Отговори
# 75
Здравейте от нас Hug
Миленчето днес се сдоби с второ зъбче и то без да разбера изобщо #Crazy Видях го случайно,когато се смееше Mr. Green
Мирка,Миленчето не се страхува от други хора изобщо даже,само ги целува и прегръща и е много общителна! Иначе не е залепена за мен,хич даже-като отидем на клубче само тя не плаче за мама! Чак ми стана гадно #Crazy
Днес имах скарване с шефа на Озии-обадих се,понеже лещата беше супер сурова,работят с кайма Соларис,която е 2 лв половин килограм Sick и ми носят по 100 порции без да ги искам! Шефът се държа супер арогантно ,нарече ме лъжкиня и луда,аз съм поръчвала по 100 порции и тн! Е аз го напсувах порядъчно Sick #2gunfire #Cussing out Отказах се от тях! Отново звъннах на Хер бебе и ме вписаха някак в графика си и много се надявам да е ок вече! Ако не ми хареса-има една чистак нова кухня-Ян Бибиян Peace
Аз знам ,че момиченцата трябва да са 10 кг на 1 годинка Peace Пък ако се утроява,то вече сме ги утроили,то не е трудно,като се има предвид,че се роди 3 кг Hug

# 76
Такаааа....и аз качих голям брой снимки в албума,че и 1 клип даже  Grinning

Искам да ви кажа нещо...ако някой иска да бъде включен в колажа да ми пише ще добавя снимката,не е  проблем за мен Hug Ако някой пък не си харесва детето и иска да го махна също да ми пише Peace

Честит рожден ден на рибоците Буренче и Анакондас!!!  bouquet

Лека от мен...

П.П. milenag,щях да те забравя..ето го клипа от прощъпулника на Дани  Peace Нали за това ме питаш?

ВАРНЕНКИ ...една юнска майка с която се познаваме бегло ми е...НИ е отправила предложение,цитирам:
Цитат
Сисе,

имаме идея за женско излизане . На 26-ти март, караоке Акварел + диско евентуално. Ние ще бъдем предимно Май-ки и Юнки. Ще се радваме, ако и Априлки се присъединят към нас . Моят скайп е *******. Желаещите, могат да ми пишат и ще ги включим в чата по темата 

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 22:43 от *Сиска*

# 77
  • Варна
Аз за съжаление не успях да дойда, по независещи от мен обстоятелства.....а толкова бях сигурна, че този път ще се запозная с вас Rolling Eyes Отивам да разглеждам снимките и се надявам в някоя от следващите срещи да ни искате пак Tired

# 78
  • София
Здравейте мацки, явно варненските мами добре са се забавлявали,страхотни снимки на сладки дечица!
Ако трябва да утрояваме килограми,то трябва да си отожим рождения ден,с наще 7600 трябва да празнуваме другата година.

# 79
Ех ,че хубави снимки и всички са толкова сладки.То как да не се уморят децата голяма игра е паднало като гледам снимките . Grinning Hug
За килограмите не сме се мерили от 20 януари ,но сме над 10кг.,а се роди 3,980.
Мони от някои непознати се дърпа и е доста плах понякога плаче ,към други се впуска без задръжки.Според мен или усеща хората или е просто момент. newsm78

# 80
Здравейте Simple Smile много хубави снимки, вижда се, че е било веселба, а тва място изглежда перфектно Simple Smile за килограмите, Дари се роди 4, ако на 1 г е 12, ще сай в повече май... Thinking

# 81
Ей Варненки браво на вас- много готин клуб , и вие сте супер.А бебоците са страшно порастнали и са вече истински малки дечица  Hug

Софианки айде не се услушвайте ми дайте някой ден да нападнем някой детски клуб или някой парк- аз вече съм мноог ербап с мойта Ария и съм доста по-мобилна от преди  Hug Айде да измислим нещо, например Реянка каза че техният клуб е хубав, може там да идем да го видим, Какво ще кажете, чакам предложения  Hug

Янче честито зъбче!

ЧЕстито на рожденничките с малко закъснение- да са живи и здрави!

Ние днес пак направихме една голяма разходка, Габи по едно време се зае да преследва един батко и после като го докопа в майка му  само му се усмихваше и обясняваше в ЛибоФ а него го беше срам- ей още от сега ще е май флиртаджийка  Mr. Green 

Снощи да ви се оплача, мойта щерка както спи се изправя и тръгва нанякъде или лази или диркешън права и в следствие на това сутринта имаше 2 броя цицини на главата- е тва сега не е ли диване ми кажете  newsm78 Stop Laughing

За кг и ние не сме ги утроили, за РД-то ще сме може би 10кг  newsm78

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 00:25 от Aquariel

# 82
  • София
Добро утро!

Хайде кафето тази сутрин да е от мен, че сме будни от 6.

Ехааа, навън по бабомартенски, пердаши един сняг...

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 07:26 от doika

# 83
  • Popovo
Добро утро.

Дойка, мерси за кафето.

Варненки, много сте хубави всичките, но децата са по хубави от вас  Wink
А кой клуб е това и къде се намира?

За кг Гого се роди 3.570 значи на година трябва да е 10,710. Миналия месец беше 10,300 значи ще успее да го утрои.

А какво взимате от  д. кухня? До миналата седмица менюто беше супа, пюре и десерт, от днес го прехвърлих в следващата група,в която се заменя пюрето с яхния. Та се чудя дали е малък, но пък категорично ми отказва пасирано. Thinking

# 84
на Galivo  и Galia Ilieva!!! Да са живи и здрави!!!

П:С: Само за тях се сещам, ако има и дръги именнички-да се чувстват поздравени!
П:С:2 и аз се радвам за срещата и наистина вече не са никакви бебета, а истински деца  Rolling Eyes.

# 85
Добро утро !!!

Варненки , много сте готини.Колко много снимки сте направили.

Сиска , благодаря за клипчето. Ще крада идеи за професии.

Да са ни живи и здрави всички именици !!!

Моето гардже продължава с изпълненията през нощта. Пак рева от 2ч до 4.30ч.

После ще се отчетем от консултацията.

Приятен ден на всички !!

Ама какъв сняг , а !!

# 86
Благодарим много на всички мами и бебоци, които ни правиха страхотна компанийка вчера. Гледах снимките! Добре че сте ми нащракали детето, че залюханата му майка докато се сети да си извади фотото и тя срещата - финито! Ще си ги копна да си ги имаме и ние. Наистина беше страхотно местенцето- трябва да повторим и да потретим, че да обиколим всички кътове. Напускам ви и тръгвам на обиколки, че Маята вече не мога да я удържа вкъщи.

# 87
Мира искам да ти кажа само, че ще ти изгори дъщеричката ако дойдем до Варна    Flutter Flutter Flutter
Филип едвам го удържах да не нападне монитора, да знаеш.
Пази си я много - страхотна красавица е!!!

А пък за нас и кг - на годинка трябва да е 11.550, а той на 11 м. е 11.760 гг. Тъй че сме изпълнили плана предварително.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 88
Здравейте момичета!
Честито на всички имащи повод за празник  bouquet
Мами казвайте кой какъв стол за кола си е взел 9-18кг.?Доволни ли сте,каква марка и т.н.?
В голяма чуденка съм Maxi-Cosi Tobi,ChiccoK1,Cangaroo или  друг. Разногледа станах от четене #Crazy

# 89
Браво за срещичката, която сте си спретнали във Варна!  Hug
Много сте готини всички мами, а дечицата са чудесни - напълни ми се душата! Ей, ама пък всичките госпожички са супер сладки. Стефан яко се изтормози докато реши, коя е по-по-най...,  и накрая вика- "Искам ги мамо сичките"   Rolling EyesАааааа за клубчето - благородно ви завиждам  Laughing / тук в Габрово няма къде да заведеш малко дете  Close /
Благодарско за споделените мигове  Grinning

Относно килограмите -  и ние ще трябва да отложим РД-то за догодина щото оня ден катара отчете 9800, а Стефчо се роди 4150 Laughing

Вчера си мислех да пусна едно въпросче към все още кърмещите мами дали има още от тях без цикъл, т.к.  аз се радвах на такава липса, но до днес....  Confused Тази сутрин има някакъв опит за промяна на статуса ми, придружен със силни болки.  Sad

aneli и ние все още сме без столче в колата - и на мен ми е интересно какви отзиви ще има   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт