Ето пролет идва вече, пораснало е доста ЮНСКОТО човече! Тема№39

• 15 390
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета  bouquet
Ая да са ти живи и здрави юнаците!Пожелавам им детство изпълнено с усмивки и да са най добрите батковци на малката принцеса!

Фантазия аз на 12.03.няма да ходя но на 26.03.със сигурност даже щях да предложа ако има и др.мами от Варна които ще ходят да се разбере ме и може и една срещичка да си организираме Peace

Момичета след малко отивам на консултация да я видим малката принцеса колко е пораснала и този път ще трябва да си плащам ехографа та се чудя колко ли ще ме изръсят newsm78
После ще пиша ако мога  Peace

п.п. сега се замислих че отдавна не е писала DeniDeni дано е добре Praynig

tanya_nikolo Честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие и много любов!

# 166
Aya, да са ви живи и здрави момчетата!!!
Много харизматични са дечицата и дай боже всекиму такава радост!
Здраве, щастливо детство, любознателност и любов и разбирателство по между им!

Temp, Simple Smile разбирам те - ремонт=ужас /питай за строители някой архитект или строителен инженер.....Simple Smile/

Хубава снежна приказка! Толкова ме изненада - вече бях решила да прибирам грейката на дечко Simple Smile

# 167
  • София
Добро утро и от мен!
Много се изненадах на този сняг. Вече бях изпрала и прибрала ботушите и хоп - изненада. Снегът е много тежък и гаден, един такъв лепкав Sick А вчера беше 16градуса..... и аз се бях размечтала пролетно.

Да ви се оплача - разболявам се. Не съм очаквала, че ще съм болна толкова бързо. Както ви писах вчера, колегите са със сополи, болно гърло и кашлица. Е, и аз вече съм така. Снощи взех уж профилактично осцило...ум, но нощес се събудих в 4,00 от страхотни болки в гърлото. Станах, направих си чай с мед, сложих под езика Ангин-Хил. Още ме боли много, все едно нещо се е лепнало на сливиците и не пада.
Ох, дано да се размине леко.

Ая, много да те радват малките юнаци!!!!!!!!  bouquet

# 168
Добро утро!

Aya- да си ти живи и здрави батковците! Много са красиви и двамата - руси синеоки - на принцове от севера приличат!

Да се оплача и аз - тя дни имам много работа - ето днес в 5.30 съм станала, и сега открадвам малко време да се включа и аз. Иначе вечер свършвам обикновено към 22-23h Sad. Ще работя до края на май освен това, но поне вече няма да пътувам със самолет!

А иначе много странно ми варират кг - една сутрин съм качила 1кг, следващата сутрин съм с кг по-малко. Струва ми се че задържам течности, иначе не мога да си обясня как така за 1 ден напълнява,  с 1 кг, а след 2 дни го сваля този 1 кг, при положение че се храня по един и същи начин. Вече съм +9/10, и не знам как ще ги сваляме. Но пък имам стимул - септември се жени една моя много добра приятелка, и ще ходим на сватба, така че за 3 месеца ще трябва да се вталя да си вляза в любимата официална рокля (която съм носила само веднъж)!

Още си чакам и аз дрешките от Ла Редоуте - все пак поръчах и аз, въпреки че шведските цени са двойни в сравнение със френския сайт, но не се стърпях, пък и имах някакви намаления, та реших да се възползвам. Като ги получа, ще снимам!

Също така установих че въобще не си нося бременните дрехи - много широки ми се струват, и ме правят да изглеждат грамадна. Карам си със един панталон с ниска таля, който ми застава до под коремчето, и отгоре ризки, или блузи от трико, които са по мен, и само ми очертават коремчето (все още не изглежда грамадно, и даже изглежда малко като за края на 6-ти месец). Така много повече се харесвам. Единствено дънките за бременни си нося през weekenda, даже сега поръчах още 1 чифт. Малко ме е яд, че само дадох сума ти пари за дрехи които не нося, ама айде. ще се опитам да ги продам после....

Приятен и слънчев ден ви пожелавам - тук вали сняг все едно е Коледа. Мъжа ми е командировка в Цюрих до петък - и ми е едно самотно, студено... - Искам пролет вече!!!

# 169
Таня, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди все така любвеобилна леля, много щастлива жена, сладка и грижовна мама!

Aya, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БАТКОВЦИТЕ, ДА ПОМАГАТ МНОГО И ДА ВИ РАДВАТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!   newsm67

# 170
Добро утро на всички.
Честито на всички рожденици.
Много темички сам изпуснала.Добре че днес бебка ме събуди рано че да успея  да  ги прочета всичките.Но какво да се прави имах малък престой в болницата а и сватба правих и нямах време за нищо.Но вече всичко отмина и сега ни остава само да чакаме бебка.За сега всичко с нея е нормално надявам се така да изкараме до края без проблеми.Днес е прекрасен ден тук ще  се ходи на разходка.

# 171
а и сватба правих и нямах време за нищо

ЧЕСТИТО! Да се обичате и да се уважавате дълги години!
Чакаме снимки Wink

# 172
  • София
ооо, още една булка.
Честито, evaki. Пожелавам ви мнооого любов и разбирателство.
Ех, хубаво казваш е времето при вас, мечти, мечти......

И аз чакам снимки

# 173
Честит рожден ден на Бобо и Кико! Да растат здрави и щастливи!

Таня, честит рожден ден! Бъди много обичана и щастлива!

# 174
Aya честити ти рожденници, да са ти живи и здрави и много да ти помагат за беба! 

# 175
Един сайт с 4D клипчета на бебчета, лично на мен ми е доста интересен  http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm   Peace

# 176
Мами, искам да ви питам според вас колко време преди термина ще се уговорите с израждащия лекар, който сте си избрали?

Heart Eyes

# 177
Аз съм се уговорила още от самото начало, защото ходя на консултации при лекарката, която и ще ме "изражда" живот и здраве! Peace

# 178
Мда, това е добре,но аз от моята ЖК не съм доволна и мисля да раждам на друго място Wink

# 179
Честит рожден ден Таня да си жива и здрава,лека бременност до края и на финал едно лятно
Aya честити ти рожденници да ти помагат много и да са добри батковци.

Общи условия

Активация на акаунт