Отговори
# 45
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ!!!
Бъдете винаги усмихнати,щастливи и обичани!!!

# 46
Я кажете вашите деца още ли ги е страх от непознати и още ли ви търсят.  newsm78 Ние вярно че на РД-то бяхме най-малки, ама др дечковци въобще не им пукаше че мама я няма. Вярно е също че аз не се отделям от Габа просто защото нямам баби и роднини на които да я оставям и сме като слепени двете, ама взех да се притеснявам вече  Sad  Crazy

# 47

Нали говорихме наскоро за страха...Даниел не го е страх нито от прахосмукачката,нито от сешуара,нито от помпата за нос...Aquariel не се страхува от чужди хора /излезе,че е безстрашен... Rolling Eyes/,даже напротив..бързо се сприятелява с тях ,че даже и се закача Grinning Това може да е и до характер,знам ли  ThinkingСнощи в нас дойде моята леля с която не сме се виждали от..4-5 месеца,е голяма игра падна с Дани.Това,че сте залепени една за друга си е от значение,но сега като се постопли времето в парка ще се събирате с друи майки и деца и ще видиш как тя ще се отпусне и дори ще забрави,че теб те няма Peace

# 48
  • София
Добро утро! Да ви почерпя за РД

Иначе Георги се страхува, но... само от мъже, с жените нямаме проблем. Единствения мъж, който като види и си умира от кеф е вуйчо му Ваньо  Crazy

# 49
  • София
Честит Рожден Ден, Буренче  Hug

Сиска, и темата, и колажа са прекрасни.  Hug За първи път ме е яд, че не изпратих снимка  Embarassed

По темата за 8-ми март не се включих, защото този празник предизвиква много противоречиви чувства у мен... Както радост, така и вина...но няма да изпадам в подробности. Но с две думи ще кажа - прекрасно е да си майка ! На всяка жена трябва да й се случи !

Днес обещават пролет, така че - яхайте количките и навън!

Лек и успешен ден  Hug

# 50
Буренче, да си жива и здрава и ти и семейството ти, прекрасен ден днес ти пожелавам!!!!

П:С: ЧРД и на anakondas  Wink

# 51
  • Бургас
Добро утро Hug
Честито на рожденичките   bouquet   bouquet   bouquet
Акварелче, ние като пътувахме до София миналата седмица много се притеснявах, че Дима ще ни търси, защото и ние сме сами двете постоянно и със сестра ми се виждаме сравнително рядко, около 2-3 пъти в месеца за по няколко часа. Опасенията ми, обаче, се оказаха съвсем излишни, което хем ме зарадва, хем ме натъжи Crazy Изобщо не е плакала за мен, не се е държала по-различно от обикновено. А аз се притеснявах, защото свекърва ми като дойде да я види, тя изобщо не иска да ходи при нея, търси ме постоянно с поглед и плаче, ако не я взема. Странното е, че щерката на сестра ми на възрастта на Дима пищеше неистово от всички, искаше само майка си и мен, въпреки че я виждах много рядко. Явно със сестра ми си приличаме по гласовете ли, не знам newsm78, но Дима се чувства добре с нея.
Аз да ви се похваля, спрях да пасирам зеленчуковите пюрета /направо си е за хвалба с моята капризна щерка Mr. Green/. Варя зеленчуците предварително настъргани на ситното ренде и и ги давам направо така, засега ги яде Laughing Днес сме на рибно ястие и си мисля и рибата да намачкам само с вилицата и да я смеся със зеленчуците, че от вчерашното зеленчуково пюре ми остана едно бурканче Thinking
Вчера я теглихме вкъщи 8,800 е, има надежда да влезем в нормата и да си утрои теглото от раждането до годинката Flutter
Пожелавам ви хубав ден и приятна разходка, че времето го дават чудесно днес Grinning
За вчерашния празник няма какво да споделя, толкова ужасен 8-ми март никога не съм празнувала. Исках да излезем някъде през деня, мъжът ми го мързяло, не му се мърдало, хвана ме да му правя визитки цял ден и дори едно цвете не заслужих да получа Crossing Arms

# 52
  • Варна
Честит рожден ден на Буренче и anakondas!   bouquet Hug Heart Eyes

Невена продължава с бойкота на вкусните (уж) мамини манджи  Crossing Arms Второто зъбче аха аха да пробие, сигурно от това ще да е. Иначе кърма не отказва, хитрушаната малка.  Grinning

Сега като се събуди от предиобедния сън почваме преговор на номерата, дето ще ги показваме на срещата на обед.   Laughing

Днес наистина се очертава приятен ден. Желая ви приятни разходки и усмихнати бебоци!  Hug

Голди и аз само мачкам, почти не пасирам (освен когато има грах). Като вариш зеленчуците настъргани по-вкусно ли става?

# 53
Добро утро!
Честит Рожден Ден, Буренче!    Party Time
Сиска, благодаря за кафето и за страхотната тема  bouquet
За  страха от прахосмукачката и др. , до скоро я беше страх Айа-ревеше, но  сега вече няма проблем(даже се кефи). Само като я издухвам със сешоара гледа така- Shocked

# 54
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден на Буренче! bouquet

# 55
  • В събота
Добро утро и Честит 8-ми март на патерици   bouquet

Вчера си изкарахме чудесно, още сутринта бебе и тати ми поднесоха подаръка в леглото, а пък малката госпожица получи най-големия подарък за празника - купихме лятна количка (ето)

Ния не се страхува от шумове, даже като чистя с прахосмукачката се опитва да "помага", като дърпа кабела и маркуча, а пусна ли пасатора или миксера им припява. Само веднъж се притесни, когато мъжът ми пробиваше едни дупки в стената с бормашината.

Aquariel, ние също се гледаме без баби, по 24 часа в денонощието сме залепени една за друга, но въпреки това е много контактна, постоянно търси деца, иска да ги прегръща, говори им, закача се с чужди хора (веднъж даже в един магазин дръпна млечната салата на един чичко от ръцете). Няколко пъти вече ходим на гости у свеки (тя живее в друг град) и я оставяме през деня, а ние скитосваме и напук на очакванията ми изобщо не е плакала за мен, дори си заспива без мрънкане и цици (калпазанка Heart Eyes) Обаче дойде ли време за нощния сън... само мама признава. Дори ако се събуди през нощта даже мъжът ми не може да я успокои, ако мен ме няма.

# 56
  • Някъде на път....
Здравейте и от нас!  Hug
Честит празник на патерица!    bouquet

Честит рожден ден на Буренче и anakondas! Желая им здраве и много късмет!

Aquariel, и мойто Габче понякога го е страх от непознати, но само от някои. Иначе бързо свиква....  Wink
*Сиска*, тоя Дани е голям юнак!  Heart Eyes
nikitto, голями купонджии сте вие!  Peace
ВаняМ, наистина е прекрасно да си майка!  Heart Eyes
helenblondy, Емма,  Hug
Goldie, на годинката ли трябва да си утроят теглото? Моята Габи миналия месец беше 8500гр., значи е вероятно да стане 9000гр., ако е така....
Ясмина, на Габи и растат 2 горни зъба от около месец и аха! всеки момент да избият и няма... почти са се показали, но не съвсем...  Sad

Хубава седмица ви желая, момичета!  Hug

# 57
  • Варна
t_ilieva това с утрояването на теглото на 1г. е ориентировъчно. Моите големите досега не са успявали (Ели се роди 3250, на годинката беше 9200. Ники се роди 3700, на 1г-9000). Засега Невена "има шанс" да го утрои, зашото тръгва от скромните 3100гр.  Laughing
По-важното е да са здрави и жизнени!

# 58
  • Някъде на път....
Ясмина,  Hug да, разбира се... но все пак ориентировъчно....
Габриела за 1 месец изобщо не качи - на 9м. беше 8500, на 10м. - пак 8500. Но е една бузанка малка сладка......
Права си, че най-важното е да са здрави - Петър ми беше с високи Т по празниците и доста се притеснихме, измъчи се милия..... Sad
Най-важното е да са здрави, пък едни по-пухкави, други - по- фини...  Peace

# 59
  • Варна
Здравейте!
Честит празник на рожденичките!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Малвина
също не се страхува от ел. уреди. От непознати ако я вземат почва да плаче, но ако има нещо интересно, с което да я забавляват, веднага й минава. Онази вечер бяхме на имен ден, имаше куп непознати, тя изобщо не плака, но стоя в мен. Имаше и две по-големи момиченца, и като ги сложихме заедно на земята да си игратя за мое учудване въобще не ме потърси, и си играеше с тях. Но за мен е нормално при липса на контакти с други хора и деца да са по-привързани към нас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт