Отговори
# 60
Добро утро ние вече се завърнах ме   Hug Hug

Честит 8-ми март на патерици

Честит рожден ден на Буренче

Сега ще оправя багажа и после ще се включа по обсъжданите теми  Peace

ааа и само нещо докато не съм забравила едно въпросче :Вярно ли е ,че Габриела има имен ден на 26.03. ?

# 61
  • Добрич
Добър ден!

Живи и здрави да са рожденниките!

Ние пак сме болни-цяла нощ и сега на нов ред температура и кашлица...писна ми вече,няма и една седмица от предишното боледуване ooooh! ooooh! ooooh!

Акварелче,ние се плашим от непознати,най-вече мъже,но и от всеки ,който посегне към него.

# 62
  • Бургас
Ясмина, не знам дали е по-вкусно newsm78, но ми е по-лесно. Ако има морков, винаги като намачквам после ми остават по-големи парченца и Дима ме плюе, а така го приема по-лесно. Виж, ако има грах или зелен боб го минавам с пасатора пак Rolling Eyes
Таня, това с утрояването ми го каза личната при една от консултациите, когато се усъмни, че ще успеем да утроим теглото до годинката. Все пак наистина е просто ориентировъчно, защото Илчо си утрои теглото доста преди годинката Mr. Green На всичкото отгоре, тя тогава се опита да ме успокои, че слабите бебета боледували по-рядко /уж по-жилави били/, обаче  това при Дима не се оказа точно така Tired Ето, пак е хремава днес ooooh! Абе, каквото е такова, явно на бузи ще растем ние Laughing

# 63
  • Някъде на път....
m_a_g_i_vs, да, вярно е! И ние ще празнуване Имен ден на нашата госпоЙца на 26 март.  Peace
Goldie,  Hug, дано бързо се оправи Дима, може пък и от зъбки да е хремата...  newsm78

# 64
Здравейте на всички !!

Сиска , браво за темата. Страхотна е .

Честит празник на всички !! С пожелание за здраве и обич !!

Честит празник на рожденичките!!! 

Откакто Косьо проходи нямам време за нищо. В този ред на мисли ,Сиска ти ли беше сложила линк за прощъпулник , ако може да ми го пратиш , че в неделя ни чака и нас .Пък на каката сме правили преди 10 години и не помня нищо.

# 65
Здравейте,мами! Hug

Аквариелче, и Лидия не плаче вече от непознати, ама ние сме тренирани с тая ясла. Laughing
Голд, ах тоя твой мъж! Crossing Arms Даваш ми добря идейка да стържа и аз като готвя зеленчуците (само съботата и неделята й готвя де Simple Smile)

Преди месец, Лидия беше 7800!!! Няма по-кльощави от нас мисля. Thinking Въобще не виждам да си утрои теглото от раждането. Роди се 3220 - трябва да е 9660 след има-няма месец... Laughing

# 66
  • Временно
Добър ден!

Да отговоря и аз на Мирка - Сиана досега не е плакала от непознати.Малко странно ги гледа в началото,изучава ги,но не плаче.Тя е единственото дете,което не плаче дори от баща ми.Не знам защо,но досега всички деца се плашат от него. Laughing Може би защото изглежда прекалено строг.Племеникът ми само като го види и започва да плаче.А Сиана дори му се смее.Освен това много се радва на другите дечица.Като ходим да пазаруваме в някой хипермаркет примерно и като види деца направо пощурява - смее се с глас,следи ги с поглед,дори ако са по-близо посяга да ги пипне. Laughing Онзи ден на една опашка чакахме и аз нещо се бях разсеяла,а тя хванала свещите на жената след нас и се опитва да и ги издърпа от ръцете. Laughing

Относно килограмите и при нея не се очертава утрояване.Тя се роди 3,450 кг. и би трябвало да е 10,350 кг. след месец и нещо,а тя няма 8,500 кг. още.

# 67
Сиска стрхотна тема и невероятен колаж! newsm51

Честито на рождениците!  bouquet

Ние си утроихме килограмите още на 7 месеца. Simple Smile

Наско не се плаши от непознати,но иска винаги да вижда и мен,като има непознати.

# 68
  • София
Благодаря ви за поздравленията и пожеланията момичета   bouquet

Закилограмите още не сме ги утроили и май няма да е много скоро

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 17:34 от Буренче

# 69
Здравейте,
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУРЕНЧЕ И АНАКОНДАС,ПОЖЕЛАВАМ ВИ НАЙ-МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ВАС И ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО И НЕКА САМО ЩАСТИЕ ИМА В ДОМОВЕТЕ ВИ.   bouquet  bouquet  bouquet
 За уплаха от другите хора-ами много е различно,с някои се закача,смее,играе с тях,гушка се,при други само като ги види и почва да се мръщи а пък ако я закачът цупи веднага устата и трябва да се разкара на мнига иначе следва рев.Явно децата сами си преценяват и някои хора им изглеждат по -надеждни ,други не.
 За килограмите-ние си утроихме теглото бързо,ама и се родихме твърде малки(2450) и последва бързо наваксване,въпреки че от както си го утрой започна да ми качва по съвсем малко и сега сме заветните 8400 (около),ама се успокоявам с това че сме в нормата ,така че няма какво да му мисля.

# 70
Срещата беше суперррррр  newsm68 Много се радвам,че се събрахме и ,че се запознах с нови майчета Hug
Децата пощуряха,ние си побъбрихме...на мен много ми хареса!

Довечера ще качвам снимки и milenag, да аз бях..ще ти дам линка по-късно,че сега ме чака препълнена мивка и бързам да свърша докато Даниел спи /надявам се поне 2 часа...защото адски много се умори/

# 71
  • Варна
Аз също много съм доволна от срещата, въпреки че моето зверче най-много рева от другите деца. Много се радвам че се запознах и с Dariq и сладката Криси. Жалко че някой майчета трябваше да тръгнат по-рано, ний с Дидка82 откарахме до 16,30.  Peace

Вече качих нашите снимки тук, сега ще се пробвам да ги надпиша, ако не се събуди моето дете, защото и то спи изморено  Grinning Grinning Grinning
http://aprilki.multiply.com/photos/album/35

# 72
Здравейте!!!
Радвам се ,че най накрая се запознах с повечето варненски майчета,срещата беше невероятна.Надявам се скоро да си направим отново срещичка. Peace

# 73
  • Варна
Здравейте!
Срещата много ми хареса, а още повече на моята Раличка. Тя за първи път беше на подобно място и то с толкова много други деца. Тя беше толкова щастлива! Благодаря на всички мами, бяхте много мили. Радвам се, че се запознахме и се надявам често да си правим подобни срещи.  smile3525

# 74
  • Временно
Варненски мами - чудесни снимки!!!!Явно добре сте си изкарали!!!

Общи условия

Активация на акаунт