Май-чета и Май-ки (4)

• 10 650
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
Миличкия Васи  Hug Дано поне да избият вече и да спре да се мъчи детенце с тия зъби!

# 76
Честит Рожден Ден на кака Лори, весела, засмяна, умна и разбрана да е!

На малките нервачета едно голямо  Hug и здрави нервички на мамите.

Мила и тя напредва с гърнето, но още е с памперс, мисля като се стопли да го махам. Няколко сутрини се буди със сух пампс и това ми говори, че вече е готова.

# 77
 newsm59 Кака Лори,да е здрава,весела и все така артистична.Да порасне голяма-да е гордостта на мама! newsm59

Hug за Васи

# 78
  • България
Честит Рожден ден на Лори да е здрава и много щастлива, а и вие покрай нея    bouquet
При нас пък цял ден вали дъжд. Тук нали сняг пада в изключителни случаи  Simple Smile Това не ни попречи обаче да обикаляме с Мая с количката и дъждобрана, аз с чадъра. Много добре ми действа дъжда. Румка  и моят ден е днес  Wink
Браво на Ира, ние имаме пълен застой относно гърнето. Вчера бяхме на ваксина . Горе долу успяхме да я измерим 86см, 15 кг. Ама кг. в къщи ги мерим.
 Hug за вадещите зъбки, да избиват бързо  и да олеква и ня децата и на майките  Hug
И Мая понякога си завърта едното краче навътре , ама  рядко го прави и мисля , че нарочно, иначе си ходи нормално ,нали я водих на ортопед след като проходи и всичко беше ок.

# 79
ох, изинете ме, ама това с падащите зъби ми е много ...  дори не знам какво. смешно? забавно? абе готско е   Mr. Green

виж, това с васето е гадно. аз съм давала панадол на пипа. обаче ефект май нямаше голям  newsm78

хай - да е здрава момата, да е умна, засмяна, красива и енергична.
а на теб честит празник!  bouquet

мама дне сима ИД. дано не забравя да й честитя по-после  Rolling Eyes

# 80
готско й било. лятото се бихме с моята щерка за едни предни зъби.  Mr. Green

# 81
  • България
готско й било. лятото се бихме с моята щерка за едни предни зъби.  Mr. Green
ААА, помня , че имаше такива истории  Mr. Green

# 82
И аз дадох снощти към 3 нурофен,нищо че няма Т. Хем ми е съвестно за тези химии, хем май се поуспокояват малко като се поизпотят newsm78
Майче, страшна коса! Hug
Аз моята не мога да я среша от 2 дни с тези истории CrazyДобре че порасна да я връзвам Mr. Green

# 83
Честито на именниците!(ако има такива сред нас)Специално за майката на маик -да е здрава,с бодър дух и много енергия.Да пристига често в Сф да помага,но да не се задържа много-много!

# 84
[b]Честит рожден ден, Лори! Да си едно много щастливо дете и мама и тати покрай теб. Много целувки и весел празник. [/b]

И при Ники беше голям рев с излизането на зъбите и постоянно давах нурофен през нощта и се успокояваше детето. Добре че избиха всички зъби, че си беше голям зор.
Днес диването не искаше да заспи час и половина. Голям тормоз с приспиването, какво ли не пробвам и много се изнервям, че толкова дълго я приспивам. Просто утре ще я слагам чак към 2ч, хубаво да е изморена и да заспи на секундата.

# 85
  • Перник
Маик, честит имен ден на майка ти! Да и е живо името!
Честито и на всички останали именници, ако има такива.

# 86
Честит имен ден на всички, които на този ден празнуват, да са Ви живи и здрави имената!

Честит Рожден Ден на порасналото момиче! Да Ви е много здрава и да расте щастлива и заобиколена само от любов! Hug  bouquet

# 87
# 88
Да почерпя, днес ставам на 27 Mr. Green

# 89
Дианче ЧРД ! Жива здрава, щастлива, обичана майка и съпруга!

майче - чадърите наистина са много красиви  Naughty само дето при мен не намират никакво приложение  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт