"Пролет иде, сняг не вее, ДЕКЕМВРИйчето навън щурее"

• 19 766
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Момичетааа, и ние вече сме без памперс  newsm44 newsm44 newsm44

Ели става през нощта и казва на баща си, че й се пишка и пишкат. Не му е лесно, нооо ще става няма какво да се прави Peace
Даже вече излизаме и навън без памперс и Елито си казва. Научих я, че като пишка навън ще полее цветята и ще даде водичка на мравките и да видите чудо, сама сваля гащите и пой мравките hahaha. Та така, при нас:)
Иначе сме добре, гледаме се с Коко, кърмим се, спим, търсене ми е обаче, че не заспива като Ели вечер сам. Иска на ръчички и май го свикнах та вече си патя от това Confused. Добре, че е тати да ме смени вечер, че през деня се поизморявам Tired

Лек и слънчев ден от мен, Ели и Коко  bouquet

# 226
Амазонска  Peace -много е добро!

Joy Joy Joy няма такъв смях,направо се чудих истина ли е или не Joy Joy Joy
Бравооооо Hug

# 227
  • Варна
аз да ви покажа как корема ми вече стърчи 5 метра пред мене Laughing но за сметка на това този път нямам проблем с килограмите..  шшшшттттт Whistling
http://prikachi.com/files/712991f.jpg
http://prikachi.com/files/712994p.jpg

# 228
  • София
Леле, Вержиииии, добре че бях все пак подготвена за гледката от миналата ти бременност, малиииии!

Аз за градините нищо не пиша, защото нямаме никакви шансове според мен, какво да пиша да се ядосвам само...

И не мога да пускам сега сватбарски снимки по никое време, ще пусна за годишнината Laughing

# 229
Честит Рожден Ден на Лено! Да е много здрава и щастлива мама и дама!   bouquet

Малеее, Вержи...  Shocked Ето какво значело корем с мъжко бебе!!!!  Shocked  Shocked  Shocked Наистина бременностите с мъжко и женско са различни!  Shocked Много ти отива между впрочем  Party

pontes, сега пък времето било никакво - как можа да го кажеш, я виж каква хубава пролет е  Laughing тъкмо ми е до сватбени снимки, ех, ама че си... Naughty

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 15:25 от шамЕнет

# 230
Покрай снимката на Нора  Heart Eyes  се сетих че исках да питам - кои са все още кърмещите декемврийки?

Шемет, аз още съм в отбора на кърмещите!  Peace Ти?

ЧРД, Лено!   bouquet

# 231
ЧРД на Леноbouquet
Вержи, супер е тумбака!  Hug
Флора Амазонска, наминавай по-често, че само веднъж годишно не ни стига!   Crossing Arms bouquet

# 232
  • София
Честит Рожден Ден на Лено и от мен!! Много прекрасни мигове с малкия й мъж (и с големия Wink)!!!

Абе, мацки, днес оспамих темата, ама хайде да се видим бе! Това нашето вече никъде го няма!!

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 23:18 от pontes

# 233
  • Русе
ЧРД на Лено!  bouquet
Вержи,голям си сладур! Hug

# 234
Лено,   bouquet!
Леле, Вержи, и аз си мислех, че съм имала тумбак! Ни иначе си супер, не си наблегнала на ширината никак!  Hug
Бягам навън да си правя компания с пролетта и една македонка с нейната мома. Говорим си-аз на чист БГ,  тя на развален  Laughing

# 235
iv4ok, много ме забавляваш  Mr. Green

Блазе ви, че ще се видите...

Поздрав от мен, заради пролетта http://www.youtube.com/watch?v=HRGdd4zHjT0&NR=1

# 236
Ей, мацки, мноог сте готини, как сте се сетили да ме поздравите за рождения ден  Hug Благодаря и ето малко за душата Wink

ние с малкия мъж Виктор сме добре - расте бързо и папка много - вече е 60 см и 6 кг Simple Smile Много се усмихва, много гука и приказва и и не ми оставя никакво свободно време, но като ми се усмихне и забравям дори, че не спя по цели нощи, че пусти колики още не са минали.  Сега ходим на разходки  иживота изглежда повече от прекрасен:)

Много пролетно настроение на всички и мноооого  Hug Hug Hug

# 237
Наистина има разлика от носенето на мъж и на момиче! Party Вержи супер си, Браво! А как бягаш след Лора?  newsm78
Лено - Викито е много сладък, Честит празник, само хубави моменти ти желая!   bouquet

# 238
ka_tq, мила, къв е тоя шопарчо на аватара ти, убива ми се апетита като го гледам, що не го махнеш, а?  newsm78

# 239
  • сто акровата гора
Лено честито и от мен! Много здраве и радост ти пожелавам! Hug
Вержи супер си!  Пу пу! Heart Eyes
Момичета не знам дали е от разликата на пола или от това че тича след каката  hahaha Имам приятелка, роди второ момиченце с 1 г и 8 м разлика от първата госпожица, та с втората покрай тичането по първата не успя да надебелее  Laughing и си върна напълно фигурата от студентските години.

Общи условия

Активация на акаунт