ЮЛЧЕТО вече казва МАМО, ти за мен си щастие г

• 13 309
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • USA
Здравейте момичета,
Приятелката ми от България ми е на гости и скитосваме с нея и затова нямам много време за писане. Интервюто мина добре. Много благодаря на всички които са ми стискали палци и са ме мислили. Реших, че работата не е много подходяща за мен, защото беше тип човекът-отдел, с много натоварен режим на доста високо ниво и много отговорности, което тук значи много работа извън работно време. Реших, че в този момент не искам такова нещо, защото искам да си виждам и семейството. Ще търся нещо по-удобно. Убедих се, че вече не ми се работи на високи обороти.
Надявам се всички да сте добре, ще наваксвам след 1-2 дена.  Hug

# 241
  • sf
ДУ
Болните бързо да оздравяват!
ИКико е все така, има и Т. Давам му туй-оний, дано се пребори бързо. Сега спи, след като закарахме кака му на училище, пак повърна, ама тъкмо го свалих от колата и бляк!- добре че ми спести чистенето.  Joy

# 242
  • Асеновград
Добро утро ,
благодаря за съветите , Тедо е добре , сутринта пак вдигна температура , но сега вече няма.Ще опитам да уститскам.Направих си равносметка колко антибиотик е изпил Тедо откакто се е родил и резултата не ми хареса.Лекарката ни винаги прави едно и също - първо се кара , защо сме го пуснали на ясла , после изписва капки за нос , сироп за кашлица и антибиотик , ако вдигне температура.
Имах нужда от подкрепа , вие ми я дадохте , благодаря.
Вики , дано Кико се оправи бързо.
Дунди, тея пък учители по физическо с техните амбиции значи... Ами ако детето го е страх, какво да правим? И като почнат с тия нормативи...
Аз бях много зле по физическо в училище , а имахме учител с болни амбиции.Имах висок успех по редовните предмети и 3 един срок по физическо.Сега ми е смешно , ама тогава ми се ревеше.Учителя ми казваше трътла , защото не мога да бягам , все бях последна като бягахме за норматив , а винаги съм била кльощава.Отплеснах се.
Време е да ставам , че Тедо вади кабели от компютъра и се опитва да ги муши по други дупки.

# 243
Ей, не им ли писна на тия болести все по хлапетата ни да обикалят! Оздравявайте бързо  Hug

На мен ми е малко кофти да го призная, но откакто Влади не ходи на ясла не се е разболявал Blush (ИЗключвам Т вчера - днес вече е ОК)

# 244
  • София
Добрютро! Simple Smile
Много приятно е да се почива в раб. ден, още повече че запратих Ники на ясла  Mr. Green Цяла седмица изкара там успешно, без сополи. Използвахме "здравата" пролука и вчера най-накрая й бихме и последния Пентаксим. През нощта нещо й стана, скъса се да реве 1 час и даже повърна от напрягане ... но пък нито Т е вдигала, нито друго  newsm78 Дано да не ми звънят от яслата

Да оздравяват болничките. Дано Кати да я мине леко варицелата, много гадна болест, аз я карах в пубертета  Tired Мими, честито шофиране  Laughing На мен преди месец и нещо ми свирна на шапката и си купих кола, направо не знам как съм живяла преди нея  Grinning Беше ад, в последно време само с таксита движех, щото иначе просто не се побирах във времето да свърша всичко.

# 245
  • sf
Водих го  на доктор- имаше само дежурен. Поиска да направим ПКК, за да видим има ли нужда от АБ. за първи път  дежурен не ни изписва направо АБ- очарована съм.
Та айде до Цибалаб и сега чакам след 17ч резултатите. Цяла сутрин търчим с Кико , после за сестра му , добре че обича да се вози. Сега пак заспа, много зле изглежда мили.я

# 246
Добър ден
Тези дни уж съм къщи а нямам време да пиша.
Донси представям си го милия като знам Сашко как беше успя ли да спреш повръщането и разстройството .Какво му даваш за това .
Ох бързо да се оправят и другите болнички мъница ама не измряха тези вируси ей. #Cussing out
Ох изчезвам че Пешо има да шие и трябва да му давам уроци по гоблени а пък аз правя торта че утре е рожденик и ще има парти у нас .А май ми и замириса нещо откъм сашовия памперс Sick

# 247
  • София
Сега пак заспа, много зле изглежда мили.я
вики,  много съжалявам, дано му мине скоро, и по възможност да се разминте с АБ, но понякога си е освен неизбежно, а и необходимо Rolling Eyes
на коки очичките са по-добре но за сметка на това носа му се запушва адски, не знам на какво се дължи... за съжаление няма никакъв шанс да го водим на лекар, поне не и днес та...
баща ми го изписват днес, вчера го оперираха, казват че е добре. ще разказвам, когато се прибере.

# 248
  • София,
ЕЛИ  Hug
Пак много болнички дечица в темичката ни, стискам палци да се оправят бързо, много е гадно. ooooh!
БОрянче СИнупрета наистина е за синузит и помага много, аз наскоро го пиех, и се оправих от него много бързо, преди това пиех и Геломитрол, но той като че ли не ми помогна много, те са на билкова основа, но все пак се консултирай с лекар. Аз също имам проблеми със синузита и наскоро ми се беше възпалил и то доста, та само това ме оправи де. А и мен продължава да ме боли главата, но то е от зъбите, продължават да си ме болят, цало нощ не можах да спя, в понеделник пак ще се ходи на зъбар, ужас, писна ми. Sick
А учителката на Ицко не е още по физическо, а класната, която им преподава по всичко, но наистина трябва да се научи няма начин. Страх го е, но с наша помощ трябва да преодолее страха си, за да не му се смеят и обиждат другите деца, да знаете че са много жестоки, по жестоки са от учителите по физическо Rolling Eyes
Ние днес си пазим къщата, не сме излизали, ама при нас духа един ураганен вятър, направо е ужас #Cussing out
ДА се стопля вече това време Naughty

# 249
Били, хексалгинът е силно токсичен. И аз съм си взела една опаковка за всеки случай, но като го купувах, аптекарят 100 пъти ми каза само в краен случай да го ползвам, само ако не мога с друго да сваля и е много висока температурата Целувки на Тедо  Hug

Вики, стискам палци да ви се размине антибиотика и бързо да му мине на Кико

Фил, честита ти кола   bouquet Главоболие не беше ли странична реакция от пентаксима?

Галена, не са вредни чистите растителни мазнини, а когато са в твърд вид. Специално в АМ няма как да не са хидрогенирани  Rolling Eyes в сирене по-може, ама пак няма гаранция. Освен това по-добра консистенция и вкус се получавала от хидрогенирани мазнини, затова ги използват производителите

Никола вчера се изпишка на гърне. Не го уча още, стана спонтанно. Разхождаше се гол из вкъщи и реших да го питам дали му се пишка. Той каза  да, дадох гърнето и се изпишка. Нашето е на нук, някакво анатомично уж, но се оказа, че хич не е хубаво, защото много излезе и отвън. Днес ходихме да вземем друго, да видя какво ще излезе

# 250
  • София
Марти твоя татко как е?

# 251
Цитат
Марти твоя татко как е?

Иве, чакаме още резултатите от биопсията (много мудна история е тая ВБ). Засега прогнозите са мрачни. Двама лекари твърдят, че единствения вариант е трансплантация. А там нещата с многооо сложни. Аз обаче не слушам какво казват. Като излезат резултатите, тепърва тръгвам по лекари. Докато не ми кажат 5 специалиста едно и също нещо, не вярвам...

# 252
  • София,
Марти  Hug Hug дано всичко се оправи

# 253
  • София
Марти,стискам палци,ако имаш нужда от нещо насреща съм.

# 254
  • sf
Взехме резултатите, трябва да пие АБ- доки каза- бактериална инфекция.
Милия цял ден днес спи, пробужда се за 10тина минути, пийва млако вода и пак заспива. Направо кошмарно изглежда, къса ми сърцето.

За татковците на Ели и Марти  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт