Май-чета и Май-ки (4)

• 10 634
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
 bouquet
Нека в живота Ви винаги присъства хармонията и багрите на пролетта!
Бъдете винаги свежи като пролетните цветя и желани като пролетта .
Бъдете обичани!
Честит празник
newsm51
Иначе и ние сме сополиви и кашлящи,ама аз днес поне съм на крака,че 2 дни не мръднах от леглото. Sad

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 16:41 от ina_ana

# 31
хай - ама тя, косата, освен изправена е и крива - от ляво дължината е над ушите, а от дясно - до брадичката. за първи път в живота си се харесвам след излизането си от фризьорски салон. искрено изненадах и себе си, и фризьорката с желанието си за 'крива' коса. да не говорим, че 2 часа предислучакат вярвах, че ще пускам дълга коса, за да мога да я вързвам на опашка през лятото. явно съм като фурнаджийска лопата по отношение на някои сфери от живота  Mr. Green

за конете - сестрата на дететнце от ДГ на пипа е жокей, та мога да я разпитам къде, кога и как може да се влезе в досег с конете. това, когато я видя при някое ходене. телефон на мацето мисля, че имам, но може и да се лъжа  newsm78

# 32
хай - ама тя, косата, освен изправена е и крива - от ляво дължината е над ушите, а от дясно - до брадичката. за първи път в живота си се харесвам след излизането си от фризьорски салон.
....

това за прическата е супер, аз нещо не съм уцелвала явно...щото съм точна на вълна дълга коса за да я връзвам  Mr. Green обаче много добре ти стои
за конете ще чакам инфо, когато имаш  Hug

# 33
  food010Добро утро!Хайде на разходки 1swingсиноптиците казаха,че Баба Марта днес не е сърдита. Hug

# 34
  • България
Честит празник със закъснение на всички мами!
Аз също съм от непразнуващите - имам си неприятности и въобще не ми е до празници!
Искам промяна и чакам птичето да кацне и на моето рамо!
Успешна седмица!!!

# 35
само гледай да не е онова голямото птиче с големия червен клюн, дето яде жаби, че надали ще ти помогне  Mr. Green
шегичка  Hug

аз работя, работя, работя. и така вече 3ти час. имам поне още 9-10 часа подобни дейности до края на тоя ден. щом от сега съм итрещяла, да видим какво ще е дереджето в късни доби   Mr. Green

# 36
а пък аз съм в трескава подготовка за РД на Лора  Mr. Green рисувам, творя...
малкия го водихме на д-р, вирус..на течности и сиропчета. ама е толкова кисел, не се търпи....да се оправя, че  ooooh!

# 37
  • Перник
Честито на патерица на всички именници и на всички, които празнуват 8-ми март!

Майче, новата ти коса е супер! Пък моята стана прекалено дълга, мисля да я подстрижа малко повече другия път, ама чак толкова едва ли ще се престраша  newsm78
Розалина, Митето е много готин. А коремчето как е?
Хай, страхотни снимки, особено оня големия кон  Shocked И ние си падаме по кончета. На мен ми е мечта да се науча да яздя, може да го направя заедно с Калоян.
Иначе сме добре, аз съм на работа и ме е яд, че времето е толкова хубаво, а аз стоя в офиса  Confused

# 38
Баба Марта наистина днес не е сърдита  Nature Partly Sunny

За кончетата, ето сайта http://www.horseman-bg.com , намира се на около 40 км от София и има доста интересни предложения за свободното време. Все още не съм ходила там, лично аз нямам отзиви, но звучи доста интересно.

И аз съм се замислила за смяна на прическата, но още не съм решила малка или голяма да е newsm78, че аз от години съм с дълга коса.

# 39
  • България
Много хубави снимки
Майче , честита прическа. Камен как е с гърнето? Като има за пример кака си не се ли научи вече. Много е готина снимката където и двамата седят  Laughing
хай, това тържество  с кончетата къде е било,?
Розалина, личи ли вече коремчето?  Heart Eyes

# 40
Привет от нас,
Върнахме се от Сините камъни- хубаво беше, но и вкъщи ми е още по-хубаво. Девойките спят и аз седнах да почета тук. Ники много слуша и се радва на Габи, само дето е станала страшен инат и като си науми нещо, няма спиране- вика и пищи( как ще я пречупвам, незнам) . Ходи постоянно да я целува по ръката, милва я и вика:Габи, Габи. Гледам ги двечките и се чувствам много щастлива. Бебето няма колики, в София я захванаха и с часове пищеше, но като отидохме в Сливен и спряха. Има болежки за по 5 , 10 мин. след ядене, но не го броя за колики. Не ревнува, но първите дни ни гледаше доста любознателно. Аз и обяснявах всичко. Започвам да кърмя габи и и казвам: Габи ще яде мляко, а Ники ми казва: аааа не е мляко, цици  Mr. Green.

Прегледах снимките на маик, xai и розалина. много са хубави. А снимката на гърнетата е много яка. Ники ходи на гърне , но за 1 ден пропусна малко.Видя,че мия дупето на Габи като се наака и реши и тя така д апраяви, че да ходя да мия нейното дупе. Добре че се отказа от това и сега ходи, но не винаги казва за пишкането(така че все още е с памперс).
Розалина- покажи и снимки на коремчето. Отивам да чета назад.
Ето да ни видите http://www.bostandjievi.snimka.bg/album.php?album_id=350985

# 41
  • Перник
Януш, много са ти сладки девойките  Heart Eyes Живи и здрави да са!

Забелязахте ли, че сайта е променен? На мен май стария вид ми харесваше повече  Thinking

# 42
  • Варна
Днес най-после от доста време насам по снимах малката и ви пускам линк да си я припомните Mr. Green
http://rumiimiri.multiply.com/photos/album/54/54
отивам да ви чета.

# 43
леле mamilla Лора ще пощурее...сега почвам агитация на мамите да ги водим лятото, даже и на лагер...
Reny27 в с. Мрамор на кушия на Тодоровден, на 4-5 км от София е...много беше забавно
Януш много сте порастнали, ама не можах да позная Ники с къса косичка...да не сте я постригвали? иначе Габи с оранжевата рокличка е  Heart Eyes
мирелка вие сте нашето астрално близначе и също много сте се променили...поне моите спомени са такива  Embarassed
айде лека вечер, дано малкия е по-спокоен, че предната нощ не сме спали с тази температура  ooooh!

# 44
Здравейте!
Много се радвам да видя  порасналите май-ски дечица.като се науча как и аз ще ви покажа моето.
Със закъснение: Честито на всички празнували през близките изминали дни!
Януш-намирам прилика между двечките,да са ви здрави и щастливи!

От известно време съм забелязала,че на Мирела дясното стъпало се извива навътре,т.е.като стъпва пръстите сочат навътре и свода пропада надолу.Прави го само с едното краче.То и на другото свода пропада,но не толкова.Някой друг да е забелязал на неговото дете такъв проблем.Аз,че ще се консултирам със специалист то е ясно,но все пак да питам и вас.
Иначе сме добре,Мири се озъби за 18 път,остават още 2.Ами това е,хайде лека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт