Великобритания - тема 22, пролетна

• 18 161
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
  • ENGLAND
E, много майки с деца започващи училище се събрахме, ще обменяме опит от септември. Simple Smile
Аз днес имах среща с учителките в нърсарито, подробно си говорихме на какво се учат и ние като родители как да помагаме. Похвалиха ми гарджето, но за класирането за рецепшън клас ще трябва да чакаме до 1 април.
Хайде до утре, че ще ходя да гледам американските танци със звезди.
elastina още кашляме и двете, но при мен е ужаса, детенцето се справя по-добре.

# 241
  • Лондон
Doret, Stardust, мерси за информацията, използвах времето на полета и изчетох всичко, явно ще се минава през IRL, и наистина от април ще има промени, но основно в таксите, посоката е естествено нагоре #2gunfire Аз си поръчах и книгата Live in UK, и намерих място за теста, до нас в Ричмънд. Много ми се иска да взема паспорт за Аннабел, иначе въобще няма да им се занимавам с процедурите и да им плащам толкова пари.

Мишолина, аз просто се пошегувах за организацията, извинявай. Иначе ние сме ок за времето и мястото, стига да не е работен ден.

Последно от мен - ами София е затрупана от сняг, навръх първа пролет Shocked

Желая много приятен уикенд

# 242
Burberry, аз ползвах muslin squares като постелчици на масичката за повиване като сменям памперса на малката. Някои майки ги ползват ако детето доста повръща като хапне, или пък ако кърмиш навън и искаш да си наметнеш нещо. Слагала съм ги и като перденце на количката в едни жеги в Малта миналата година. Аз имам 6-7 и си ги ползвах доста...

Eya, голям бонбон е малката! Пу-пу!

Ние след малко отиваме в тази ферма в Кент, за която споменах да гледаме новородени агънца. Между другото там живеят и 2-те прасета (забравих им имената), които били избягали от касапницата преди незнам си колко години... Celebrity Pigs с 2 думи  Laughing

Хубав ден на всички!

# 243
хахаха, , Fish189, разсмиваш ме с тези звездни прасета ...
Burberry, много правилно ти е обяснила Рибката ... не знам плътните памучни пелени за какво биха ти послужили. аз лично също ползвах тези, които продават тук със същите предназначения.

мили момичета, трябва да сме щастливи, че времето тук е такова (дано не го урочасам), в БГ снегове, студове ... после пък ще стане обратното.

Doret, какво стана с вас, оздравяхте ли от кашлицата, че нямам време да изчета цялата тема назад? на Вики кашлицата я овладяхме с хомеопатия, лечението продължи доста дълго време, но имаше ефект поне. истината е и че сменихме 2-3 лекарства за около месец, докато нацелим правилното ... хомеопатът ни в БГ казва, че е трудна диагнозата по скайп, особено и като не познава дъщеря ми, ходили сме само Жорката и аз. давах и много от колактив 3 на аквасорс. но това е вариант само, ако имаш хомеопат от бг ... иначе нали знаете, за всеки се изписва отделно лекарство. ние пробвахме с аконит, пулсатила след това ... накрая мисля, че сулфур йодът помогна ... за 1 седмица отслабна и мина кашлицата ... ако е суха на мен винаги ми е помагал сироп Синекод от БГ. общо взето доста лекарства си нося от бг и ми в голяма помощ, когато джи пито даде само парацетамол или отвори книжките с картинките ... за повръщане и разстройство например, мехлемчета разни ... комбинирам двете системи аз.

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 11:48 от S T A R D U S T

# 244
  • ENGLAND
S T A R D U S T  още кашляме, дребо е наоправяне, но аз съм ужас, в гърлото ми сякаш пожар бушува. Не знам дали не получих някаква алергия от един сироп на Викс.
Аз досега нито дъщеря ми нито пък мен съм лекувала с хомеопатия, тя не е боледувала даже и от настинка до 3-годишна възраст. Май ще трябва да пообменим опит за хомеопатията (аз само ще чета де, като не знам нищо)
Хайде, днес е страхотен ден и болни, не болни ще сме навън.Отиваме на шопинг, едно  малко предизвикателство с дребо. Sick

# 245
  • Манчестър
E, много майки с деца започващи училище се събрахме, ще обменяме опит от септември. Simple Smile
Аз днес имах среща с учителките в нърсарито, подробно си говорихме на какво се учат и ние като родители как да помагаме. Похвалиха ми гарджето, но за класирането за рецепшън клас ще трябва да чакаме до 1 април.

И моя син е за reception class, броите ме и мен в групата...
Аз се напъвам за местното католическо училище , което е с доста добро реноме в раиона и по ниво и резултати е адекватна  алтернатива на частното училище.
Тои ходи на nursery в момента в същото училище, свикнал е с децата и тн,освен това не е строго католическо училище и тои няма да посещава часовете по вероучение или каквото се водят там.това,че вече е бил в градината не му дава никакво предимство, участва в класирането на общо основание. Имат 9 критерии за класирането , ние попадаме в 8-ма, доста надолу.
Искаха ми кръщелното му и ми казаха,че това го измества доста напред, да видим какво ще стане.
Някъде около 20-25 Април ще излезат резултатите.
За частното училище не съм го обмисляла като вариант на този етап,защото наи-близкото е на около 30 мили и това налага да се мести и къщата. А в тези времена не са много хората да купуват/продават.....първо трябва да продам моита........плюс това стигнах и до извода,че ако ще ходи на частно училище по добре да след primary school....

# 246
  • Лондон
Аз се напъвам за местното католическо училище.............

Значи може все пак и некатолици в католическо училище... кръщелното му какво е? Нашенско ли?

Малката мис благодари за комплиментите!

# 247
  • Лондон
Детската градина, която харесах най-много е към католическата църква, има и училище след това. От вас чух за тях, че са един вид много престижни и наистина изглеждат най-така. Никой не ни пита каква ни е религията, имат свободни места и ни поканиха. Ако сме доволни и сме все още тук, ще продължим и в училището.
чакам разкази за фермата,аз много съм се ентусиазирала, оказа се, че май има една и в нашия квартал и ще я проучим при първа възможност

Искам да питам някой поръчвал ли е скоро в Two left feet, навремето ми доставиха всичко за бебка за 3 дни, а сега вече 3 седмици се мотаят, писах им майл, а те спокойно ми отговориха да изчакам още 10 дни, а парите от картата ми ги взеха веднага #2gunfire Нямаме си нито столче, нито количка за тук #Cussing out

# 248

А какво стана с джи-пито? Доредихте ли се до час? Дано се оправите по-бързо. Виждам, че принцесата ти е на същата възраст като мойта малка сладурана - тя е родена на 27 декември 04. И ние кандидатствахме за училището, в което е каката. Дано ни приемат. Успех и на вас. Пък август месец ще споделяме кой как се справя.

# 249
Детската градина, която харесах най-много е към католическата църква, има и училище след това. От вас чух за тях, че са един вид много престижни и наистина изглеждат най-така. Никой не ни пита каква ни е религията, имат свободни места и ни поканиха. Ако сме доволни и сме все още тук, ще продължим и в училището.
чакам разкази за фермата,аз много съм се ентусиазирала, оказа се, че май има една и в нашия квартал и ще я проучим при първа възможност

Искам да питам някой поръчвал ли е скоро в Two left feet, навремето ми доставиха всичко за бебка за 3 дни, а сега вече 3 седмици се мотаят, писах им майл, а те спокойно ми отговориха да изчакам още 10 дни, а парите от картата ми ги взеха веднага #2gunfire Нямаме си нито столче, нито количка за тук #Cussing out

Цветак, голямата ми дъщеря е в католическо училище и съм много доволна, но зависи какви са твоите изисквания и принципи. Малката е в предучилищна в светско училище и виждам, че там децата си позволяват да ходят без униформи, докато в католическото такова нещо няма. Молят се всяка сутрин, ходят на църква от време на време, но аз подкрепят това. Малко прекаляват с благотворителността - все има някакви касички за децата от африка, за болни, обясняват на децата как трябва да се купуват продукти "fair trade", в което няма лошо, но дъщеря ми взима нещата много присърце, което на мен понякога ми идва множко  Laughing

# 250
  • ENGLAND
A, ние сме месец по-големи. И Ели е в светско училище в нърсари, но от първия ден са с униформи.
Тук чак такава благотворителност няма, но пък са майстори как да приберат някой паунд от родителите.
Джи-пито го зарязах, правя консултации с майка ми, 37 години беше медицинска сестра в уши, нос и гърло и тя се справя по-успешно и от доктор.

# 251
  • Лондон

Скоро някой се жалваше от тях тук...  Нещо много са развалили обслужването - в бъдеще ги избягвай.

# 252

Скоро някой се жалваше от тях тук...  Нещо много са развалили обслужването - в бъдеще ги избягвай.
Макдирок се беше оплаквала от тях преди няколко месеца.Аз не съм копъвала от тях има много по добри и по надежни сайтове от тях  Peace

# 253
Момичета едно бързо питане. Мои приятели ще идват в Лондон през май месец и искат да им препоръчам хотел. Аз обаче нямам никакъв опит с хотелите. Знам че темата е обсъждана, но не намирам къде и нямам много време да чета назад. Условията им са да е чисто и да има топла вода:) Естествено на хубаво място и на поносими цени.

# 254
  • ENGLAND
trollipen има тема в На път специално за Лондон и там са пуснати и сайтове на хотели. Виж и там, ако имаш време.

Общи условия

Активация на акаунт