Май-чета и Май-ки (4)

• 10 658
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Джули честит рожден ден жива и здрава !

За трето не знам как ще постъпя, засега съм направила така че да не се случи, макар, че няма 100% , освен въздържането което не смятам да го правя в близко време  Mr. Green

# 226
И сега да се похваля...имам си нова миялна и микрововълнова.

# 227
И аз бих го задържала, но мъжът ми изпадна в истерия  Joy

202uu Innocent
и аз бих задържала потенциално трето дете, макар, че признавам бех искала да е планирано и чакано...за сега разчиствам усърдно всичко бебешко от Калоян, действам с размах  Naughty

ина-ана честито, да си ги ползваш със здраве  Hug

# 228
Здравейте  Hug,
аз съм леко болна със запушен нос и едно никакво и безвкусно настроение  Confused.Теди не знам още за сега е Уж добре - на сироп-чета и витамини,дано така да и мине без АБ и да не се влошава  Praynig
KSI мила,радвам се и аз че мъжо ще си е до вас и няма да влиза в болницата,а това за изтърсака - и аз много се дразня на такива реплики,защо да е изтърсак ми всяко дете си е желано,може и да не е планирано но то си е малко или много желано детенце.Мразя такива реплики като тази която си писала  Close дето вашия познат е казал  Close. Не обръщай внимание на такива думи  Peace Heart Eyes
Julie Честит Рожден Ден и от мен - много Здраве на първо място и много,много любов и щастие покрай теб и живот и здраве още едно бебче  Heart Eyes  bouquet
царица с пешката И аз тъй след 1-2 години и на мен ми се иска да имам поне още едно бебче,а за по нататък ще видим - ох не знам Каквото Господ Даде  Praynig Hug
ina_ana Честити придобивки със Здраве и удоволствие да си ги ползваш
mamilla Много си хубава така с новата прическа  Heart Eyes

# 229
Хай, къде разчистваш?  Laughing И аз искам.
Ина, честито, придобивки  Hug
А за бебето, подчертавам, хипотетично питам  Hug
Проблемът при мен е че още кърмя и не ползвам предпазни мерки  Mr. Green

Добро утро  kaffeetrmker_2
Отивам да правя закуска  Laughing

# 230
Проблемът при мен е че още кърмя и не ползвам предпазни мерки  Mr. Green
aaa, така не трябва. току-виж съпружеството наистина истерясало  Mr. Green

я ми кажете какво значи 'изтърсак' newsm78
'щото по нашия край като се каже, че някое дететнце е изтърсак, това значи, че е най-мъничкото в семейството/фамилията, т.е. нищо лошо не значи - напротив, даже умилително се използва  Peace

у дома е страхотна кочина. налага се да чистя преди да си подхвана задачите, а така не обичам денят ми да започва с подобни досадни дейности  Rolling Eyes

# 231
Същото значи, майче, само дето по някога го използват и като нарицателно, за случайно получило се (едва ли не нежелано) дете.

# 232
Същото значи, майче, само дето по някога го използват и като нарицателно, за случайно получило се (едва ли не нежелано) дете.

бих добавила, че често пъти с по-голяма разлика от другото(другите) деца.

сиското - разчистването се състои в раздаване, подаряване и продаване на всичко бебешко. оставила съм си по 1-2 неща за спомен като костюмчето от изписването  Heart Eyes обаче колички, шезлонги, активни гимнастики, столче- кошница за кола...всичко замина  Whistling едни вид чиста съвест

# 233
Ох, вие така ме заглавичкахте с тез теми за 3 дете ,че 100 неща забравих да кажа:
Бяхме на ортопед при д-р Драганов, каза:
децата да не спят по корем и свити на кълбо,липсва възглавница.Да ви кажа тази нощ му сложихме и той спа по гръб Hug
Възглавницата трябва да е твърда и дебела колкото е разстоянието от края на рамото до началото на шията.
Да не ходят децата вкъщи боси и по чорапи, навън ДА.Желателно на село по тревичка....
Домашните пантофи да са много твърди отзад, вдигнати и стегнати отпред.Препоръчително от естествени материали да са обувките.Няма значение дали имат възглавничка за свода,или не.Маратонките приличаха на боти, високи и много търди.Може с лепки и с връзки, но да стягат!
Да наблюдаваме децата по време на игра- да не играят на колене и с разтворени отзад крака/любима поза/.
Не е притеснително, че са плоскостъпи и 2 пръстче се притиска от палеца.
Май това е .Ако се сетя ще допълвам Peace
КСИ  Hug

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 09:22 от ina_ana

# 234
Еееееее,ама хубави дечица бе! Laughing
Добро утро и от мен!
С малко закъснение-Честит рожден ден,Джули!Жива,здрава,щастлива!
За 3тото детенце-някои трябва първо да се класират с 2ро... JoyА иначе-може би ще го оставя.. Thinking
Кси,радвам се за мъжа ти!А онзи човек може би не е имал нещо лошо впредвид...Едва ли е чак толко 'вътре в нещата'и знае кога и как,и дали...
Мамила,хубава прическа!Не знам как си била преди,но тази определено ти отива!
За рождените дни-и аз се замислих напоследък за това.Мислех си,че сигурно съм единствената,толкова отрано.. JoyНо има и по-напред...(Маик Joy)Аз също си мисля дали да не е в клуб тази година.На децата определено ще им бъде по-интересно.Миналата година го празнувахме вкъщи("всички групи"заедно).И макар,че място имаше достатъчно,лудницата беше пълна .#CrazyХаресала съм си две сравнително новооткрити клубчета-едното в Лозенец,другото в Борово.Изглеждат добре и за децата се грижат много добре.Там ще да е май... Thinking

# 235
децата да не спят по корем и свити на кълбо
мойто спи точно по този начин.
а,каза ли защо не е хубаво да спят така?

# 236
Добро утро и от мен, аз най-накраят си взех едноседмична отпуска, сега да видим дали ще издържа вкъщи до петък  Mr. Green

Джул  newsm59 да си жива и здрава и винаги с точни попадения  Mr. Green

Даяна не е кръстена, не се  и предвижда, също сме на мнение че когато порастне, разбира и все пак църквата която тя си избере ...

За третото - сега още съм на вълна да се роди второто живо и здраво. Третото хипотетично след повече от две години и когато станем милионери  Mr. Green и съвсем не хипотетично - ще сме на такива години че едва ли ще ни се занимава с бебета  Mr. Green Иначе половинката е много отворен на тема трето  Mr. Green

Цитат
исках и породени,но вече няма как 

има, има - второто и третото  Sunglasses

Ох, Ая спи по корем ... ама като знам че и майка и, т.е. аз  Sunglasses, също спи по корем - не съм и очаквала друго. За възглавница, има си възглавница ...

# 237
Абе тоя па Драганов. Децата си спят както искат, както и аз. Ако спи по корем, на кълбо, мълбо и сие аз да ходя да го будя, че да го сложа да спи както искам? На моменти ръсят такива велики простотии, че чак се чудят как им идват на акъла.

# 238
  • Пловдив
Честит рожден ден със закъснение на Джули!
КСИ, много се радвам за вас!
И аз когато водих баткото на ортопед, понеже стъпваше навътре, каза, че децата не трябва да спят по корем и да седят като жабчета /ina-ana го е обяснила/

# 239
Сиско- Второто си го направихме, ама трето ще си направим след няколко години. Сега няма вероятност за трето, предпазните мярки са налице Mr. Green.
Джули- значи не си ми харесала пожеланието, кви хубави дечица си имате, а да не искаш трето  Laughing

Вчера ходихме по лекари, на Ники нищо и няма, леко увеличена третата сливица, но ще мине. Оправяхме документи в общината и в социално, голямо търчене беше, но свършихме работата.
За безпорядъка в нас-  сега постоянно оправям и подреждам, не обичам да ми е разхвърлено, а докато прибера едно, Ники е изкарала хиляда други неща. Хайде ставам да сготвя, че после да поизлезем малко.

Общи условия

Активация на акаунт