"Пролет иде, сняг не вее, ДЕКЕМВРИйчето навън щурее"

• 19 774
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
вержи, защо не пътувате със самолет до сф? 40 лева е билета за възрастен, за час си дошла. не вярвам с кола да ви излезе по-евтино. всеки ден има полети сутрин рано Peace

# 196
  • София
Пешеходке супер HugКогато кажеш,аз съм свободна,може в Южния парк да ги водиме като стане топличко и слънчево SunglassesВерджи в Токуда на очен ли ще ходите?Аз Алекс там съм го водила,че нали си криви очите уж,последният път,онзи ден ми казаха че било фалшиво кривогледство

# 197
  • Варна
оправихме се, един бърз курс Сливен-Варна-Сливен, взехме документите, сега ще хапнем и тръгваме за Голямото Село  Mr. Green

# 198
  • Варна
От няколко дни ви чета и не ми остава време да пиша и да се похваля ! Тя Вержито вече ви е казала че тук сме яко "на черешата " с тези градини . Даваме дежурства , правим събрания , абеее напрово лудница !
Та четох че дискутирахте гърнетата и анкета сте пуснали. Аз вече искам да се похваля , че много активно го използваме гърнето от 2 седм. Памперс слагаме само за сън.
Моята борба с памперса започна още миналото лято , но ефекта беше нулев .Когато почна да ходи на яслата , директорката там ми каза да спра да я мъча , те щели да я научат като мине първоначалния стрес. И така до 17.03.2009г. Аз я приготвям да влиза в банята а тя ми избяга по голо дупе , седна на гърнето и се изпишка без дори да съм я карала , същото направи и сутринта , вечерта като се прибра направо и махнах памперса , а тя страшно се кефи да си събува /обува гащите. А от една седмица вече и на яслата ходи без пампа. Пропуски имахме първите два/ три дни. Днес даже и навън пишка !
Та според мен оставете децата те сами ще покажат кога са готови . Аз много се притеснявах , но ето че не е имало защо. Детето сега разбира всичко и си спестихме месеци време да се приучаваме и купища мръсно бельо щото детето направило беля !
Ще видите, че до лятото всички ще се похвалите като мен сега ! Grinning

# 199
Уф, с тия гащи ние пък го закършихме - не иска да пишка на памперса, нито пък на ръце (в градинката)...Ако го няма гърнето стиска по 3-4 часа и започвам да се притеснявам.... Дет се вика - много хубаво не е на хубаво! И само да припомня - тя сама пожела да пишка в гърне, не съм я насилвала грам, за да прави такова отрицание....

# 200
  • сто акровата гора
Пешеходке същата работа и при нас  Thinking Ние на гости се движим  с гърнето, където нямат де, ако е при съседчетата тук в квартала няма проблеми. При леля ми примерно с гърнето в раницата, защото Сонка пишка на нашата тоалетна чиния но на чужда не. Навън също не иска, стиска часове наред. Преди 2 седмици някъде бяхме на пикник към Сапарева баня и носех гърне, да не й се припишка в колата, та там на полянката си седна и си пишка в гърнето, страшно доволна, а ръце не ще и това е. Та не знам как ще е работата, надявам се постепенно да се регулират нещата  Peace

# 201
Здравейте и от мен. Ние пак сме с хрема и аз и Габи.
Тя от 1.9г. е без памперс, само нощен.
Вчера бяхме в зоологическата и ме направи дива и щастлива, бях забравила, какво е да търча по нея, нали до скоро си беше студено и за ръка си върви до мен, а вчера, като развързана там.
Не мога вече с нищо да я излъжа всичко знае и ми отговаря, като голям човек, не мога да повървам, че малкото ми бебче вече си е момиченце.
Може като се затопли да си врътнем събота или неделя, някоя среща.
На мен от работа не ми остава време за нищо, незнам при вас как е, но аз много се уморявам.

Ето малко снимки от нас
http://picasaweb.google.bg/lia2578/Fabruary_mart_09#5318610792774961426

# 202
Сорс, още по лошо - не може в чуждо гърне или нейното или нищо! На гости и ние ходим с аксесоара, обаче вече се замислям и в градинката да го нося... Ето вчера - играе си и не иска да се прибира, по едно време ми каза че имала пиш, но като я събух - плаче и се дърпа, че нямало вече... Реших, че от зор ще напишка памперса, обаче не 2 часа по късно, като се прибрахме - пампата суха, а пииииишка в гърнето много голямо пиш...

# 203
И аз се присъединявам към чакащите на опашка за градина  Rolling Eyes Направо не е истина каква истерия е  Shocked
До преди две седмици имахме само едно пишане в гърнето, и то случайно  Crazy Сега обаче явно светва лампичката и имаме доста повече попадения  Heart Eyes За махане още не може да се говори де  Crazy

# 204
Малеее, Лияааааааа!!!  Shocked Колко е порастнала Габи! Страхотна мацка е, слага те в джоба!!!! (Щото на теб прилича!)

# 205
Габито е страшна мацка ! Аз си мисля още че е като на аватара Joy
Вержи на теб ти е простено да забравиш документите!
при нас нищо интересно, аз пак заседнах на работа и Владко на ясла и всичко пак отначало!
Искам вече да е топло! Искам си разходките с детето, ама да е малко в количката, не да бяга като изтървано по улицата и да викам след него!  Sick
Та така лек ден!

# 206
И аз минах през патилото да си мъкна гърне навсякъде. ooooh! Само и единствено нашето се искаше...
Леле, тази Соня голям инат, голям характер.Хем и става мъчно, като и се сърдя- подмята устичка жално-жално, но стиска зъби и сдържа сълзи до дупка...Чак , като я извикам да я гушна и да се разберем и уточним кой крив, кой прав, се разплаква и извинява...Много ми гордо гарджето, още отсега... Thinking
Много пораснала Габи, наистина.Малка сладка госпожица!

# 207
Вержи, не си проста.....бременна си!  Joy
Венета също отказва да се изпишка навън на ръце. Миналото лято си возехме с нас гърнето, не че го употребяваше, ама да има... Сигурно и това лято ще се наложи, само дето вече не ползваме количката и не знам как ще се мъкне.  newsm78
И, Лили, да си смениш веднага аватара, че заблуждаваш! Много е сладка Габка, пу-пу!

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 13:50 от Betty L.

# 208
Е, то само гърнето остава да повлека - мъжът ми и без това казва, че съм като амбулантна търговка отивайки към площадката. Като тия ромките дето продават ракитени кошове, сещате се. Отдолу в количката седят топките (мака и гама), на дръжката виси плик с кофички, лопатки и пр. пясъчни приспособления, в едната ръка нося Пешко (ездитния кон), от другата страна виси кукленската количка с поне едно бебе вътре....Гърнето - не знам, освен като шапка да си го нахлупя newsm78 - ептен ше ме земат за Пешка-лудата!

# 209
  • Варна
Аз сега се връщам от дежурство пред Детската градина и бързам пак да се похваля .
 Вчера като излизахме на разходка Анди се изпишка " на ръце " . Първия път отказа , но след около 15 мин явно вече неможеше да държи и се изпишка. А снощи в 3.30 се събуди ревееики и вика " има пиш " , аз пък сънена викам на детето да пиша в памперса , а пък тя "не никам ". Сложих я , изпишка се , и веднага заспа , а на сутринта пампата беше суха . Май не му остава много време на ношния памперс ! Naughty
После ред чака " бото " , т.е. биберона-залъгалка !

Общи условия

Активация на акаунт