Отговори
# 30
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАЙЧЕТА!!!   bouquet  bouquet  bouquet

ВАРНЕНСКАТА СРЕЩА
остава за утре - 12.30 в МОЛ-а. Ясмина, радвам се, че ще дойдете  Hug Имам потвърждение от Дидка82, Дария, Сиска и Аз сме сигурни, надявам се и другите мами да дойдат - Емма, Исане, Халотис, Alex_love ... да не пропусна някой, /Дидник ми писа, че няма да могат, защото не са в града/.[/color]

# 31
  • Варна
Здравейте, мили МАМИ!
Честит 8-ми март!  Бъдете винаги обичани и обичащи!  newsm51
За първи път празнувам този празник като МАМА и съм много развълнувана.  Този празник ме и натъжава, защото от 17 годишна съм без моята майка и тя много ми липсва.  smile3518
Сиска, благодаря за новата страхотна тема. Много ми харесва.   bouquet 
Весел празник и много приятни изненади!

# 32
Честит 8 Март, мили мамчета!
Много усмивки и добро настроение през днешния ден!

Поздрави за празника имате и от Гергина /бившата anilinda/

Сисе, темата е страхотна   bouquet

# 33
Привет!
Не съм писала от сто години, но при това разкошно оформление на новата тема как да се сдържа??? Сисе, невероятна си!  bouquet
Честит празник и от мене, мили дами!  bouquet Heart Eyes
При нас какво ново-мерки и теглилки 10 100 (+200гр) и 76,5 (+2 см). Започнах да му взимам кухня и за първи пут се натъкнах на стиснати устни. Не ще и това е! А е вкусно...Продължавам да готвя и от време на време да купувам пюрета.
Обича всякакви бръмчащи шумове-прахосмукачки, пасатори, микровълновата(особено като я свързва с ядене  Grinning)
От уменията: опитва се да тича (моля ви се, клати се като пияница Mr. Green), качва си се на кончето и се люлее и най- накрая започна да слиза сам от леглото, разгеле... Уча го от 2 месеца и все с главата (рогата Grinning) напред Grinning
За рождения ден - сериозно обмислям менюто, пробвам разни работи... Споменах веднъж, че ще го правя в къщи с бабите и дядовците.
И накрая само да спомена как ме е яд, че само моят мъж не иска да си вземе отпуск за срещата през май, но  какво да се прави...всеки прави компромиси с нещо в името на разбирателсвото...
Целувки на всички (и мами и бебета)! Heart Eyes Hug

# 34
Честит празник мили момичета! Да сте най-обичаните и щастливи жени, майки и съпруги!!!
Весело изкарване на празника!!!
newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 35
Честит празник мамчета!

bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам ви да сте обградени с много любов и уважение.

Сиска, темата е страхотна, а колажа невероятен. Благодаря ти за старанието.   newsm51

# 36
Честит празник на всички майчета! Бъдете цял живот обичани и обградени с много любов! Весело изкарване на празника на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

# 37
  • Добрич
Честит празник мили мами!Бъдете много желани и обичани!

Сисе,браво,браво,браво!

# 38
  • София
Честит празник, мили момичета! Бъдете много обичани и глезени, но не само днес!

Сисе,   bouquet

# 39
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ, МНОГО ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ  bouquet  bouquet  bouquet
Сисе, темата е чудесна, наистина Heart Eyes

П.С. Къде ще празнувате вечерта? Simple Smile

# 40
                                 ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ!   bouquet

# 41
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМИ!!!!ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ КАТО МАЙКИ И СЪПРУГИ - МНОГО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ!!!!

Сиска, благодаря за темата и колажа!!!!

# 42
Днес изкарахме 6 часа навън с Дани и наборите му!Поспахме,поиграхме...татито ни беше на мач,с две думи...всички се прибрахме доволни Grinning Haliotis в нас сме си довечера,няма да излизаме!

Утре ще се видим нали?В МОЛ-а  Peace alokaziq в списъка добави и mira_max ще дойдат двете с Мая  Peace

Момичета радвам се,че темата и колажа ви харесват Hug много ми хареса да се занимавам с това,особено със снимките!
Айде лека нощ и ...да не забравите да се уважите с половинката /ние ще пропуснем Tired/

# 43
Здравейте Simple Smile
ние днес бяхме на детско клубче за 2 път, еми много е забавно, незнам на кой повече-на мен или на Дари, но си е кеф Simple Smile първо се бяхме запътили към патиланци, но там беше една малка лудница, та накрая на друго място. После бяхме малко на кръчма, и без да искам залях малкото с бира, а тя се облиза с голямо удоволствие, май ме е наследила по любовта към бирата Simple Smile еми хайде весела ви вечер Simple Smile

# 44
Честит празник, мили момичета!!!
Особено на тези, които за първи път празнуват като мами!!!
 И още повече за тези, които не един път са го празнували, като мами...

Много благодаря за страхотните поздрави (е, и аз се поразплаках...)

Целувки!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт