocent. Тази мухлива нотка, която надушват другите, е горчивия бадем. Пробвай го, ако още не го познаваш. Много ми е любим.
Хипнотичната отрова също!

# 190
Момичета вчера ви тормозих с въпрос за този парфюм,а да знаете дали го има в Бюти зоната или в някой магазин Praynig?

# 191
Момичета вчера ви тормозих с въпрос за този парфюм,а да знаете дали го има в Бюти зоната или в някой магазин Praynig?

Има го в он-лайн магазин. Peace
http://get.bg/catalog/index.php?cPath=3_422_421&sort=&filter_id=758

# 192
ох, ще ме уморите с тия сравнения... Joy Созополски баби с бурканчета сладко от смокини, сега пък болници и операции.. Laughing

ето ти горчив бадем с ванилия и мляко

# 193

ето ти горчив бадем с ванилия и мляко

Да този определено мирише на горчив бадем.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт