Май-чета и Май-ки (4)

• 10 630
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Гери от една година спи на възглавница против задушаване на Чико. Много съм доволна. Преди това беше с тия меките дето постоянно и потъваше главата и си лягаше на ушите поради което едното е леко щтръкнало. От както спи на нея - няма проблеми

# 271
Тръгнах да се обяснявам, но се отказах. Все пак в моя случай не става въпрос за ходене до магазина Crossing ArmsИ съм всичко друго но не и безотговорна към децата си.
SvetlaK, честито!

# 272
И съм всичко друго но не и безотговорна към децата си.

Аз също  bowuu Колко пъти гледам и чуждите деца на кафето пред нас, щот майките им не ги е еня кво се случва ooooh! Всички ми се чудят на акъла, ама не мога да ги оставя да ядат боклуци из пясъка щот ми се пуши или ми се пие кафе.

# 273
Не исках да обвинявам някого в безодговорност. Просто споделих как го мисля и правя аз. Без да натрапвам че съм най права или нещо такова

# 274
psm,чудесна и безпроблемна бременност! Hug
Майче Peace аз бих била и по- крайна даже.За 15 г.стаж с "подбрани" родители и деца съм се наслушала и видяла какво ли не.Аз мойте деца не съм и няма да остава сами вкъши,ама никога!Никога не може да се предвиди какво би им хрумнало, а за стихийни бедствия и други непредсказуеми събития не ми се и мисли.По-добре е да сме заедно!

# 275
ПСМ, Светле- много хубави новини и честито ви!

И аз не смея да изляза никъде, даже и без хляб съм оставала, но не мърдам от нас. А сега с двете ....съвсем няма как да стане. Даже когато Ники отиде в другата стая и се задържи повече минути, отивам да я видя какви ги върши, че все измисля някаква щуротия. Моята приятелка ми разказваше как нейната съседка заседнала в асансьора, а детето и на 4 годинки било в тях. Много се бях стреснала от това, но и никога не ми е минавало през ума да оставям детето само.

# 276
Аз за тва хвърча по стълбите в единичните случаи, в които съм излизала Laughing

# 277
.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 10:13 от KSI

# 278
psm, чудесна новина!  Hug Лека бременност и чудесно здраво бебе на финала!  Hug

# 279
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА. аз също не съм оставяла борис сам,ако се е налагало една комшийка ми е вземала ДК и така.вечно сме заедно,даже и при бабите неще да стои без нас.

# 280
  • България
PMS честито и от мен! Лека бременост!
Само веднъж съм оставяла и аз коко сам за минутки - но след като съм го наранила и приспала(той беше на три месеца) - отидох да разходя кучето - колкото да се изпиша горкото -  щото щеше да има беля в къщи, но никога повече - умрях от страх и притеснение, какво ли не ми мина през главата ... ама всичко беше ОК. Когато се къпя също Коко стои и ме чака на вратата, когато ходя до WC- то същото нещо - имам си пазач, смешното е че и котката прави същото - т.е пазачите са двама. Когато не го чувам какво прави - обикновено се случват бели, онази вечер отидох в банята и помолих майка ми да го наглежда - а тя се загледала в телевизора- детео си играело, умълчало се - та като се върнах, какво да видя - набарал, незнайно за мен как, чисто новият ми лак за нокти... и целият беше излят на покривката, а той си се кефеше и рисуваше. Изпаднах в малък ужас...... развиках се - изхабих три лакочистителя ... така че когато си трае дето - всички сетива да са нащрек.

# 281
стига потемата, а? аз затова така хипотетично питах и не исках да влизаме в подробности, защото почват да хвърчат искри, а това хич не е добре при виртуалната комуникация, която така или иначе изкривява леко или пък подсилва значително думите ни.
не се съмнявам, че всички сме добри и отговорни майки. а и да не сме - ние сме единствените, които имат децата ни, така че това по презумпция ни прави по-добри от всяка друга опция  Peace

аз чета, чета, чета, и се чудя кой луд потребител ще има търпението да се запознае и после да запамети 180 страници ръководство за това как да щрака с фотоапарата си  newsm78

# 282
  • България
Честито на бременните . Лека бременност и здрави бебета  Hug Hug
Сега и аз да кажа . Само веднъж когато Мая беше много малак може би нямаше месец я оставих спяща и изтичах долу до магазина, защото ни беше гръмнал бушона и трябваше  да купя. Тичах като луда , чак ми стана лошо от притеснение на връщане. Всичко станя за  3,4  мин. най-вероятно. Дори бях писала и тук .  И повече никога не съм го правила и не мисля да го правя. Дори понякога имам кошмари подобни на този със съседката на Януш. Как съм навън и не мога да се прибера , а Мая е в къщи  #Crazy
А една приятелка на майка ми разправяше как като й били малки децата вечер като заспяли и си излизали , оставяли ги сами и ходели по гости  Shocked

# 283
но след като съм го наранила и приспала(той беше на три месеца).
Супермама бива ли да нараняваш 3 месечно бебе и да го оставяш Joy

Бихте ли споделили с какви възглавнички спят слънцата ви, че се замислих за нова.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 12:58 от mamilla

# 284
  • България
но след като съм го наранила и приспала(той беше на три месеца).
Супермама бива ли да наранявш 3 месечно бебе и да го оставяш Joy

Joy
Възглавничката на Мая е съвсем ниска , ама тя си я харесва. По едно време искаше да спи на голяма , сега пак си иска малката .

Общи условия

Активация на акаунт