Грил-тиган...

• 98 646
  • 207
  •   1
Отговори
# 120
  • DE
Аз имам ето такъв, ужасно стар, с дървена дръжка и тежък !
Може пирон да се забива с него. Беше ми подарък от един стар готвач, с молба да не се опитвам да му почиствам вече почернeлите стени
(Щяла съм да го разваля). Кой знае колко години е готвено с него !
А и оЩе Mr. Green
Не знам с какво покритие е, но ниЩо не залепва  !
Един стар,престар тиган...

# 121
Tannita, как го почистваш? Залепват ли продуктите в него? И има ли нещо по-специално при експлоатацията му? Знам само, че с времето натрупват патина, мисля че това беше думата  Thinking.
Харесала съм един подобен, но не посмях да го купя.

matze, май и твоя тиган е чугунен?

# 122
Напълно! Simple Smile

PURE ELIXIR, а тази плоча пуши ли прилично като печеш на нея? Под абсорбатора ли я слагаш?
Тази плоча не пуши,ако по месото няма много собствена мазнина,ако има-съвсем малко и поносимо.Когато пека зеленчуци,пилешко- изобщо не пуши.Държа я в шкаф,когато ми потрябва я слагам под аспиратора и си пека,после я забърсвам и я прибирам пак в шкафа.Колкото и да ви я хваля ще сте скептични/както бях и аз преди да я взема/,добре че приятели си я купиха и ми я похвалиха,после още едни,и те ми я похвалиха.Не вярвах,че можеш да готвиш на плота и да не одимиш кухнята. NaughtyИдете в Технополис,има демострационен щанд,сами ще се убедите. PeaceА има и тема във форума,потърсете с търсачката. Hug

# 123
  • Русе/София
Аз също не съм доволна от грил-тигана на Тефал,още на 3то ползване почна да залепва.Незнам дали нещо е скапана самата партида,защото имам 2 други пак на Тефал ,ползвам ге вече 10 год.и са като нови.

# 124
Ако някой ще си купува грил- тиган- да го направи в немските магазини/ май се казваха ТСМ/. Преди две години си взех оттам и не е мръднал, освен това са по- високи от тези на Тефал и пораженията по печката са минимални. И е доста по тежък от другите.

# 125
  • София
Ние също си купихме плоча, страшно съм доволна от нея. Загрява много бързо и става всичко много вкусно. Пържолите стават сочни, докато при скарата ни /особено пилешките пържоли/ са сухи. Много бързо правя и сандвич за малкият, настъргвам кашкавал, слагам го на плочата и той за секунди става готов, слагам и върху кашкавала филийката, залепва се и за минутка, няма и толкова и сандвича е готов.

# 126
отколко време имате грил плочата? как правите палачинките кръгли на подобни плочи?

# 127
  • София
Много сериозно се заинтригувах от тази пло4а Thinking

# 128
Моят грил тиган е на тефал ето този -
Много съм доволна, ползвам го вече втора година нищо не залепва, но и не мия с телче или други абразивни препарати само с веро и мекичкото на гъбата  Peace най-добре се мие докато е още топъл или ако ме мързи докато е топъл му наливам вода и той така се разкисва, че после с едно минаване на гъбата и е готов  Wink

# 129
Да се похваля със скарата на Таурус,която си купих , като прочетох добрите отзиви на PURE ELIXIR!Благадаря!

Наистина си заслужава, пече перфектно и лесно се почиства!Много съм доволна !

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 16:16 от monii

# 130
Някой има ли тази LYRA и какъв и е размера? http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=

Каква е разликата между тази на таурус -LYRA1200 W
и другата ENYA 2000 W освен захранването.Размера, функциите  и външния вид едни и същи ли са?

а ето и една по-евтина със същите показатели, като тази от 90 лв. , но марката е непозната http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=

ето и най-евтиното за Русенци http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09054374

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 13:22 от viola2003

# 131
Моята е Таурус ENYA 2000 W,тази ми препоръчаха като най-добра.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 15:47 от monii

# 132
  • София
Тефал нямам и няма и никога да си купя, но имам Ballarini, всичките ми тигани, вкл. и грил-тигана ми е такъв. Много съм доволна от всички. Не залепва, лесно се мият.

# 133
  • Разград
Здравейте, да се включа и аз със скромен опит. За сватбата получихме и грил тиган на Tefal и тази плоча Таурус ENYA 2000 W. Много съм доволна от плочата- пекла съм свински и пилешки пържолки,тиквички,лук, патладжан..изобщо всякакви зеленчуци, стават много вкусни. Плочата загрява бързо,има си степени. Не дими(моята кухня има само прозорец, не и тераса, та поради това е невъзможно да използвам скара), слагам я под аспиратора и действам. Почистването- лесно е с кухненска ролка, а ако нещо ми се стори по-замърсена..с веро и гъба и после внимателно я обливам с топла вода и всичко изтича през дупчицата, която тази плоча има за изтичане на мазнината  Wink Тиганчето също ползвам, ако правя нещо в по-малки количества. Малко по-бавно се нагрява и понякога залепва, но може би аз нещо не правя правилно. Също се почиства лесно,малко го накисвам и е готово. Плочата определено е по-добър вариант за гости, по-бързо става и с чудесен вкус. Май стана дългичко,ами това е...успех в избора  newsm10

# 134
  • София
   Накарахте ме да я изровя тая плоча и пак ще пробвам!Ама преди хич не ми харесваше.

Общи условия

Активация на акаунт