"Пролет иде, сняг не вее, ДЕКЕМВРИйчето навън щурее"

• 19 777
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
ние минахме прегледа...малко напразно сякаш се разходихме...жената каза че трябва задължително да направим резонанс като оздравеем и да им го пратим, защото на пръв поглед добре вървели нещата но не се знае навътре как е положението ooooh! иначе каза че операцията е доста сложна и е за предпочитане да се отложи колкото може повече (пък да се надяваме че ще се резорбира максимално до тогава) Sad но пак зависи от резонанса...
и така висим отново в неизвестното...поне докато оздравее Rolling Eyes

# 211
Добър ден!  Wink
и така висим отново в неизвестното...п
Вержи - това е България  #2gunfire Не съм песимист, но май ще стана #Cussing out
не ми се говори за тези и за други проблеми в Държавата и в отделните министерства , че само ще си вдигна пак кръвното!
Лек ден Ви желая!

# 212
Здравейте, девойки! Дано ви е слънчево времето и да мерите парковете като нас. Аз съм станала футболистка покрай Коко, че ми е и забавно, а той как пада за дузпа, Стойокоф (както му викат тука) ще му завиди. Днес с една мома игра и я имитира и повтаря след нея. Тя му вика, че е папагал. Деца ще го накарат да говори, ние сме му ясни и безинтересни, това е!
Вержи, да ти разправя ли за тяхната здравна с-ма?! Тези са кръгли нули по отношение на здравеопазване и образование от масов характер. До 1 месец Симо ще получи писмо кога и кой специалист ще го приеме по неговия проблем.
Добре, че дойдохме да ги оправим  Mr. GreenИзвън майтапа, дано се резорбира и да избегнете операцията! Praynig
Пък днес вземах 1 заплата  smile3502 newsm24. За 2 часа на ден е точно колкото социална помощ. Сега трябва да си разширя и социалните контакти и съм супер.
Целувки на всички малки дами и господа. Лили, Габито е неузнаваема. Чак мъжът ми, дето тук не наднича, се впечатли.   bouquet

# 213
хи, хи, хи, Ивчок, хубаво си ги описала западняците - ама верно са хвани единия, удари другия! Мен не престават да ме изумяват с некадърността си, та даже и хомеопатите тук, които уж тука са с повече традиции...

Вержи, липсата на лоши новини е също добра новина!  Praynig

# 214
  • Варна
айдеее на градините, айде топли парят местата, не останахааа  Crazy
успех на всички ,които като мен са висяли  Peace отивам да правя една кофа кафенце и се отправям към градината Stop

# 215
Добро утро! Как сте мацки? Да отбележа вчерашната активност "нулева" явно нямат време, или са на работа или бягат след младежта в топлото време на вън. Аз взех да откачам  atwork нещо хич не ми се работи, като надничам през прозореца, какво слънце е изпекло и ми се прииска да съм в парка с детето. Нооооо работа, и тука едната началничка /баба ми/ все ходи след мене и вика давай работи, че няма да има за заплати този месец. Кризата ни ударила и т.н. , то нея ако питаш никога няма пари hahaha Така ще е , какво да се прави.
Оффф от сутринта мърморя и аз, извинете ме Embarassed
Успех на всички чакащи пред градините  Peace

# 216
Здравейте и от мен, надявам се да ме помните от миналата година! Великата река отново стана пълноводна – дойде време де сменим местопребиваването си. Минахме през няколко селища на бели – не мога да са въздържа да не ви пиша от един търговски пункт.
Сигурно си спомняте, похвалих ви се с един петролен кладенец, който обаче се оказа само „джоб” и пресъхна безвъзвратно. По тоя повод, мъжът ми си подаде оставката – сърдит е на вожда ни зарад лъжливия подарък! Както казва прабаба му – „Нгхъ ну, каргхъ та!” (не бързай да се хвалиш, преди да са минали 100 години!). Та, тази година (още докато имаше нефт) бях много заета – изградих санаториален комплекс за крокодили пострадали от наводненията. Имаше сауна, фитнес и огромен басейн- всичко от което се нуждае един крокодил! Вода докарахме от едно специално езеро в Украйна, откакто се къпят в него растат много бързо.
Имам един любимец – Кокорчо му викам, щото има очи и на гърба си. Като ме види и щрака, щрака с трите си редички зъбчета – радва ми се кат на малко дете! Но сега е вързан, аради един нещастен случай... Бяхме взели двама ратая от съседното племе да се грижат за животинките, обаче след инцидента (Слава Богу – на крокодила нищо му няма), единия ратай вече никога няма да е същия ... направо си е половин човек...Сега разбира се се налага да затворим резервата, поради липса на пари. Толкова ми е мъчно за горките животинки, ще трябва да ги пуснем обратно в Амазонка.
За децата – какво да ви пиша... Тази година добих близнаци, казват се Ау и            . Може да ви е странно името на втория, но сега ще обясня! Тук, поради огромния принос бащите кръщават децата в мига на раждането. Един от синовете ми (например) се казва Вряк – праснах баща му с една сопа по главата..., една от дъщерите – Иииий – ритнах казана с чорбата върху краката му...Та, такаааа – като взех да раждам близнаците, и опипвам аз около мен, търся нещо за млатене. Обаче хитреца скрил всичко! В един момент усещам нещо твърдо и дълго, грабвам го и замахвам...а, то – да се окаже една кобра...очиларка...Мъжми като се оцъкли – ни мърда, ни шава и така втория близнак остана без име. Нашия шаман оправи скъпата ми половинка за нула време, обаче не разреши да кръстим детето с друго име.
 С раддането на близнаците, официално се вписах в редиците на многодетните родители тук. Средностатистическите семейства имат по 17 деца – така внезапно и съвсем случайно, прибавяйки още 2 към моите 16, станах многодетна майка.
Изхранването тук е лесно – ето ти джунглата, яж! Но понякога ми се иска, да имам една торба с храна и да я метна на масата.. да ядат, ядат. Все си мечтая за едни такива шантави работи, може да е заради трите ми ВИШИ или заради ориенталските танци, дето ги учих преди да дойда тука...Но пък те определено са ми от полза. Наистина съм много добра в танците – направо си пиша 6-ца по скалата на Фройд, т.е. на Брайл, т.е. ... бе там по скалата на некойси!
Ми тва е за сега - ай, догодина ще се видим!

# 217
  • Бургас
Вержи ний напрайхме дежурство снощи от 9, та до тая сутрин в 9. Е, мъжа ми си припомни казармата, за мен не е ясно - какво точно /най-вероятно нощните смени по компютърните клубове  Mr. Green/. Важното, е че подадохме заявление и то от първите места. Сега остава да се помолим, а Бог да свърши останалото, щото незнам как е във Варна, ама тука, ако Господ не ти помогне - немаш шанс.

Пешеходке, това последното абсолютно в твой стил. Излизай от прикритие, разконспирирана си  Joy

# 218
Оцеляхме и ние  Whistling След 8-дневнто висене пред градината докопахме се до входящ номер  Whistling Остава да чакаме класирането в края на май  Rolling Eyes
Съвсееееееееем тихичко да се похваля, че голям напредък имаме с памперса  Crazy Буквално за дни  Heart Eyes

# 219

Съвсееееееееем тихичко да се похваля, че голям напредък имаме с памперса  Crazy Буквално за дни  Heart Eyes
[/quote]
И ние, и ние..... Whistling

# 220
  • Vaudreuil Canada
Покрай снимката на Нора  Heart Eyes  се сетих че исках да питам - кои са все още кърмещите декемврийки?

# 221
БРАВО НА ДЕЦАТА РЕШИЛИ ДА ОПОЗНАЯТ ГЪРНЕТО!!!  smile3501

Флора Амазонска - Пешеходке  smile3532 , ама ги измисляш едни, от де ти идът?  newsm62
Повдигна ми настроението де, надявам и на другите така да е подействало.
Днес учителката ми казва, че хванала Владко да говори по телефона в яслата /детски разбира се/ и викал, "Алооо, мамооо идай тука бийш Венци, че бий децата"! Той и в къщи така се обажда на бабите си и им се оплаква, че го наказваме  Joy

# 222
  • Варна
радвате ме с вашето настроение  Mr. Green мен ме треснаха хормоните и съм сърдита на целия свят  Joy
след малко по БТВ ще дават в новините за Варненския протест,на който му се гледа   Whistling

# 223
  • Русе
Амазонска  Peace -много е добро!
Браво на децата при нас нещата с памперса са трагични! Mr. Green

# 224
  • Варна
Разбират вече децата , затова с гърнето бързо се получава .
Аз съм доволна че най - накрая затворихме устата на всички " притеснени " роднини, че детето все още е с памперс , дори и на таткото ! Crazy
А ние сме на път да махнем и ношния памперс. Вече 4 нощи е сух! Whistling

За градините и ние взехме начален номер след 5 дневно дежурство , а сега остава да чакаме и да се надяваме ! Praynig

Абе само при нас ли има проблем с градините ? Прави ми впечатление , че тази година не се коментират в темата ни !?

Общи условия

Активация на акаунт