Май-чета и Май-ки (4)

• 10 644
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Честито на Лори  Hug  Heart Eyes

Моя син от една седмица е НЕ-ПО-НО-СИМ! За всичко се тръшка и реве, нон стоп, ама нон стоп, разбирате ли. Иде ми вече да го вържа и да му залепя устата с тиско, честно. Все повече прилича на кака си в това отношение.

# 61
Честито Хай! Да е жива и здрава, умна и красива    bouquet

браво на Ира, това май само при момиченцата става  Grinning мой иван не вярвам така лесно да се даде.

разгледах всички снимки, голяма наслада  Heart Eyes маик, ти направо си като ученичка Simple Smile

джули, на мен ми прилича на зъб

аз малко по диагонал, но ми е леко изморено и нямам много муза за писане

# 62
Ще му дам един зъб аз... на единия му расте и мрънка, на другия му се клатят и падат и пак мрънка.... ааа така ше им ги избия и на двамата, че свят ще им се извие.

# 63
ох милите ... ще мине  Hug

# 64
Честит рожден ден на Лори!!! Да е здрава и щастлива!!!

# 65
Честит рожден ден на Лори! Да е много здрава и усмихната!

И Митето тия дни все се тръшка, много е упорит и си държи на своето.
Браво на Ира  Hug

# 66
 Честит рожден ден на Лори!!! Да е здрава и щастлива!!!

# 67
  • Перник
Честит рожден ден на Лора! Да расте здрава и умна за радост на мама и тати!

Джули, и на теб не ти е лесно  Hug но ще мине, нали знаеш  Wink

Браво на Ира  Heart Eyes Ние сме в застой с гърнето  Confused

И Калоян се тръшка напоследък, но не знам дали е от наболите долни кучешки зъби,или от това, че се гледат с баба му и съответно всичко му се позволява, а с мама и тати не е точно така  Thinking
Пък на мъжа ми днес му отключили колата и му откраднали чантата с документи...за щастие бързо се намери и всичко си е там, явно са търсели нещо ценно или пари. #Cussing out

# 68
  • Бургас
Честит рожден ден на Лори !

Да е много здраво и щастливо дете.

# 69
Честит рожден ден на Лори! Да е здрава, умна и щастлива!

# 70
благодаря за поздравленията момичета  Hug

# 71
Честит рожден ден на Лори!
Бравос на Семира Hug
Супермама ако ще ти олекне сподели Hug!
И сега да кажа за зъбите. ВЕЧЕ И АЗ РЕВА С НЕГОООО EmbarassedНикога нямаше да повярвам че такова чудо са тези зъби, ако някой ми беше казал по-рано. Има един предкътник. Всичко друго ще избива ли незнам...Дърпа си ушите, реве, не спи, много е нервен, бърка в устата и казва мамо цункай дъба болииии. Вече треперя от нерви....Който му погледне устата и казва , че са тръгнали, но те са така от 3 месец. Иде ми да отида на хирург да ги цепне тез венци. Много е зле положението наистина. Давам дентокинд за мое успокоение, мажа с ракия(колкото и нелепо да звучи), сега текнаха и сополи,постоянно се удря милото в устата. Няма такива зъби..........

# 72
Ох, милият бъбривко. Дай му нурофен еднократно да видиш дали ще се повлияе? Педиатъра ми е казал, че когато болката вече е явно нетърпима може еднократно нурофен/панадол. И вместо ракия пробвай с мастика. (колкото и нелепо да звучи). Морков или нещо подобно да дъвче, студен от хладилника и обелен.

# 73
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛОРИ!

smiled_ - Hugза Васето!Моите деца са с 11 години разлика,но и двамата вадят зъби.Баткото сега сменя кътници и кучешки и растат още кътници....ей такива едни работи.На всичкото отгоре кара мен да му вадя разклатените зъби.Ужасно е Shocked Shocked,но се справям.Като каже, че му се клати зъб и ме стяга корема.И аз давах нурофен на Мири при последното зъбовадене,половин доза-имаше сякаш ефект.

# 74
И ние вчера имахме драма с падащи зъби, направо ужас.

Общи условия

Активация на акаунт