Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо някои майки оставят децата си?
Какви са отговорностите на майката и бащата в случаите на изоставени деца?
Какви са мненията относно изоставянето на деца от майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо някои майки оставят децата си?
Има няколко възможни причини за изоставянето на децата. Някои майки може да са се сблъскали с неблагоприятни условия или големи натиски, които са ги накарали да вземат решението да изоставят детето. Също така, има случаи, когато майките са се сблъскали със сложни обстоятелства, които са ги накарали да вземат това решение. Важно е да запомните, че това е сложен и чувствителен въпрос, който изисква разбиране и съпричастност.
-
Какви са отговорностите на майката и бащата в случаите на изоставени деца?
Отговорностите на майката и бащата в случаите на изоставени деца могат да бъдат сложни и да варират в зависимост от ситуацията. Майката обикновено носи отговорността за вземането на решения за детето, както и за грижите и отглеждането му. Бащата може също да има право на мнение и участие в решенията, но майката обикновено носи основната отговорност за детето.
-
Какви са мненията относно изоставянето на деца от майките?
Мненията относно изоставянето на деца от майките варират. Някои хора разбират и съчувстват на майки, които са изправени пред трудни ситуации. Други се фокусират върху отговорностите на родителите в тези случаи, като подчертават сложността на проблема. Важно е да запомните, че това е чувствителна тема, която изисква съпричастност и разбиране.
,
Сега прекьснах всякькви контакти с тях.Според мен те не заслужават да знаят нищо за мен.Може би ще кажете че сестра ми не е виновна с нищо,да ще се сьглася че е така,но поставям всички под един знаменател.Не искам вьпросната госпожа да спи спокоино като вижда че сьм добре.Не искам да успокоявам неината сьвест
След това е споделила на сестра ни-единственото дете което е гледала пак цитирам"защо не те оставих и тебе"