За 8ми март подарък по-прекрасен няма от това да каже Юнчо "мама"!

• 13 064
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
благодаря ели

# 196
  • София
Любка, добре дошла   bouquet
Надявам се, че искаш да се присъединиш и към форума ни и да си пишеш с нас тук, не само към срещата, която организираме Grinning Hug

Иначе за срещата, пиши в ето тази темичка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376718.0

# 197
Ллюбка, уелкъм!!!!И моят син е на 26.06. и е роден в София - в бившата Тина Киркова, ти къде ражда?

# 198
  • София/Севлиево
С Любчето раждахме в Майчин дом, откъдето се и познаваме.Аз и казах за форума и срещата и тя реши да се присъедини към нас.

# 199
  • София
Мацки, аз, уж, не се вживявам в захранването, обаче в нощта срещу вторник сънувах рекламата на Бондюел с грахчетата.  ooooh! От вчера въвеждам граха. Преди 2 седмици сънувах каши и лъжици.
От недоспиване вече не знам какво ще почна да сънувам. Сигурно, че спя.  Joy

# 200
Мойта баба казва: " много спала- много сънувала" Laughing шегичка Peace Сигурно не важи за теб, но при мен определено е така.
Поли е голям фен на тази реклама на Бондюел, както и на тези с бебета. Grinning
Привет на Любка Wink
Картофа като го пасирам ми става лепкав, но с повече вода става иначе го намачквам, обаче за ориза незнам как ще стане и днес се отплеснах, та сигурно утре ще правя.

# 201
Аз съм майка на бебе родено на 26.06.2008г. Казва се Тодор Огнянов. И искам да се запиша за срещата на йнските бебета. Казвам се Любка Методиева.
Добре дошли   bouquet
Привет!Мога ли да ви помоля някоя мама да обясни как ги слагате тези снимки в постовете си.За подписа ми е ясно,но другите, включително и 'почерпките' нещо нямам идея.
И аз така! Confused

# 202
Любче,добре дошла!Момичета да ви се оплача!Сега в големите магазини нали трябва да има табелки на млечните продукти за наличие на растителни мазнини.Та отивам аз в един магазин и купувам сирене на ФИЛИПОПОЛИС,на което пише:без раст.мазнини,100% краве мляко.Прибрах се вкъщи и дадох на детето.На другия ден срещам един познат,който работи във въпросната мандра и ми казва,че слагат сухо мляко,палмово масло и разни подобрители.А каквото е развалено или мухлясало се слагало в кашкавала. ShockedНяма контрол в тая държава.Аз съм възмутена,защото вероятно и другите фирми правят така!Как може да знаем какви боклуци ядем и ние и децата ни!

# 203
Привет Любка  Mr. Green
кво щях да казвам  newsm78
Foxmamma, много сладурско опашле  Heart Eyes
Вижте в началото на форума, има заковани теми с инструкции за прикачването на картинки  Peace

# 204
Палмовото масло само по себе си не е вредно, стига да не е хидрогенезирано.

# 205
Плувците днес да се отчитат, моля!  Mr. Green
Ние във вторник ходим и е голяма забава. Мойта кокона повече се закача с другите бебенца, отколкото да прави нещо във водата, ама айде, водим се, че ходим на плуване.  Joy

Mr. Green
Що годе добре мина, но съм много разочарована от Митето - не е толкова активен, както преди и днес прави един гаден номер - опитва се да се завърти от гръб по корем и резултатът е потапяне на нослето и гълтане на вода... Не реве толкова много, както предните пъти, но и без рев не минава  Confused Когато го сложа на хавлийката започва да се закача с кинезитерапевката, а иначе, като го държи тя е рев! И ме викаше детето "Мамммммма"! Ако не беше тази тъй дълга карантина, поради варицелата до сега да е преплувал Ламанша   hahaha

Какво ще го правя идея си нямам това моето Митенце - все ме търси, без мен не може. Утре вечер колегите ще се събират и още съм в чуденка да ходя ли, а и баща му не е във възторг - направо му потънаха гемиите, като му казах, малкия не го бройка много  Thinking

# 206
  • София
Момичета,

гласовете в темата за срещата на Юнки са по равно за 1 или 2 нощувки Confused. Ще помоля всички, които са променили мнението си да променят гласа си, за да може ако успея да организирам комбиниран вариант - който иска 1, който иска 2 нощувки да имам по-точна представа за бройките. Много объркано стана, моля ви бъдете точни, за да се организираме по-добре. Линк към темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376718.0

# 207
  • Стара Загора
Добро утро!  Flutter

Днес ставаме на 9 месеца. Почерпете се за наше и на наборчетата здраве:

И тьй като последно време само се оплаквам(не, че няма пак за какво), сега да се похвалим. Снощи ходих до магазина и като се вьрнах, Коки спретнал с баща си страхотна игра.  Laughing Пьрво баща му го гони, Коки направи няколко крачки(пьлзейки) и се обьрне, погледни го и почва той да го гони. И всичко това сьпроводено с голямо кискане. Ама много бяха сладки.  Heart Eyes Сами, като спря да сьрфира из нета (разбирай, че му изтече разрешения часа и беше откьснат с рев от там) и той се включи и настана голяма веселба.  Joy

Това е за сега.  Hug

# 208
  • София
Добро утро Simple Smile
Специално за мамите на диета този път една диетична почерпка от нас за деветата месечинка на Яна Grinning

Честито и на Коки и на другите празнуващи днес  bouquet

Желая ви хубав петък, 13-и  bouquet Laughing

# 209

Честито на Яна и другите месечинковци! И благодаря на blue за солидарността и диетичната почерпка  Laughing newsm51
Бюти а бебо как изкара варицелата? Оказа се че ние преди седмица след едно гости при приателка с дете, то се е изпъпчило и било варицела! Rolling Eyes Та сега "очакваме включване"! Sick Дали може да ни подмине?! newsm78 baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт