ЮЛЧЕТО вече казва МАМО, ти за мен си щастие г

• 13 304
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • sf
Добро утро!
Иве, видях момчетата в късните новини- големи сладури!

Срещата беше страхотна, много ме зареди положително, трябва пак да се съберем!

Аз снощи получих подарък за празника- две кутии шоколадови бонбони, ходи после отслабвай  Crazy

ето новата прическа на Кико
http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5311079961815406050

# 61
Рокси, няма как да не се разсмея  Laughing Всеки ден има ново 20 от Никсъна  Heart Eyes

Много сте хубави момичета  Hug

Иве, видях ги и ги познах още преди да прочета поста ти. Големи са сладури, хем си приличат, хем са много различни (визуално)

Попълнихте ли анкетата за ДГ - като влезете в системата в профила си излиза  Peace

Тортите на маркрит продават ли ги в Била? Ако да, съм я пробвала тази бялата бисквитена. За мен номер едно бисквитена торта си остава тази в Музея, Яна ме заинтригува и с тази в Корнер, може някои път да се разходим до там да я опитам

страшен сладур е Кико  Grinning

# 62
  • Варна
Здравейте!
И аз видях Ники и Ради в късните новини/и татко им също  Laughing/, ама нямаше да ги позная.Много са пораснали  Hug Пък и по телевизията изглеждаха много послушни  Laughing
Момичета по усмивките ви на всяка снимка си личи колко добре сте си изкарали.Дано имате повече поводи да се събирате заедно  Hug
На Кико много му отива новата прическа. Heart EyesДокарва на баща си  Wink

# 63
Привет!
много сте хубави, момичета,а и си личи че сте изкарали добре Hug

# 64
  • Бургас
Мдаааа добре сте прекарали, разгледах ви, браво на вас.
И телевизионни звезди си имаме  Hug
На Кико много му отива новата прическа. Heart EyesДокарва на баща си  Wink

Определено му отива, като две капки вода са Peace

# 65
  • На края на вселената!
Гледай ти какво става. Стане човек звезда и всички почват да го имитират, дори и в прическата  hahaha

# 66
  • София
здравейте момичета
 честит 8ми март с малко закъснение Heart Eyes
адски (благородно) ви завиждам за срещата и иве, да мисля, че другия път ще е пред нашия блок Hug Heart Eyes ради и ники много са порастнали и определно са ти одрали кожата Hug Heart Eyes снимките са чудни, добре че така поне мога да ви видя Tired
вики, прическата на кико е инспирирана от тази на тати май-май а? много е сладък Heart Eyes
адашко, дерзай, стискам палци магистратурата ти да е във варна, както си си решила Hug
за анкетата в ДЯ и ДГ- да ви кажа не че нещо ама тя е буквално проформа Tired общо взето правилата са почти приети и то в тъп вид....  Rolling Eyes
иве, мерси за идеята за сребърна вода, ще го направя. не знаем още какво е, но му правя промивките с лайката, както и капя капките, мисля че има ефект каквото и да му е, но все още му стават сутрин гурели в ъгълчето на очето, към нослето... Confused
малко пофал-пофал - по случай 8ми март, се "обзаведох" с едни пролетно-летен костюм от модената, има намаление още в мол-а на гео милев, много е сладък костюма (лен и памук) Mr. Green
успешна седмица

# 67
Едно бързо Добро Утро от мен
Много ми беше приятно вчера на сбирката  Hug
Яна мерси и от мен за организацията   bouquet  bouquet
Честит 8-ми март на всички макар и на патерица   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
После пак ще пиша Wink

# 68
  • sf

вики, прическата на кико е инспирирана от тази на тати май-май а? много е сладък Heart Eyes
  Joy абсоллютно

# 69
  • София
да допълня че всички изглеждате много добре на снимките, и да подчертая че изглежда всички сте се подложили на диета, защото доста положителни промени забелязвам, чудни сте Hug Heart Eyes
вики а ти откога пак пушиш бре мушморок?  Twisted Evil

# 70
  • София,
Гледай ти какво става. Стане човек звезда и всички почват да го имитират, дори и в прическата  hahaha

Да МИми май наистина е така! НО прическата е страхотна и много му отива!

Снимките са страхотни Peace то и тържеството беше супер  Hug
Иве за късните новини не се сетих да гледам, тогава приспивах Вероника и представете си тя пак е заспала след мен Joy.
А момците са много пораснали и наистина са се променили много
БУти много ти е хубаво момчето и много е пораснало! А този аватар ти ли си го прави или е снимка. НА мен вчера баткото ми подари подобно нещо, но е като картичка със снимка - много е красиво, ако го снимам отбилзо с фотоапарата дали ще стане добре  newsm78.
Хайде приятен ден на всички  Hug пожелавам ВИ много положителни емоции през този ден. Особено на Хриси, какво стана с ключовете, извадиха ли ги, а за плота звъня ли?
Хареса ли му кутията на Никсъна?

# 71
  • sf

вики а ти откога пак пушиш бре мушморок?  Twisted Evil
аз много рядко. ей така на сбирка, една кутия ми стига за 2-3 седмици ако не всия по кафетата  Joy

# 72
Добър ден
Гледах ,гледах и завиждах .  WhistlingВижда се че добре сте изкарали .
А момчетата наистина много са пораснали ,а като гледам прическата на Кико направо малко копие на баща си.
А Сашко все го бъркат с момиче нищо че по мъжки облечен ама бил бял и къдрички имал . #Cussing outАма още ми е жал да му отрежа обашчицата че ме кефят къдричките му ,но като се стопли и почне да се поти ще щрака ножицата.

# 73
  • София
ДД

Ех, добре сте си прекарали. Ако някога организирате сбирка близо до моите географски ширини, в къщи няма болни и недоволни обещавам да дойда.
Никсъна се очертава беладжия, а близнаците на Ива хем си приличат, хем имат различно излъчване. Кико по стъпките на баща си върви, първо прическата, после... Simple Smile
 Времето пак се разваля, много ме мъчи като е променливо и особено докато завали.

# 74
Чудесна е била срещичката  Flutter, всички изглеждате много красиви   bouquet
Марти не се спотайвай ,а кажи за подаръка  Laughing Hug
Ние вечеряхме в р-т  Истанбул, поръчах си страхотно предястие- гъши дроб по египетски , е няма такава вкусотия  Whistling
Сега пак оставих Ева да поплаче малко, станала е много лигава и вече е досадно.Явно бабите като я гледат глезотийката е налице  Rolling Eyes Само да поприключа малко със служебните ангажименти и ще въведа ред, не може така  Naughty
Иве, много са сладки Ради и Ники , толкова са голями вече  Heart Eyes
А за Кико нямам думи , одрал е кожата на татко си  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт