Май-чета и Май-ки (4)

• 10 662
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • Перник
Кси, супер, че няма да остава в болница. Ако правилно се досещам за какво става въпрос, след системите няма да е много във форма, но вкъщи със сигурност ще му е по-добре  newsm10

# 211
Честит рожден ден, Джули! Да си много, много щастлива и да си имате още едно сладко детенце.

# 212
Сиско- Жани и Васко много са порастнали  Hug трябва да ги съберем като се пооправи времето

Чакам с нетърпение  Hug

Честит рожден ден, Джули! Да си много, много щастлива и да си имате още едно сладко детенце.

Това ме подсети да попитам мамите с две дечица, как биха реагирали ако се окажат бременни с трето ?  Rolling Eyes

# 213
  • София
Сиско, подозрително ми звучиш  Wink
Я си признавай  Flutter

# 214
Сиско, подозрително ми звучиш  Wink
Я си признавай  Flutter
Joy

# 215
Знаех си че така ще реагирате, но за сега е само хипотетично  Peace

# 216
Никакво трето, не и не абсурд.

# 217
Кси, супер, че няма да остава в болница. Ако правилно се досещам за какво става въпрос, след системите няма да е много във форма, но вкъщи със сигурност ще му е по-добре  newsm10
Незнам. Преди половин година беше в болница на същите системи и се почувства по-добре от тях. Дано и сега да е така Praynig
Това ме подсети да попитам мамите с две дечица, как биха реагирали ако се окажат бременни с трето ?  Rolling Eyes

За мен знаеш, че бих го запазила Embarassed Но ако забременея в близките няколко години трябва да направя аборт заради лечението на мъжа ми. А скоро срещнахме един познат, който не бяхме виждали много отдавна и той попита за Ник "Това ли е изтърсака?". Много гадно ми стана.

# 218
Доста тъпо Sad
Не се връзвай  Hug
И аз бих го задържала, но мъжът ми изпадна в истерия  Joy

# 219
  • Перник
Знаех си че така ще реагирате, но за сега е само хипотетично  Peace

Абе, хипотетично, хипотетично...чакаме да се похвалиш  Laughing
Незнам. Преди половин година беше в болница на същите системи и се почувства по-добре от тях. Дано и сега да е така Praynig

Е,аз все пак не знам за какво точно става дума  Peace Дано ефектът е изцяло положителен  Praynig

# 220
и аз бих задържала потенциалното 3то дете.
все пак полагам максимум усилия да не се стига до там.  Mr. Green

# 221

Ох, а това чак сега го видях  Laughing Мерси, Януш, да ти се връща тройно  Hug

# 222
джул,чрд и от мен.желая ти любов,здраве,мир,пари и още и още....

аз винаги сьм била мераклийка за много деца.исках и породени,но вече няма как  Grinning

искам да имам поне още едно,след 1-2 години,пьк по-натам каквото дойде.

# 223
Джули и от мен честит рожден ден!!! Жива и здрава!!!

# 224

Джули бъди здрава, весела  и късметлийка в живота!Получавай признание и обич вкъщи и навън!
Сиско...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт