Май-чета и Май-ки (4)

• 10 651
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Абе тоя па Драганов. Децата си спят както искат, както и аз. Ако спи по корем, на кълбо, мълбо и сие аз да ходя да го будя, че да го сложа да спи както искам? На моменти ръсят такива велики простотии, че чак се чудят как им идват на акъла.
Peace Трябва, не трябва.. ама цялото семейство спим по корем  Simple Smile

Julie, ЧРД на патерица, жива, здрава да си, и много късмет Simple Smile

Трето детенце.. ох, много бих искала, но наближавам повратна точка в годинките и.. абе ще видим  Sunglasses

# 241
Добро още едно облачно утро  Laughing

При мен досадното чистене се извършва всеки ден заради кучето, а то милото получи удар миналата седмица и сега съм многодетна майка, но ще се оправи. Та тъкмо изчистих и Мила разсипа тенджерата с кус-куса в кухнята, но имаше и в хола #Cussing out Много ми помага детето да си кова нервната система  Grinning
Благодаря ви за отзивите за косата, продължавам да не съжалявам, толкова леко не ми е било от години на главата де Wink

# 242
Моята помощничка чисти ориз  Mr. Green

# 243
Здравейте и от мен.Никол въобще не обича да е чисто и прибрано в къщи и за това се грижи усърдно.Вчера до като готвих си докопала какаото и да не ви казвам какво беше мазало.Тя цялата омазана + сополите които има беше като прасенце мръсна.До като пусках прахосмукачката се лепна на изпраните дрехи.Лудница. След това до като слагах масата идва хленчеща и по едно време и теква кръв от носа.Шашнах се.Батко и идва да обяснява как се блъснала в гардероба.Опитах се да я задържа малко в полулегнало положение ама то диването не застава на едно място.Абе уж спря да тече ама днес сутринта със сополите излизаше и по малко кръв , сега няма нищо.
А после ми кажете как да искам трето.Като няма помощ от никъде и с две дивачета.Ако имам трето да е след поне 5- 6 г.
Хайде оплаках се.И не на последно място
Джули ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. (на патерици) Вчера започнах да пиша ,но дребната изключи компютъра и после не се наканих да седна.

# 244
 Hug Благодаря на всички, много сте мили Hug
За чистенето  - главният цапащ и разхвърлящ вкъщи е....дъщеря ми #Cussing out Това дете е безкрайно разсеяно и винаги има по-важни дела за вършене от това да си прибере дрехите например Close Редовно като се прибираме от разходка Лори е кална до ушите, а брат и все едно не е излизал. Той не се търпи мръсен, а като се храни и се нацапа иска салфетка Simple Smile

# 245
Hug Благодаря на всички, много сте мили Hug
За чистенето  - главният цапащ и разхвърлящ вкъщи е....дъщеря ми #Cussing out Това дете е безкрайно разсеяно и винаги има по-важни дела за вършене от това да си прибере дрехите например Close Редовно като се прибираме от разходка Лори е кална до ушите, а брат и все едно не е излизал. Той не се търпи мръсен, а като се храни и се нацапа иска салфетка Simple Smile

Все едно аз съм го писала Mr. Green

Малкия от утре е на детска, пак беше болен ooooh!

# 246
Абе вас големите кой ви пита как спите, ама ис караката нагоре/даже е здравословно/ няма да ви се изкривят костите. Hug
Ама чичко д-р каза ,че детето спи на колене и свито, защото няма или не е подходяща възглавницата.Не е казал да не се спи по корем.Аз нещо май не съм обяснила правилно newsm78

# 247
ina_ana, аа разбрах. Теди спеше така като бебе. Андрей спи с крака на възглавницата, но не по корем и с дупето нагоре.

# 248
чета,че си говорите за трето дете.е,ние май ще си имаме второ и сме много щасливи.а за трето още не можем да мислим.лека вечер на всички майки и дечица.

# 249
 ей psm страхотна новина Hugлека бременност

# 250
чета,че си говорите за трето дете.е,ние май ще си имаме второ и сме много щасливи.а за трето още не можем да мислим.лека вечер на всички майки и дечица.
Hug  bouquet Heart Eyes

# 251
супер!
а как е борис след операцията? добре надявам се...

# 252
борко е ок,не е спрял да дивее,напротив-става все по-зле.но пък да е жив и здрав другото ще го преживея Laughing

# 253
psm страхотна новина  Hug, лека бременност и се отбивай по-често Wink

# 254
psm Честито и от мен,Страхотна новина  Hug Heart Eyes - пожелавам ти една лека и безпроблемна бременост и живот и здраве едно прекрасно и здраво бебче  Hug Flutter

Общи условия

Активация на акаунт