Май-чета и Май-ки (4)

• 10 641
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
Честит ви сняг  Simple Smile

а да знаете как не ми се ходи на работа  Mr. Green

# 46
Здравейте! Разгледах всички снимки. Дечицата са много готини. Да са живи и здрави. На майк прическата е много яка. Остана сега да ни покаже готините чадъри:))
Марина96 по най бързия начин се консултирайте със специалист. Казвам ти го защото ние така изпуснахме сина ни. И двата свода са паднали но на десния крак е доста по вече. Когато беше в първи клас искаха да го оперират в Горна баня но ние не се съгласихме защото не ни дадоха никаква гаранция. Тогава професор Владимиров постави диагноза вродено по късо ахилесово сухожилие. И до сега ходи със ортопедични стелки и високи обувки. Мисля че когато се хване навреме се оправя със стелки а в Горна баня правят и специални ортопедични обувки. Грознички са но важното е ефект да има. Сина ни с тези обувки значително подобри левия крак но десния....не. Другото което помага е детето да ходи колкото си може по вече босо.
Това е от мен - хайде лек ден на всички

# 47
рени - да, камбата е запознат с гърнето, обаче не дава сигнали за нужда. ако го сложа, винаги пуска - т.е. пуска по 2-3 капки дори секунди след предходното слагане. веднъж си правих експеримент и в рамките на 10-тина минути го слагах на гърне поне8-9 пъти. е, всеки път кучето маркираше територия, като искаше предходната маркировка да бъде чинно изхвърлена. да не говорим, че в ме 'зе за мезе и докато изхвърлях неговото гърне, той сядаше на пипиното и препикаваше и там  Mr. Green след тоя урок реших, че аз самата не съм готова да му махам памперса. ндявам се до август да ми дойде музата, да се стегна в кръста и да преминем вече към ерата на безконечното пазауване на гащи, слипове и боксерки.

което ми напомня да споделя с вас, че открих /с чужда помощ/ магазин, в който потниците са х 1.50, гащите, слиповете и боксерките - х 70 стотинки, а детските едноцветни чорапогащници - х 2 лева. да не говорим, че имаше промоция 5 чифта слипове за 1 лев и 2 бели потника за левчен- тия бяха по-смотани, но като за 3 лева 7 броя не им се взирах м,ного. иначе материята на 'скъпите' е добра, така че напазарувах богато. намира се в района на женския пазар, но сега ме мързи да обяснявам подробно.

добро информационно утро  Mr. Green
...
аййй, да бре - тряяша да снимам чадърите. съвсем забравих. btw, чадърите станаха 5 - взех още един - уж за подарък, но както изглежда чадърите май стават новата ми страст  Wink ще ги снимам и демонстрирам с червени букви  Wink

# 48
  • Варна
Добро утро! Сняг ли имате? Ами мъжо каза, че не се очудва да вали сняг, защото днес  е моя ден Mr. Green
И какво да направя, явно съм си крива жена и това е. А вчерашния ден беше невероятен и поздравявам дамите избрали 9 март за свой ден от месеца.
Иначе Мирела вчера я държах възможно повече навън, на разходка, до магазините и т.н., че да се измори и да спи рано това дете. Тя наистина се измори , но доста рано, като се прибрахме сама си влезе в кошарата (даже и с ботушките) и заспа към 18.00 до 19.00 часа Laughing
Искам хубаво време за да си хабят добре енергията тези деца и да играят на чист въздух. Хайде хунав и снежен ден!

# 49
Добро утро  kaffeetrmker_2
Аз пък имам чуството ,че Никол понякога ходи и стои преведена (изгърбена).И това взе да ме притеснява.Вси се казвам , че си внушавам и в следващия момент пак я забелязвам.А на ортопед ли трябва да я заведа ,за да  я види,че това съмнение много ме притеснява.
Аз съм си избрала утрешния ден пък да видим.
Майче магазина не се ли пада по Симеон на ъгъла на една от пресечките.(голямо обяснение.)Нали живея в този район.

# 50
Майче магазина не се ли пада по Симеон на ъгъла на една от пресечките.(голямо обяснение.)Нали живея в този район.
bowuu

# 51
Ама тя Симеон е цялата с магазинчета за бельо и една фурна има с вкусотиииииии!

# 52
Добро утро момичета!

Снимките на дечицата са страхотни.
Още не съм снимала коремчето, ама не ми личи все още.
Някой има ли проблеми с яденето?, моят Митко отказва да яде готвена храна, нито от кухнята, нито от нашите яденета. Кара само на кисело мляко, хляб, бисквити, салам и краставици, ябълки. Направо съм се отчаяла, не дава да го храня вече и готвеното ядене даже не иска да го опита. Все си мислех, че е временно, но много дълго продължи този период.

Приятен ден на всички!

# 53
ina_ana   Симеон обаче , от пазара в посока към Мария Луйза. На съседния ъгъл има една механа , ако не греша.Ако става въпрос за същото магазинче.Отвън изглежда малко смотаничко , има и по - бабешки дрехи  , но навътре има детски стоки и то предимно бельо.Аз от там съм взимала на Любо.

# 54
  • Перник
Добро утро и честит мартенски сняг! В нашия квартал е ок. 15 см.  Mr. Green

Аз скоро забелязах, че стелките на пантофите, т.е. те са платненки, на Калоян не са еднакво изтрити. Мисля, че не е зле да го заведа на ортопед, но нали си ходи нормално и го отлагам  Embarassed
Майче, дай да ги видим тия чадъри, че ми стана инетересно. Аз мразя чадъри и си купувам само черни от най-евтините. Обаче в моемнта по стечение на обстоятелствата съм с червен леопардов  Sick и Калоян много го харесва.

Розалина, и Калоян на моменти отказва да яде, но е за кратко за щастие. Не мога да ти дам съвет, сори. Освен да не го насилваш, да яде каквото иска, пък все ще мине и този период.

Ние днес сме на консултация, та ще се измъкна от работа за малко. За какво ще ходим, като диването не дава да го мерят там не знам, ама както и да е. Аз си го премерих у дома - 12 кг., 88 см.

# 55
ina_ana   Симеон обаче , от пазара в посока към Мария Луйза. ...
неее, моето е друго - от пазара към хр. ботев, по десния тротоар, на първия ъгъл. ужасно изглеждащ магазин. ама ужасно! но вътре има детско бельо и множество други боклуци  Mr. Green
на следващта голяма почивка /някъде следобед/, ще снимам и пусна прелестните ми чадъри. сега спирам работа само за секунди, когато отметна 5 глави. почивака за цигара имам на 10-15 глави - зависи колко са дълги, а голяма почивка от половин час ми се полага около 2 следобед. самостоятелното гърчене е най-неприятното, защото се налага желязна дисциплина, която дисциплина по природа ми е несвойсвена.

# 56
Привет от мен!
Видях много хубави дечица на снимките Hug
Аз вчера закъсах с колата на околовръстното Mr. Green, но се радвам, че не ми се случи в такъв снежен и ветровит ден Praynig

# 57
минавам да почерпя, тъй като днес Лора ми става на 8!

по този повод малкия също намаза с подарък, след една сравнително неспокойна нощ...вируса го мъчи, а и нас  Sick
баба Марта се разсърди, но какво пък, в къщи кипи от емоции и настроение... Heart Eyes

# 58
честит рожден ден на лори!да е здрава,умна и красива  Hug

аз да си похваля момата-от около седмица я уча за пореден пьт на гьрне  Mr. Green този опит обаче излезе сполучлив.казва си и от няколко дни е по гащички,а снощи я оставих и да спи без памперс.сьбуди се в 3:30,каза че има чиш,изпика се и продьлжи до 10:30.много сьм доволна и... горда.

следваща стьпка-махане на биберона,но това чак лятото.

# 59
  • България
ЧРД на кака Лори!

Общи условия

Активация на акаунт